fiorsteinbock Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Zamawiam allegro u cioci LadySwallow :) Quote
LadyS Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1215194821[/url] Tekst (można wykorzystywać w dalszym ogłaszaniu): [CENTER]Jak często zauważasz wokół siebie Anioły? Te dobre duszki, pomagające innym, ciche, nic nie chcące dla siebie. Cierpiące w milczeniu, cierpliwie czekające na swoją kolej? A czy wiesz, że Aniołem może być również pies? Oto Ola. Ola jest malutką sunią, ma około 5-6 lat. Ola jest psim Aniołem - zawsze spokojna, łagodna. W Azylu, gdzie jest obecnie, pomaga innym psom. Zdobywa zaufanie tych zamkniętych w sobie, łagodzi te agresywne, uspokaja te przerażone. Wszystkie te psy prędzej czy później znajdują domy - a Ola czeka. Nadszedł czas, aby i ona znalazła swój dom - dom, w którym ktoś otoczy ją miłością. Bo jakże można nie kochać tak spokojnej i kochanej suczki? Ola, cierpiąc w milczeniu, czeka na swój kąt. Nie pozwólmy, aby ominęła ją radość posiadania własnego człowieka! Może to właśnie Ty jesteś Aniołem, który weźmie Olę pod swoje skrzydła? Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o suczce bądź adoptować ją, skontaktuj się: [email][email protected][/email] 664 315 852 73 83 11 800[/CENTER] Quote
giselle4 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Zamawiam allegro u cioci LadySwallow :)[/QUOTE] pakiet ogłoszen juz ma natepne w toku:) Quote
Poker Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 to bomba ,że transport załatwiony.Powiem znajomej ,teraz jest na wyjeździe dlatego dopiero od poniedziałku może maliznę zabrać. Co ona teraz je? Spanko jakieś dam dla niej , mam kocyki, poszewki. Obiecała ,że pożyczy aparat ,żeby nacykać zdjęć. Laluniu, jeszcze troszkę. Quote
fiorsteinbock Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Widzialam linki do ogloszen, allegro tylko nie bylo zaznaczone, jak ma - to bedzie drugie :) LadySwallow - tekst ujmujacy! Olunia musi znalezc domek! Quote
Korespondentka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 szybkie jak rakiety jesteście :lol::multi: Quote
Avilia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Oleńko zaglądam do Ciebie codziennie choć nie zawsze piszę. Czy post nr 3 (z listą ogłoszeń) jest aktualny? Quote
giselle4 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='avilia']oleńko zaglądam do ciebie codziennie choć nie zawsze piszę. Czy post nr 3 (z listą ogłoszeń) jest aktualny?[/quote] tak i juz nastepny sie szykuje i nastepny Quote
giselle4 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Poker']to bomba ,że transport załatwiony.Powiem znajomej ,teraz jest na wyjeździe dlatego dopiero od poniedziałku może maliznę zabrać. Co ona teraz je? Spanko jakieś dam dla niej , mam kocyki, poszewki. Obiecała ,że pożyczy aparat ,żeby nacykać zdjęć. Laluniu, jeszcze troszkę.[/QUOTE] SMYCZ I OBROZE OCZYWISCIE DOSTANIE .... je gotowane i sucha ...wszystko moge jesze miski dac..kocyk poslanka nie mam ale moge stanac na głowie i cos wymyslec.....napisz .... Poker ,dziekuje Quote
Poker Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Posłanko jej zrobię ,a miseczka może się przydać , chociaż pewnie znajoma jej kupi. To jakie suche jej kupić? które konkretnie dostaje w schronie? Quote
giselle4 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Poker']Posłanko jej zrobię ,a miseczka może się przydać , chociaż pewnie znajoma jej kupi. To jakie suche jej kupić? które konkretnie dostaje w schronie?[/QUOTE] jaka jest w magazynie,ona je kazda karme...moze byc Chappi i miseczke zaraz zapakuje Quote
LadyS Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Malutka ma obserwatora - choć w nich nie wierzę, to może akurat? Quote
Javena Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ten drugi nr podany w ogłoszeniach nie działa. Moze coś żle wpisane. Próbowałam się dodzwonic-"nie ma takiego numeru" Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 O To super akcja -dla Olunii zmienia się życie- wspaniała sunia. :lol::lol: Quote
giselle4 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Javena']Ten drugi nr podany w ogłoszeniach nie działa. Moze coś żle wpisane. Próbowałam się dodzwonic-"nie ma takiego numeru"[/QUOTE] 664 315 852 74 83 11 800 czy takie sa numery? Quote
LadyS Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='giselle4']664 315 852 74 83 11 800 czy takei sa numery?[/QUOTE] Nie, są takie, jak w pierwszym poście - drugi nr ma kierunkowy 73. Już poprawiłam. Quote
giselle4 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='ladySwallow']Nie, są takie, jak w pierwszym poście - drugi nr ma kierunkowy 73. Już poprawiłam.[/QUOTE] dziekuje:) Quote
Nadziejka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [COLOR=darkorange]caluski slemy i myslimy i modlimy:multi:[/COLOR] Quote
Nadziejka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [COLOR=magenta]Oluniu cieple mysli nasze z toba:loveu:[/COLOR] Quote
giselle4 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Ola juz zegna sie z wielkim Kierem i pakuje walizeczke:) Quote
kamilawa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='giselle4']Ola juz zegna sie z wielkim Kierem i pakuje walizeczke:)[/QUOTE] Oni mi się tak we dwójkę podobali... :) Quote
Recommended Posts