Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JESTEM,JESTEM nie piszę u siebie, ponieważ nie zaglądam do was :placz: a wszystko dlatego, że mam trochę problemów, z synem biegam po lekarzach :shake: najgorsze jest to że niema diagnozy, a jak nie ma diagnozy to nie wiadomo co leczyć :cool3:
druga sprawa też smutna,to zachorowała nam świnka morska Pigi,niestety dwa dni leczenia i odeszła :placz: była przeziębiona, po osłuchaniu miała okropne rzężenie w płucach czy oskrzelach? tego niewiem, jeszcze nie dzwoniłam do wetki, że nie przyjadę na kolejny zastrzyk bo już Pigi nie ma :shake: przyjdzie Ewelinka ze szkoły to ją pochowamy, kurcze miała dopiero 7 MIESIECY :bigcry:

Pierwszy dzień u nas..

• Posted

Uff przejrzałam całą galerie ale warto było śliczna sunia :loveu:
    A to dla prosiaczka [']['][']['][']:-(:-(:-(
    [SIZE=2]Mam pytanie czy możemy się spodziewać szczeniaczków od Inez i Atosa :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='marmara_19']hihi ja pozwole sobie odpowiedziec za Basie.. neistety nie.. bo Atosik nie ma jajecek:)

Dzięki Bogda :loveu: co do Inezki to nie planujemy potomstwa, może i ona by chciała, ale ja nie mam zamiaru jej w tym pomagać :evil_lol: są hodowle które się tym zajmują, a ja jak bym ją dopuściła, to pewnie wszystkie szczeniaki by u mnie zostały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żadnego bym nie oddała :shake:

a to jak psiaki jadą na szkolenie zwarte i gotowe! reszta fotek później, lecimy na spacerek piękna pogoda w Lublinie :multi:

Posted

AlKil napisał(a):
    Witaj Basiu!
    Jak tam zdrówko synka????:lol:

niestety nie najlepiej, kolejne leki okazały się nie pomocne, a wręcz zaszkodziły ponieważ wrócił ze szkoły już o 11-tej, bo ma teraz na odwrót! biegunkę :shake: