Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javena napisał(a):
Ooooooooch ,cóz za nowiny ......Kochane maleństwo. TYLE CO ZROBIŁAM JEJ KILKA OGŁOSZEŃ,WSTAWIŁAM NA Nk,a to słodkie maleństwo będzie miało domek.....Cóz za szczęsliwy poranek. Kocham takie wieści!!!!!!!!! Dziewczyny stokrotne dzięki!!!!!!

Javena wstaw na Nk Niunie. plis! To uwięziony anioł, którego musimy oswobodzić :(

Czekam na wieści od Oleńkowego domu. I fotki jakieś! w warunkach dla niej stworzonych, czyli w pościeli :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Nie zdazylam ich nawet poznac:)
Gisella, czyli ktore nastepne do domciu? Kogo szykujemy i oglaszamy?

Wafi:)
cudowny roczniak ktory gryzie inne bo chce byc pierwszy przy kracie....
nie umie sie znalezc w naszych warunkach i Tulipanek
prosze pomozcie aby ten ostatni opuscil nas ....:)

Posted

eve-w napisał(a):
i zapomniałam z wrażenia napisać, że cholernie się cieszę i uwierzyć nie mogę :)

Czy Dt przyniósłby TAKIE szczeście Aniołowi za kratami? Suni, która ma pneumatyczne kości :) i wiewiórczy ogon? http://www.dogomania.pl/threads/191533-To-nie-piesek-to-anio%C5%82ek.-Miniaturowa-Niunia-serce-p%C4%99kni%C4%99te-na-drobne-kawa%C5%82ki.

Cioteczki, widzialyscie te szczescie malutkie!
Cudowna jest!

Posted

między kim ma byc umowa adopcyjna? DT podpisał umowę ,że przyjmuje sunię do DT.
Znajoma chce zawieźć jutro małą do DS.
Suńka jest przesłodka, obudziła dziś pańcię skokiem do łóżka i buziakiem po czym kazała się wyprowadzić na spacerek.Nie brudzi, jest radosna i kochana.

Posted

Poker napisał(a):

Suńka jest przesłodka, obudziła dziś pańcię skokiem do łóżka i buziakiem po czym kazała się wyprowadzić na spacerek.Nie brudzi, jest radosna i kochana.

Miód na serce po prostu :loveu:
Strasznie, strasznie się cieszę, że Oleńce się udało i ma nowe, lepsze życie :)

Posted

Poker napisał(a):
między kim ma byc umowa adopcyjna? DT podpisał umowę ,że przyjmuje sunię do DT.

Dt oddaje ja do Ds
wiec umowa miedzy domkami
Jestem szczesliwa
Poker ,dziekuje
zaraz zmienie tytul watku Olenki

Posted

lika1771 napisał(a):
Uwielbiam takie akcje:lol:

Pokerku Ty to masz dobra reke dziekuje:loveu:

żebym jeszcze do Lady miała taką rękę, mojej tymczasowiczki.

Posted

Dobra to jest Olusia a ci ludzie ze Złotego Stoku to po prostu szczęściarze i gdyby oni jej tak szybko nie capnęli to ja bym się pewnie niedługo po Olusię zgłosiła, moja mama myśli o Olusi tak samo ciepło jak ja. Mamy nadzieję, że Ci Państwo będą Olusię naprawdę kochać i szanować tak jak ta psinka na to zasługuje i że ona będzie u nich szczęśliwa. Szkoda, że trzeba jej zmienić imię bo ładniejszego napewno nie wymyślą, żeby chociaż w tym nowym zawierało się dotychczasowe albo jego część, np. Pola, Polusia albo Lusia

Posted

Basia Z. napisał(a):
Dobra to jest Olusia a ci ludzie ze Złotego Stoku to po prostu szczęściarze i gdyby oni jej tak szybko nie capnęli to ja bym się pewnie niedługo po Olusię zgłosiła, moja mama myśli o Olusi tak samo ciepło jak ja. Mamy nadzieję, że Ci Państwo będą Olusię naprawdę kochać i szanować tak jak ta psinka na to zasługuje i że ona będzie u nich szczęśliwa. Szkoda, że trzeba jej zmienić imię bo ładniejszego napewno nie wymyślą, żeby chociaż w tym nowym zawierało się dotychczasowe albo jego część, np. Pola, Polusia albo Lusia

Basiu,będa ja kochac bo jej nie sposob
nie kochac:)
Basiu ,ja dam Twojej mamie 30 psow malutkich do wyboru
i bedą grzeczne jak Ola i posłuszne i cudne...
tylko takich dobrych domkow i ludzi brakuje
Basiu ,Ty tez o tym wiesz:(

Posted

:) giselle ja normalnie jestem o Olusię zazdrosna i aż mnie język świerzbi, żeby tym ludziom powiedzieć, żeby sobie nie myśleli, że zrobili Oluni jakąs łaskę...no ale oczywiście tak naprawdę to mam nadzieję, że to dobrzy ludzie i na żadne złośliwości z mojej strony nie zasługują, moja mama i ja mieszkamy razem i w sumie mamy cztery psy wszystkie staruszki i w tym tylko jedna sunia zdrowa, sprawna i bezobsługowa a reszta wymaga stałej opieki, pomocy przy wstawaniu, noszenia, karmienia, pilnowania itd. i dlatego nie weźmiemy na razie żadnego kolejnego pieska tym bardzie, że nasze pupile sa o siebie zazdrosne