barbara.h Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 JESTEM,JESTEM nie piszę u siebie, ponieważ nie zaglądam do was :placz: a wszystko dlatego, że mam trochę problemów, z synem biegam po lekarzach :shake: najgorsze jest to że niema diagnozy, a jak nie ma diagnozy to nie wiadomo co leczyć :cool3: druga sprawa też smutna,to zachorowała nam świnka morska Pigi,niestety dwa dni leczenia i odeszła :placz: była przeziębiona, po osłuchaniu miała okropne rzężenie w płucach czy oskrzelach? tego niewiem, jeszcze nie dzwoniłam do wetki, że nie przyjadę na kolejny zastrzyk bo już Pigi nie ma :shake: przyjdzie Ewelinka ze szkoły to ją pochowamy, kurcze miała dopiero 7 MIESIECY :bigcry: Pierwszy dzień u nas.. Quote
Marta_Ares Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Przykro mi z powodu Pigi:-( [*] [*] [*] Quote
LAZY Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Przykro mi Basieńko...coś mi się koaltało w glowie, że musisz być bardzo zajęta, bo nie dzwonisz:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 JekQ :( ale smutne wieści :( Biedne maleństwo... :( moj chomiczek umarł jak miał 22 dni :( nieprawiedliwe co... :( ajj.... [*] PS. Dużo zdrówka dla synka Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Strasznie mi przykro :placz: :placz: :placz: Quote
cuciola Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 dla malutkiej swinki (*) :( na szcescie reszta ekipy ma sie dobrze! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cześć Basiu :) jak się masz? kiedy można spdziewać sie foteczek ? bo z miłą checia pooglądałabym sobie Twoje piękności :):):loveu::bigcool: Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Przykro mi z powodu Pigi, biedaczka [*]:shake: Quote
Anashar Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O widze sliczna ONeczke :loveu:Prosimy o nooowe fotki :D Jak ja kocham owczarki :) Przykro mi z powodu Pigi (*) :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześc Basieńko :) gdzie sie podziałas? Quote
AlKil Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witaj Basiu! Jak tam zdrówko synka????:lol: Quote
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Uff przejrzałam całą galerie ale warto było śliczna sunia :loveu: A to dla prosiaczka [']['][']['][']:-(:-(:-( [SIZE=2]Mam pytanie czy możemy się spodziewać szczeniaczków od Inez i Atosa :diabloti: :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hihi ja pozwole sobie odpowiedziec za Basie.. neistety nie.. bo Atosik nie ma jajecek:) Quote
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 U biedny Atosik :evil_lol: ale mimo wszystko szczeniaczki Inezki z miłą chęcią zobacze nie wnikając kto jest szczęśliwym tatulkiem :haha: Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='marmara_19']hihi ja pozwole sobie odpowiedziec za Basie.. neistety nie.. bo Atosik nie ma jajecek:) Dzięki Bogda :loveu: co do Inezki to nie planujemy potomstwa, może i ona by chciała, ale ja nie mam zamiaru jej w tym pomagać :evil_lol: są hodowle które się tym zajmują, a ja jak bym ją dopuściła, to pewnie wszystkie szczeniaki by u mnie zostały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żadnego bym nie oddała :shake: a to jak psiaki jadą na szkolenie zwarte i gotowe! reszta fotek później, lecimy na spacerek piękna pogoda w Lublinie :multi: Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Basiu! Jak tam zdrówko synka????:lol: niestety nie najlepiej, kolejne leki okazały się nie pomocne, a wręcz zaszkodziły ponieważ wrócił ze szkoły już o 11-tej, bo ma teraz na odwrót! biegunkę :shake: Quote
LAZY Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 U nas też ładna pogoda. Trzymam kciuki za syna Basiu! Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Zdrówka dla Syneczka życzę Ale super ta ekipa:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 o kurde z taką ekipą to na koniec świata nawet :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts