Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Wilczek i Wiga, należą Wam się największe podziękowania za ponowne uratowanie Tosi, szukanie domu i szczęśliwy finał :)
Jesteście wielkie :)[/QUOTE]

:cool3::lol::multi:;) :lol:

Posted

Jak tylko będę miała wiadomości - NAPISZĘ :)
...nie wiem tylko gdzie i jak załatwić przepisanie czipa Tosi na nowy adres. Pan ją zaczipował, potem trafiła do schroniska.....

Posted

[quote name='wiga138']Jak tylko będę miała wiadomości - NAPISZĘ :)
...nie wiem tylko gdzie i jak załatwić przepisanie czipa Tosi na nowy adres. Pan ją zaczipował, potem trafiła do schroniska.....[/QUOTE]
Wystarczy iść do veta z Tosią On odczyta czipa i da do bazy danych inne dane właściciela:)Mam nadzieję że Tosia nosi adresówkę?

Posted

Wilczku,
Zadzwoniła do mnie... Ziutka ( nie wiem czy dobrze piszę ) dostała maila w sprawie Tosi od dziewczyny z Warszawy. Odezwij sie do niej :)
No.... spóźniła się..... Tosia pojechała do Krakowa :):):)Czytałam tego maila, bardzo sympatyczny !

Posted

[quote name='malagos']Dziewczyny z Warszawy, spotykamy się jutro na Polach Mokotowskich na Dniu Ziemi! Przed południem zbiórka w sektorze organizacji pozarządowych! Bezkarnie pogadamy o psach, spotkamy sie, poznamy - JUTRO, pamiętajcie!

Aha, a tu proszą o pomoc:

http://www.dogomania.pl/threads/205808-Szczeniak-i-jego-mama-uratowane-z-ogr%C3%B3dk%C3%B3w-dzia%C5%82kowych-szukaj%C4%85-domu-RADOM

Ale macie fajnie,że możecie się spotkać !

Posted

Cioteczki, przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale jest ogromna prośba o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej w Warszawie dla suczki z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/206675-Sunia-znaleziona-w-Bielsku-Białej-prosi-o-ogłoszenia.
Która cioteczka w Warszawy byłaby tak miła i pomogła.:lol: Ta sunia jest teraz szóstym psem ( oprócz tego jest jeszcze 8 kotów) u osoby, ktora w żaden sposób nie może jej zatrzymać.

Posted

[quote name='dorota1']Cioteczki, przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale jest ogromna prośba o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej w Warszawie dla suczki z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/206675-Sunia-znaleziona-w-Bielsku-Białej-prosi-o-ogłoszenia.
Która cioteczka w Warszawy byłaby tak miła i pomogła.:lol: Ta sunia jest teraz szóstym psem ( oprócz tego jest jeszcze 8 kotów) u osoby, ktora w żaden sposób nie może jej zatrzymać.

A jaki to rejon Warszawy? Napisz może do mru, Andzike, Pauliny78, Ewy Marty, Idusiek, Ninti... Mam nadzieję, że ktoś czas znajdzie...

Posted

[quote name='UBOCZE']A jaki to rejon Warszawy? Napisz może do mru, Andzike, Pauliny78, Ewy Marty, Idusiek, Ninti... Mam nadzieję, że ktoś czas znajdzie...[/QUOTE]

To Mokotów. Już poszły pw do kilku osób, mam nadzieję, że ktoś pomoże.

Posted

[quote name='wilczek007']no własnie, jak bedziecie coś wiedziec, napiszcie:)[/QUOTE]

Własnie rozmawiałam z Panią Tosi ,sa teraz na działce i tosienka szaleje. Pani mówi ,ze jest kochana i posłuszna ,czasem sa jakieś malutkie spięcia bo tola chce Tosi wejść na głowę ale to drobnostka .Pani mówi ,ze Tosia jest szczęśliwa i zaprasza mnie przy najbliższej okazji bo akurat byłam tam niedaleko i zadzwoniłam ale było cały czas zajęte ,podjechałam pod dom ale nikogo nie było i jak pani oddzwoniła to okazało sie ,ze urzędują na działce.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Własnie rozmawiałam z Panią Tosi ,sa teraz na działce i tosienka szaleje. Pani mówi ,ze jest kochana i posłuszna ,czasem sa jakieś malutkie spięcia bo tola chce Tosi wejść na głowę ale to drobnostka .Pani mówi ,ze Tosia jest szczęśliwa i zaprasza mnie przy najbliższej okazji bo akurat byłam tam niedaleko i zadzwoniłam ale było cały czas zajęte ,podjechałam pod dom ale nikogo nie było i jak pani oddzwoniła to okazało sie ,ze urzędują na działce.[/QUOTE]

No to super wieści! Dzięki Foksiu, że pamiętasz o naszej Tosi:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Własnie rozmawiałam z Panią Tosi ,sa teraz na działce i tosienka szaleje. Pani mówi ,ze jest kochana i posłuszna ,czasem sa jakieś malutkie spięcia bo tola chce Tosi wejść na głowę ale to drobnostka .Pani mówi ,ze Tosia jest szczęśliwa i zaprasza mnie przy najbliższej okazji bo akurat byłam tam niedaleko i zadzwoniłam ale było cały czas zajęte ,podjechałam pod dom ale nikogo nie było i jak pani oddzwoniła to okazało sie ,ze urzędują na działce.[/QUOTE]
Ja w tym wszystkim zapomniałam , że powinnam z Panią podpisać umowę...... Zadzwonię do Ciebie wieczorkiem :)