feliksik Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 wilczek007 napisał(a):pozbieram wszystkie fotki do kupy razem i wkleje tu wszystkie naraz;) to może do pierwszego posta będzie lepiej, chyba, ze daćodniesienie w pierwszym poście gdzie znaleźć pozostałe zdjęcia Quote
wilczek007 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 wiadomosci; w sprawie Tosi cały czas dzieje, Tosia jest megarozpieszczena przez ciotki, które cały czas aktywnie działają , a jak będzie jakiś domek super to napewno Wiga da tu znac. Wieczorkiem powinna tu wejśc to zobaczymy co nowego. Quote
malagos Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 A ja sie pochwalę, ze moja tymczasowiczka Wiki, tak bardzo podobna do Tosi, pojechała właśnie ze swoim państwem do domu :) Po 6 tygodniach tymczasowania, ale sie udało :) Quote
wiga138 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 malagos napisał(a):A ja sie pochwalę, ze moja tymczasowiczka Wiki, tak bardzo podobna do Tosi, pojechała właśnie ze swoim państwem do domu :) Po 6 tygodniach tymczasowania, ale sie udało :) brawooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!! Quote
wilczek007 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 zagladam i strasznie sie cieszę ze Wikunia ma domek!!:) A co tam u Tosi Wiga? Cos nowego, czy raczej cały czas domek się szuka?no nie badz taka, napisz coś:) Quote
wiga138 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziewczyny JESTEM !!!! Nie było mnie od piatku bo tam gdzie wyjechałam NIE DZIAŁAŁ internet.... !!!!!!!!!!!!! W sobotę odbyła sie wizyta Państwa chetnych na Tosię :):):) Ludzie SUPER ! Dziś powinnam już wiedzieć czy Tosia do nich pojedzie. Monika musiała wyjechać i Tosieńka na trzy dni pojechała do Karoliny. Podobno b. długo płakała za Moniką..... Karolinko, jak tam Tosieńka czuje się ? Quote
wilczek007 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 to wszytsko idzie w najlepszym kierunku strasznie sie ciesze!!:):) Quote
karolina_g_k Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dobrze sie czuje ;) To mały łakomczuch więc daje sie szybko przekonywać do róznych nowości. Niestety ze stresu znowu nie zalatwia się na spacerach. Wczoraj kilka godzin spedziła zawodząc pod drzwiami. Osobista sunia Moniki nie "wylała ani jednej łzy" a ten mały nerwusek płakał strasznie. Do tego reaguje dośc ostro na kota i dzieci. To najprawdopodobniej strach ale trzeba ludzi na to nastawić i pokazać co robić zeby sie tego pozbyć. Do mnie jest ok. Miziam ja, macam wszędzie, sama do mnie podchodzi i merda ogonkiem. Quote
wiga138 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 karolina_g_k napisał(a):Dobrze sie czuje ;) To mały łakomczuch więc daje sie szybko przekonywać do róznych nowości. Niestety ze stresu znowu nie zalatwia się na spacerach. Wczoraj kilka godzin spedziła zawodząc pod drzwiami. Osobista sunia Moniki nie "wylała ani jednej łzy" a ten mały nerwusek płakał strasznie. Do tego reaguje dośc ostro na kota i dzieci. To najprawdopodobniej strach ale trzeba ludzi na to nastawić i pokazać co robić zeby sie tego pozbyć. Do mnie jest ok. Miziam ja, macam wszędzie, sama do mnie podchodzi i merda ogonkiem. no to super ! Quote
Gosiara Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Chorutka jestem ale zaglądam i trzymam kciuki! Quote
wiga138 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 gosiara napisał(a):chorutka jestem ale zaglądam i trzymam kciuki! zdrówka Małgosiu !!!!! :) Quote
feliksik Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 super wieści, to kiedy Tosia jedzie? o ile jedzie Quote
Gosiara Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Szybkość jest wskazana tylko w łapaniu pcheł!:) Quote
azalia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Tosieńko niech to będzie ten domek!Cieszę się,że Wikunia znalazła dom! Quote
malagos Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jak mówi Karolina, moze lepiej szukac domu bez dzieci?...bo Tosia próbuje dominowac i pokazuje zęby. Quote
wiga138 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 malagos napisał(a):Jak mówi Karolina, moze lepiej szukac domu bez dzieci?...bo Tosia próbuje dominowac i pokazuje zęby. no właśnie...domek SUPER !!!! ale tam są dzieci , a Tosia dzieci chyba nie lubi...... Quote
wilczek007 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 no to bedzie trudno...zazwyczaj chcą psiaka ludzie zapsieni,zakoceni albo zadziecieni... A moze spróbować?Panstwo ocenią czy da się zgrać Tosie i dzieci, że tak to nazwę..Ona teraz wiele przeszła, nie dziwię się jej że reaguje tak histerycznie:( Quote
wilczek007 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 ech no to trzymam kciuki! Tosie trzeba troszeczkę "naprawić", ale moze wcale nie tak bardzo... Tosia prosze nie szalej... Quote
Recommended Posts