Foksia i Dżekuś Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 wilczek007 napisał(a):ok juz ci wysyłam, nie ma problemu;) teksciki sa na stronce 1 , ale skopiuje i wysle Juz poszło do gazety . Quote
Gosiara Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Słuchajcie jest błąd miejsce bycia Tosi(Myślenice)a Tosia przebywa w warszawie...Proszę cioteczki,które robiły ogłoszenie żeby edytowały błąd:) Quote
dorota1 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Foksiu, jesteś wspaniała. Ogromne dzięki:loveu: Quote
wilczek007 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Gosiara napisał(a):Słuchajcie jest błąd miejsce bycia Tosi(Myślenice)a Tosia przebywa w warszawie...Proszę cioteczki,które robiły ogłoszenie żeby edytowały błąd:) Myślenice???o mamo:) Quote
karolina_g_k Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zmieniłam troche tekst ogłoszeń. Może nowy tekst pomoże? Szukamy opiekunów dla drobniutkiej i delikatnej jak sarenka Tosi. Po nagłej śmierci ukochanego Pana (weterynarza z wieloletnią praktyką) mała, 7kg sunia straciła dom i trafiła do schroniska. Dzięki zaangażowaniu wolontariuszy malutka od kilku tygodni przebywa w domu tymczasowym, gdzie na nowo odzyskuje radość życia. To taki mały diamencik, który rozkwita przy kochającym opiekunie. Jest ogromnie wrażliwym i spragnionym kontaktu z człowiekiem stworzeniem. Nie znamy niestety całe historii tej drobniutkiej suni, ale coś musiało zostawić przykry ślad w jej małej główce ponieważ Tosia bardzo boi się dzieci. Szukamy dla niej domu gdzie nie będzie musiała się stresować, a więc domu bez dzieci własnie. Przy pierwszym spotkaniu sunia jest dość nieśmiała i ostrożna, bardzo szybko jednak przekonuje się do opiekuna, (opiekunów). Okazuje to olbrzymia radością, ciągle merdającym ogonkiem i dopraszaniem o czułość, głaskanie. Tosia ma około 5 lat, jest zdrowa, odrobaczona zaszczepiona i wysterylizowana. Bez problemu jeździ samochodem, ładnie chodzi na smyczy, nie niszczy, bez problemu zostaje sama, a kiedy minie pierwszy stres w nowym miejscu, potrafi zachować czystość. Wspaniale dogada się z innym, spokojnym psiakiem. Adopcja tylko po wizycie przedadopcyjnej i podpisaniu umowy. Tosia przebywa w Warszawie. Kontakt w sprawie adopcji: Maria 604 240 666 Magda 501 250 367 i dwa zdjęcia (kiepskie ale najlepsze jakie były ;) ) Quote
phase Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Drugie zdjęcia jest strasznie uuurocze. Dobranoc Tosiu. Quote
wilczek007 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 strasznie cudne:loveu: te fotki i tekscik fajny:) to ja sie zabieram do dzieła/ogłoszeń. na fotce widac ze tosia już nie ma tego stresu co po wyciągnięciu ze schronu. Quote
malagos Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Teksty karolina_g_k przynoszą szczęscie, wiem coś o tym :) Tym razem tez tak będzie. Quote
wilczek007 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 oj ile ja już razy słyszałam, że czyjes teksty szczescie przynoszą...:) ale każdy kiedys przynosi, w szczególnosci tak ładnie pisane jak te teksty dla dla Tosi, więc bądzmy dobrej myśli Quote
wilczek007 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Tosiuniu hopaj na górę, bo żes spadła.. Quote
wiga138 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jestem na chwilkę ! Dzięki wszystkim :):):) Wilczku - wiek Tosi ? 5 czy 4 lata ? Quote
wilczek007 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 wiga138 napisał(a):Jestem na chwilkę ! Dzięki wszystkim :):):) Wilczku - wiek Tosi ? 5 czy 4 lata ? Wiguś...4 albo 5...ja nie wiem:-( w schronisku dokumentacji nie miała, trzeba było ustalać samemu. Nie ma nic w ksiażeczce? Ja bym jej dała 5, bo 4...wygląda na 4?taka wielka to chyba różnica nie jest, co myslisz? Quote
malagos Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 wilczek007 napisał(a):Wiguś...4 albo 5...ja nie wiem:-( w schronisku dokumentacji nie miała, trzeba było ustalać samemu. Nie ma nic w ksiażeczce? Ja bym jej dała 5, bo 4...wygląda na 4?taka wielka to chyba różnica nie jest, co myslisz? Zawsze lepiej wyglada 4 niż 5 :) a to trudno ustalić po zębach, wierzcie mi! Quote
Iljova Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Super zdjęcia a szczególnie to drugie z wywalonym brzucholkiem ;-) Quote
wilczek007 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 zrobiłam Tośce olx,ojej,morusek,tablica.pl, psiamania,cafeanimal,psy.elk,e-zwierzak,mojpupil,psy.pl. Gumtree za nic sie nie dało. wieczorkiem jeszcze parę dorobię. jutro będe pozno. Quote
Iljova Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja też się z Tobą Tosiu przywitam :-) Jak tam Tosia się miewa ? Quote
wilczek007 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 u Tosi nic nowego widzę, szkoda... ciekawa jestem czy uda sie znalezc dobry dom bez dzieci i kotów...Z psami ona sie dogada(spokojnymi).. A czy ona az tak bardzo agresywna dla dzieci jest?a jesli ktos by sie uparł , że Tosię przyzwyczai i sie uspokoji, że się zna...to jest opcja że dostanie Tosie?Ludzie są różni. Hopnij w góre Toska. Quote
Gosiara Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Może tylko na małe dzieci tak reaguje?A takie nastolatki to już nie? Quote
Recommended Posts