Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiara napisał(a):
Słuchajcie jest błąd miejsce bycia Tosi(Myślenice)a Tosia przebywa w warszawie...Proszę cioteczki,które robiły ogłoszenie żeby edytowały błąd:)

Myślenice???o mamo:)

Posted

Zmieniłam troche tekst ogłoszeń.
Może nowy tekst pomoże?

Szukamy opiekunów dla drobniutkiej i delikatnej jak sarenka Tosi.

Po nagłej śmierci ukochanego Pana (weterynarza z wieloletnią praktyką) mała, 7kg sunia straciła dom i trafiła do schroniska.

Dzięki zaangażowaniu wolontariuszy malutka od kilku tygodni przebywa w domu tymczasowym, gdzie na nowo odzyskuje radość życia.
To taki mały diamencik, który rozkwita przy kochającym opiekunie.
Jest ogromnie wrażliwym i spragnionym kontaktu z człowiekiem stworzeniem.

Nie znamy niestety całe historii tej drobniutkiej suni, ale coś musiało zostawić przykry ślad w jej małej główce ponieważ Tosia bardzo boi się dzieci.
Szukamy dla niej domu gdzie nie będzie musiała się stresować, a więc domu bez dzieci własnie.

Przy pierwszym spotkaniu sunia jest dość nieśmiała i ostrożna, bardzo szybko jednak przekonuje się do opiekuna, (opiekunów). Okazuje to olbrzymia radością, ciągle merdającym ogonkiem i dopraszaniem o czułość, głaskanie.

Tosia ma około 5 lat, jest zdrowa, odrobaczona zaszczepiona i wysterylizowana.

Bez problemu jeździ samochodem, ładnie chodzi na smyczy, nie niszczy, bez problemu zostaje sama, a kiedy minie pierwszy stres w nowym miejscu, potrafi zachować czystość.
Wspaniale dogada się z innym, spokojnym psiakiem.

Adopcja tylko po wizycie przedadopcyjnej i podpisaniu umowy.
Tosia przebywa w Warszawie.

Kontakt w sprawie adopcji:
Maria 604 240 666
Magda 501 250 367

i dwa zdjęcia (kiepskie ale najlepsze jakie były ;) )

Posted

oj ile ja już razy słyszałam, że czyjes teksty szczescie przynoszą...:)
ale każdy kiedys przynosi, w szczególnosci tak ładnie pisane jak te teksty dla dla Tosi, więc bądzmy dobrej myśli

Posted

wiga138 napisał(a):
Jestem na chwilkę ! Dzięki wszystkim :):):)
Wilczku - wiek Tosi ? 5 czy 4 lata ?

Wiguś...4 albo 5...ja nie wiem:-( w schronisku dokumentacji nie miała, trzeba było ustalać samemu. Nie ma nic w ksiażeczce? Ja bym jej dała 5, bo 4...wygląda na 4?taka wielka to chyba różnica nie jest, co myslisz?

Posted

wilczek007 napisał(a):
Wiguś...4 albo 5...ja nie wiem:-( w schronisku dokumentacji nie miała, trzeba było ustalać samemu. Nie ma nic w ksiażeczce? Ja bym jej dała 5, bo 4...wygląda na 4?taka wielka to chyba różnica nie jest, co myslisz?

Zawsze lepiej wyglada 4 niż 5 :) a to trudno ustalić po zębach, wierzcie mi!

Posted

zrobiłam Tośce
olx,ojej,morusek,tablica.pl, psiamania,cafeanimal,psy.elk,e-zwierzak,mojpupil,psy.pl. Gumtree za nic sie nie dało.
wieczorkiem jeszcze parę dorobię.
jutro będe pozno.

Posted

u Tosi nic nowego widzę, szkoda...
ciekawa jestem czy uda sie znalezc dobry dom bez dzieci i kotów...Z psami ona sie dogada(spokojnymi)..
A czy ona az tak bardzo agresywna dla dzieci jest?a jesli ktos by sie uparł , że Tosię przyzwyczai i sie uspokoji, że się zna...to jest opcja że dostanie Tosie?Ludzie są różni.
Hopnij w góre Toska.