fiorsteinbock Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Nie zdazylam ich nawet poznac:) Gisella, czyli ktore nastepne do domciu? Kogo szykujemy i oglaszamy? Quote
Poker Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 lecicie samolotem ponaddźwiękowym z adopcjami Quote
wieso Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Olussiu badz bardzo szczesliwa.....pozdrawiamy i czekamy na zdjecia z nowego domku.... Quote
Nadziejka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [FONT=Arial Narrow]Tydzien cudow:sweetCyb::modla::modla::iloveyou:Olenko badz i badz i badz psiaczkowo szczesliwa [/FONT] Quote
eve-w Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Javena napisał(a):Ooooooooch ,cóz za nowiny ......Kochane maleństwo. TYLE CO ZROBIŁAM JEJ KILKA OGŁOSZEŃ,WSTAWIŁAM NA Nk,a to słodkie maleństwo będzie miało domek.....Cóz za szczęsliwy poranek. Kocham takie wieści!!!!!!!!! Dziewczyny stokrotne dzięki!!!!!! Javena wstaw na Nk Niunie. plis! To uwięziony anioł, którego musimy oswobodzić :( Czekam na wieści od Oleńkowego domu. I fotki jakieś! w warunkach dla niej stworzonych, czyli w pościeli :) Quote
giselle4 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Poker napisał(a):lecicie samolotem ponaddźwiękowym z adopcjami tylko dzieki takim pomocnikom jak Ty:) Quote
giselle4 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Nie zdazylam ich nawet poznac:) Gisella, czyli ktore nastepne do domciu? Kogo szykujemy i oglaszamy? Wafi:) cudowny roczniak ktory gryzie inne bo chce byc pierwszy przy kracie.... nie umie sie znalezc w naszych warunkach i Tulipanek prosze pomozcie aby ten ostatni opuscil nas ....:) Quote
giselle4 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 wieso napisał(a):Olussiu badz bardzo szczesliwa.....pozdrawiamy i czekamy na zdjecia z nowego domku.... to szczescie dla OLI PO TYLU LATACH DOMEK.... Quote
dorota k. Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 I ja szczęścia Olusi życzę. :) I oby takie tygodnie trwały wiecznie:):):) Quote
fiorsteinbock Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 eve-w napisał(a):i zapomniałam z wrażenia napisać, że cholernie się cieszę i uwierzyć nie mogę :) Czy Dt przyniósłby TAKIE szczeście Aniołowi za kratami? Suni, która ma pneumatyczne kości :) i wiewiórczy ogon? http://www.dogomania.pl/threads/191533-To-nie-piesek-to-anio%C5%82ek.-Miniaturowa-Niunia-serce-p%C4%99kni%C4%99te-na-drobne-kawa%C5%82ki. Cioteczki, widzialyscie te szczescie malutkie! Cudowna jest! Quote
Poker Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 między kim ma byc umowa adopcyjna? DT podpisał umowę ,że przyjmuje sunię do DT. Znajoma chce zawieźć jutro małą do DS. Suńka jest przesłodka, obudziła dziś pańcię skokiem do łóżka i buziakiem po czym kazała się wyprowadzić na spacerek.Nie brudzi, jest radosna i kochana. Quote
E-S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Poker napisał(a): Znajoma chce zawieźć jutro małą do DS. Suńka jest przesłodka, obudziła dziś pańcię skokiem do łóżka i buziakiem po czym kazała się wyprowadzić na spacerek.Nie brudzi, jest radosna i kochana. Miód na serce po prostu :loveu: Strasznie, strasznie się cieszę, że Oleńce się udało i ma nowe, lepsze życie :) Quote
dorota k. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wspaniała, mądra Dziewuszka :loveu: Quote
Nadziejka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [FONT=Arial Narrow]Raj dla Olenki juhuuuuuuuuuuu:multi::multi:[/FONT] Quote
giselle4 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Poker napisał(a):między kim ma byc umowa adopcyjna? DT podpisał umowę ,że przyjmuje sunię do DT. Znajoma chce zawieźć jutro małą do DS. Suńka jest przesłodka, obudziła dziś pańcię skokiem do łóżka i buziakiem po czym kazała się wyprowadzić na spacerek.Nie brudzi, jest radosna i kochana. Dt oddaje ja do Ds wiec umowa miedzy domkami Jestem szczesliwa Poker ,dziekuje zaraz zmienie tytul watku Olenki Quote
