Luzia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Sorki za spam ale to bardzo pilne: http://www.dogomania.pl/threads/193643-Malutki-kojec-do-jedzenia-chleb-z-wod%C4%85-mamy-2-tygodnie.-POM%C3%93%C5%BB! Zapraszam wszystkich sytuacja bardzo nie ciekawa :( Quote
Poker Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mam krótką informację o Koli [FONT=Arial]Kola jest cudowna. Pełna akceptacja z obu stron. Chodzi przy nodze bez smyczy.Skacze jak cyrkowy piesek. Głos dała tylko raz. Pozdrawiam . [/FONT] Quote
Nadziejka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 :iloveyou::thumbs::thumbs:cudnie u Koluni laluni ! serce rosnie Quote
fochu Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jaka szczęśliwa uśmiechnięta mordeczka :D aż miło popatrzeć :) Quote
dorota k. Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Taa gęba się cieszy jak takie wieści się czyta. Quote
giselle4 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='Poker']mam krótką informację o Koli [FONT=Arial]Kola jest cudowna. Pełna akceptacja z obu stron. Chodzi przy nodze bez smyczy.Skacze jak cyrkowy piesek. Głos dała tylko raz. Pozdrawiam . [/FONT] dziekuje Poker mądra suczka ,odzywa sie tylko pytana hihihi:) Quote
Poker Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dziś dostałam informacje o Oli/Koli Cześć Zgodnie z obietnica przesyłam zdjęcia Koli. Kola ma się bardzo dobrze.Grzeczna, miła sunia. Trochę się biedaczce przytyło. Prawdopodobnie pod koniec kwietnia będą ją gościła u siebie przez tydzień. Załatwiłam znajomym pieska, będę musiała się nią zająć pod ich nieobecność. Pazurów chyba nie ma za długich. sprawdza u weterynarza po powrocie do Złotego Stoku. Bożena oj, przytyło się dziewczynce Quote
giselle4 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 chyba jesc jej nie daja hihih biedna Kolunia.:) szczesliwa teraz jestes dziewczynka:) Quote
Javena Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Pamietam to maleństwo ze schroniska ,przytulone do wielkiego owczarka. Taka była maleńka i krucha ,teraz zrobiła sie kluseczka. Quote
dorota k. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Fajny grubasek się z niej zrobił:) Koluniu - Oluniu niech Cię kochają i rozpieszczają malutka po tych wszystkich latach. Quote
giselle4 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Javena napisał(a):Pamietam to maleństwo ze schroniska ,przytulone do wielkiego owczarka. Taka była maleńka i krucha ,teraz zrobiła sie kluseczka. wiesz ze ta fotka jest dla mnie najpiekniejsza...rozczulajaca często z nniej korzystam robiac podziękowania") Quote
Recommended Posts