Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jezeli poczekacie do soboty
będa wszystkie wolontariuszki
wtedy pozemy wziac wszystkie na spacerek
i jeszcze zrobic pare fotek
ale nie obiecuje ze będa takie piekne.
pierwsza fotka powaliła mnie na kolana:(

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
O rany, ale kruszynka. Przez tyle lat nikt jej nie wypatrzył??
W jakim ona jest mieście?

ciotenko - Olenka jest w Dzierzoniowie

Posted

Mam DT dla Oluni od poniedziałku od godz 16. Sunię weźmie moja znajoma, która miała psy, obecnie ma starszego kota , który jest psiolubny. Lalunia będzie mieszkała w domku z ogródkiem. Co Wy na to ?
A może sunia znajdzie DS do tej pory, oby.

Posted

Poker napisał(a):
Mam DT dla Oluni od poniedziałku od godz 16. Sunię weźmie moja znajoma, która miała psy, obecnie ma starszego kota , który jest psiolubny. Lalunia będzie mieszkała w domku z ogródkiem. Co Wy na to ?

Rewelacja :) Dziękujemy :)

Posted

Poker napisał(a):

Pokerku jestes Wielka Dziekuje.

Poczekamy na mamuske(Giselle), bedzie szczesliwa

Posted

Poker napisał(a):

...i znowu Ty
jako cioteczka ktora bierze na tymczas nasze psiaki
dziekuje
Poker masm nadzieje ze szybko trafi do domku:)
uff wrocilam, ze schronu
mokra i smierdzaca
musze do wanny .ppapapap:)

Posted

lika1771 napisał(a):
Pokerku jestes Wielka Dziekuje.

Poczekamy na mamuske(Giselle), bedzie szczesliwa

oj i to bardzo,Poker wie ze je sie ciesze kazdym psiakiem ktory ma lepiej ...
bardzo ,bardzo dziekuje

Posted

w zyciu ...czasem bardzo smutnym , czasem bardzo ponurym - to wy nadzieje dajecie .na lepszy los , na wielkie serca , ktore czasem tylko sp[otkac mozna w swym zyciu .....dziekiiiiiiiiiii:iloveyou:

Posted

Poker napisał(a):

Oj cieszymy sie ogromnie!!
A jak sytuacja z transportem, juz cos nagarne?
Olunia ma gdzies ogloszenia?

Posted

ja nie jestem wielka , mam 160 cm. ;)
To znajoma jest wielka ,że chce pomóc suni.Mam nadzieję,że malutka wytrzyma do poniedziałku. I róbcie jej zmasowane ogłoszenia.
Ja podaję wiek u starszych psów, że nie mniej niż 5 lat , bo tak naprawdę nigdy nie wiadomo ile one mają.
DT w sensie otrzymania jest bezpłatny , chyba żeby wyskoczyły jakieś poważne niespodzianki zdrowotne , to może będzie potrzebował wspomagania.

Posted

Poker napisał(a):
ja nie jestem wielka , mam 160 cm. ;)
To znajoma jest wielka ,że chce pomóc suni.Mam nadzieję,że malutka wytrzyma do poniedziałku. I róbcie jej zmasowane ogłoszenia.
Ja podaję wiek u starszych psów, że nie mniej niż 5 lat , bo tak naprawdę nigdy nie wiadomo ile one mają.
DT w sensie otrzymania jest bezpłatny , chyba żeby wyskoczyły jakieś poważne niespodzianki zdrowotne , to może będzie potrzebował wspomagania.

Poker juz kupiłam i sa:)