lika1771 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Uwielbiam takie akcje:lol: Pokerku Ty to masz dobra reke dziekuje:loveu: Quote
Poker Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 lika1771 napisał(a):Uwielbiam takie akcje:lol: Pokerku Ty to masz dobra reke dziekuje:loveu: żebym jeszcze do Lady miała taką rękę, mojej tymczasowiczki. Quote
giselle4 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Poker napisał(a):żebym jeszcze do Lady miała taką rękę, mojej tymczasowiczki. Jezeli Ty nie znajdziesz jej domku to kto? masz farta:) Quote
LadyS Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Super, że mała ma domek :) Podrzućcie jakąś inną sunię, podmienię na allegro, szkoda, żeby się zmarnowało... Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='ladySwallow']Super, że mała ma domek :) Podrzućcie jakąś inną sunię, podmienię na allegro, szkoda, żeby się zmarnowało... A moze byc sunia - Kora, rowniez z Azyla? :) http://www.dogomania.pl/threads/191759-Leda-juz-w-domu-zosta%C5%82a-KORA-pom%C3%B3zcie-og%C5%82aszac Jej kolezanka tez znalazla dom - tylko Kora w schronie :( Quote
kamilawa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak się cieszę! Chociaż Ty jesteś szczęśliwa... :) powodzenia w nowym domku. Quote
Basia Z. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dobra to jest Olusia a ci ludzie ze Złotego Stoku to po prostu szczęściarze i gdyby oni jej tak szybko nie capnęli to ja bym się pewnie niedługo po Olusię zgłosiła, moja mama myśli o Olusi tak samo ciepło jak ja. Mamy nadzieję, że Ci Państwo będą Olusię naprawdę kochać i szanować tak jak ta psinka na to zasługuje i że ona będzie u nich szczęśliwa. Szkoda, że trzeba jej zmienić imię bo ładniejszego napewno nie wymyślą, żeby chociaż w tym nowym zawierało się dotychczasowe albo jego część, np. Pola, Polusia albo Lusia Quote
giselle4 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Basia Z. napisał(a):Dobra to jest Olusia a ci ludzie ze Złotego Stoku to po prostu szczęściarze i gdyby oni jej tak szybko nie capnęli to ja bym się pewnie niedługo po Olusię zgłosiła, moja mama myśli o Olusi tak samo ciepło jak ja. Mamy nadzieję, że Ci Państwo będą Olusię naprawdę kochać i szanować tak jak ta psinka na to zasługuje i że ona będzie u nich szczęśliwa. Szkoda, że trzeba jej zmienić imię bo ładniejszego napewno nie wymyślą, żeby chociaż w tym nowym zawierało się dotychczasowe albo jego część, np. Pola, Polusia albo Lusia Basiu,będa ja kochac bo jej nie sposob nie kochac:) Basiu ,ja dam Twojej mamie 30 psow malutkich do wyboru i bedą grzeczne jak Ola i posłuszne i cudne... tylko takich dobrych domkow i ludzi brakuje Basiu ,Ty tez o tym wiesz:( Quote
Basia Z. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 :) giselle ja normalnie jestem o Olusię zazdrosna i aż mnie język świerzbi, żeby tym ludziom powiedzieć, żeby sobie nie myśleli, że zrobili Oluni jakąs łaskę...no ale oczywiście tak naprawdę to mam nadzieję, że to dobrzy ludzie i na żadne złośliwości z mojej strony nie zasługują, moja mama i ja mieszkamy razem i w sumie mamy cztery psy wszystkie staruszki i w tym tylko jedna sunia zdrowa, sprawna i bezobsługowa a reszta wymaga stałej opieki, pomocy przy wstawaniu, noszenia, karmienia, pilnowania itd. i dlatego nie weźmiemy na razie żadnego kolejnego pieska tym bardzie, że nasze pupile sa o siebie zazdrosne Quote
Poker Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Olunię na pewno będą kochać. Pańcio bardzo przeżywa, kupił jej szczotkę do czesania. Sunia przypuszczalnie będzie Kolą. Quote
Recommended Posts