wilczek007 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 zaś posta zeżarło. Fajnie sie zapowiada, to czekamy na wiesci:) Tosia nie była nigdy zaczepna dla suniek jak była w schronie, mieszkała z samymi wystraszonymi to pewnie jeszcze pamięta jak sie z takimi dogadac.. Trzymam kciuki!! Quote
wiga138 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 malagos napisał(a):to jakie ustalenia, czy pani się zastanowi jeszcze? czekam na telefon, czekam..... Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 wiga138 napisał(a):czekam na telefon, czekam..... Niestety pani obawia sie ,ze tola bedzie zazdrosna o sunie , ale chce znalesc dla Tosi dom bo bardzo lezy jej ta sunia na sercu i rozmawiala juz z kolezanka ktorj odszedl niedawno piesek ale to jest w Michałowicach ,a ja nie jestem wstanie tam sprawdzic domku. Jezeli dziewczyny beda chcialy rozmawiac wogole na temat tego domku to tam moze sparwdzic Camara Quote
Gosiara Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Miałam nadzieje że Tosia spędzi święta już w nowym domku..;( Quote
wiga138 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Rozmawiałam z Panią. Jest to osoba żeczywiście bardzo odpowiedzialna. Ustaliłyśmy ,że cały czas jesteśmy w kontakcie i jeżeli nie znajdziemy domku w okolicach Warszawy ona zaryzykuje i weźmie Tosię licząc że sunie - dogadają się. To jest jej jedyna obawa. Pani wie ze to duza odległość i w przypadku nieakceptacji ze strony suczek ktoś z Warszawy będzie musiał jechać do Krakowa żeby Tosię zabrać i narażać się na kolejny koszt... Ale generalnie Pani bardzo mi się podoba :) Quote
Gosiara Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Może akurat Tośka się zgodzi z sunią i będzie szczęśliwa że ma psią przyjaciółkę;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Gosiara napisał(a):Może akurat Tośka się zgodzi z sunią i będzie szczęśliwa że ma psią przyjaciółkę;) Ja bym zaryzykowala ,a nóz widelec sunie sie dogadaja wtedy wiadomo ,ze sunia bedzie miec dobry domek. Czekamy Quote
wilczek007 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 czasem psiaki nie od razu siebie lubią...Z jednej strony Tosi szkoda znów tarabanić i "wypróbowywac"...Czasem dużo zależy i od psów ale i od opiekunów też wiele...Może warto spróbowac jesli pani się zdecyduje, sama juz nie wiem. Quote
Gosiara Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ale jeśli w schronie się dogadywała to w dobrych domowych warunkach tymbardziej powinna się zgadzać:) Quote
dorota1 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Gosiara napisał(a):Ale jeśli w schronie się dogadywała to w dobrych domowych warunkach tymbardziej powinna się zgadzać:) Mnie też się tak wydaje. Myslę, że można by spróbować, ale decyzja należy do wigi, no i do zainteresowanej osoby, a nam pozostaje trzymać kciuki za Tosię;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 dorota1 napisał(a):Mnie też się tak wydaje. Myslę, że można by spróbować, ale decyzja należy do wigi, no i do zainteresowanej osoby, a nam pozostaje trzymać kciuki za Tosię;) Wiec ,tak po uzgodnieniach z dziewczynami ,zadzwonila do mnie pani od Toli-Poli i jutro ze syne i Pola jada po Tosie do Kielc ,jak by sie nie daj Boze dziewczynki nie dogadaly to dziewczyna u ktorej na dt jest Tosia ,a teraz przyjezdza do Kielec ,zabierze ja po kilku dniach z powrotem do warszawy. Uwazam ,że jest to dobry pomysl i lepiej dac suni szanse niz nie spróbowac, a moze sie okazac ,ze nawet wycofana Tola na tym zyska. Quote
malagos Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Proszę, pomóżcie mi, ostatnie posty tego watku: http://www.dogomania.pl/threads/206389-450-km-dzieli-Nuk%C4%99-po-operacji-od-DT.Pom%C3%B3%C5%BC-jej-tam-dotrze%C4%87!Kup-1-litr-paliwa.?p=16731677#post16731677 Quote
