giselle4 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Poker']Pakuj się malutka , pakuj.[/QUOTE] cioteczko napisz na pv adres zamieszkania Oli Transportem zajmie sie Adka ja ją wyprawie ze schronu i tak wspolnymi siłami zajedzie na Dt i bardzo dziekujemy osobie ktora sie zgodzila dac jej schronienie:) Quote
Poker Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 napiszę później , bo zapomniałam nazwę ulicy a znajoma jest wyjechana.Jest to osiedle Pawłowice czyli północ Wrocławia. Quote
giselle4 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Poker']napiszę później , bo zapomniałam nazwę ulicy a znajoma jest wyjechana.Jest to osiedle Pawłowice czyli północ Wrocławia.[/QUOTE] dziekuje.............. Quote
Igiełka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 To teraz tylko mocno trzyam kciuki za podróż. Olunia jutro zaczyna nowe życie. Quote
giselle4 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 o 15 Adak z Basia zabieraja panieneczke do Wrocławia:) Quote
fiorsteinbock Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='giselle4']o 15 Adak z Basia zabieraja panieneczke do Wrocławia:)[/QUOTE] Jestem przeszczesliwa :) Teraz szukamy DS Olenko! Quote
Poker Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Pańcia z DT Oli dopiero wróciła z wyjazdu.Wszystko potwierdzone, czeka na sunię od g.16.Spanko i jedzonko będzie przygotowane, jest nawet wyciągana smycz. Podaję nr telefonu i adres na PW giselle4.Znajoma prosiła o telefon , gdy będziecie na pl.Grunwaldzkim. Generalnie musicie jechać w kierunku Warszawy i za Koroną szukać tablic na Zakrzów. W razie kłopotów dzwońcie do DT. Szerokiej drogi, jutro zaczyna się nowe życie sunieczki. Quote
Basia Z. Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Oleńka jest przesłodką sunieczką. Cały czas śledzę ten watek - wczoraj oglądałyśmy ją razem z moją mamą (też Olą) i mama się naprawdę wzruszyła. Chętnie byśmy ją wzieły ale niedawno dwie suńki adoptowałam i teraz w sumie mamy już cztery kochane pieski...ale jesteśmy sercem też z Olunią Quote
Poker Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 giselle4 ,potwierdź proszę ,że dotarło moja PW . Quote
giselle4 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='Poker']giselle4 ,potwierdź proszę ,że dotarło moja PW .[/QUOTE] wszystko ok juz zapakowana ,siedzi na walizkach:) Quote
giselle4 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Ola dostała sliczna obrozke od wujka mariuszpp bardzo dziekuje taka ze swiecidelkami jak dla damy zobaczycie na fotkach i ma nowz smyczke [kupilam jej] i miseczki i zabaweczke i jest malym cudem ktory zawitał na ziemie.... a cioteczka POKER ZNALAZŁA DLA NIEJ BEZPIECZNY AZYL:) Quote
Nadziejka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [FONT=Arial Narrow]Olenko to juz dzis juhuuuuuuuuuuuu:iloveyou::modla:[/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Juz pewnie na miejscu :) Adka czekamy na relacje :) Quote
lika1771 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Czekamy,czekamy Ola jak ja sie ciesze Quote
giselle4 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Chyba bede maiła szczescie bo Ola ze szczescia ze jest na kolankach posikała mi cale spodnie...hihihi ale caly czas robiła fiki-miki... same zobaczcie iskierka uciekała z kadru Quote
lika1771 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Boziu jakie kochane stworzonko:loveu: Quote
giselle4 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 tak czekała na Ade i Basie i juz z nimi i znowu sisi i chwaliła się obrozka typowa kobieta Quote
Javena Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kochane maleństwo. Napewno będzie szczęscie,jak taki skarb zleje sie na kolankach.:) Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Grazynko jest zainteresowanie adopcja Olenki, czy telefony milcza? Quote
giselle4 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko jest zainteresowanie adopcja Olenki, czy telefony milcza? cisza...ale to pewnie tylko taka cisza przed burza:) Quote
Poker Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ale malusia z niej słodzinka, :loveu: pewnie w drodze albo dojeżdżają. A sioo to w podziękowaniu za pomoc. :evil_lol: Quote
giselle4 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 ...co za cisza Adka napisz cos:) Quote
Recommended Posts