dorota1 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Wiec ,tak po uzgodnieniach z dziewczynami ,zadzwonila do mnie pani od Toli-Poli i jutro ze syne i Pola jada po Tosie do Kielc ,jak by sie nie daj Boze dziewczynki nie dogadaly to dziewczyna u ktorej na dt jest Tosia ,a teraz przyjezdza do Kielec ,zabierze ja po kilku dniach z powrotem do warszawy. Uwazam ,że jest to dobry pomysl i lepiej dac suni szanse niz nie spróbowac, a moze sie okazac ,ze nawet wycofana Tola na tym zyska. Świetny pomysł. Tym bardziej mocno trzymajmy kciuki za obie sunie. Quote
wilczek007 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 mi też wydaje sie że to jest dobre wyjście.Trzeba spróbowac bo nigdy sie nie dowiemy... W takim razie wielkie mocne kciukasy:lol:!!!Sunie bądzcie grzeczne!!! Quote
Gosiara Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Wiec ,tak po uzgodnieniach z dziewczynami ,zadzwonila do mnie pani od Toli-Poli i jutro ze syne i Pola jada po Tosie do Kielc ,jak by sie nie daj Boze dziewczynki nie dogadaly to dziewczyna u ktorej na dt jest Tosia ,a teraz przyjezdza do Kielec ,zabierze ja po kilku dniach z powrotem do warszawy. Uwazam ,że jest to dobry pomysl i lepiej dac suni szanse niz nie spróbowac, a moze sie okazac ,ze nawet wycofana Tola na tym zyska. Jak się nie spróbuje to się nie przekonamy..Kciuki zaciśniete:) Quote
wiga138 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 No i …..Tosia pojechała do swojego nowego domku do Krakowa [FONT=Wingdings]:)[/FONT] Monika ( DT ) zawiozła Tosię do Kielc ( tam spędza święta ) a do Kielc po Tosię przyjechała Pani ze swoim dorosłym synem , mamą i swoją sunią [FONT=Wingdings]J[/FONT]. Mam nadzieje , że to już ostatnia taka podróż Tosi ! Mam łezkę w oku a Monika najmniej dwie…… żeby Tosia pokochała swój nowy domek i przestała tęsknić za Moniką…. Kochani, tym których już dziś „ nie usłyszę „ życzę Zdrowych, Radosnych Świąt, dużo Radości i uśmiechu ! Mam informacje, że Państwo dotarli już do domku i że wszystko jest ok. Tosia zrobiła siusiu na dworze, zjadła i teraz jej nowy Pan przekupuje ją smakołykami :lol::lol::lol: Quote
dorota1 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 wiga138 napisał(a):No i …..Tosia pojechała do swojego nowego domku do Krakowa [FONT=Wingdings]:)[/FONT] Monika ( DT ) zawiozła Tosię do Kielc ( tam spędza święta ) a do Kielc po Tosię przyjechała Pani ze swoim dorosłym synem , mamą i swoją sunią [FONT=Wingdings]J[/FONT]. Mam nadzieje , że to już ostatnia taka podróż Tosi ! Mam łezkę w oku a Monika najmniej dwie…… żeby Tosia pokochała swój nowy domek i przestała tęsknić za Moniką…. Kochani, tym których już dziś „ nie usłyszę „ życzę Zdrowych, Radosnych Świąt, dużo Radości i uśmiechu ! Mam informacje, że Państwo dotarli już do domku i że wszystko jest ok. Tosia zrobiła siusiu na dworze, zjadła i teraz jej nowy Pan przekupuje ją smakołykami :lol::lol::lol: Wspaniałe wieści na te Święta! Quote
phase Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 To będą jej najcudowniejsze święta. :) Suuuuuuuuuuuuper !!!!!!!!! Bardzo się cieszę !. Quote
wilczek007 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 super! Tosiunia to potrafi ukraśc serce opiekuna, ja sama wyłam jak ją zawiozłam :loveu: wiec niechaj wszystko się dobrze ułoży! Wesołych swiat Tosi i cioteczkom!! Quote
Gosiara Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Oby to był już jej ostatni domek!Trzymam kciuki z całego serca!! Quote
Szarotka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ale super wiesci :):) Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2853098849468&ob=1&cont=1 Quote
lilk_a Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 lilk_a napisał(a):[FONT=Georgia]allegroTosi[/FONT] zamówione przez Jolanta08allegro Tosi trwa jeszcze 7 dni , można by na szybko podmienić ją na innego psa wszystkiego dobrego dla Tosi w nowym domu :) Quote
Recommended Posts