Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bez domu, tułająca się.
Gdyby nie Wy, umarła by po cichu gdzieś w kącie nocą pod sklepem:-(
10zł jednorazowo moge wysłać, więcej nie mam :-(

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co za sympatyczna mordeczka....
I znowu ktoś obarczył mnie wątkiem ;) ej nieładnie, nieładnie.
Obecnie jestem totalnie spłukana. Po 10tym mogę wspomóc groszem. Ale tutaj pilnie stałe deklaracje by się przydały...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
co za sympatyczna mordeczka....
I znowu ktoś obarczył mnie wątkiem ;) ej nieładnie, nieładnie.
Obecnie jestem totalnie spłukana. Po 10tym mogę wspomóc groszem. Ale tutaj pilnie stałe deklaracje by się przydały...

Obarczyła kochana Obrączus87 :) :D

Bardzo prosimy również o wpłaty jednorazowe. Deklaracje stałe bedzie bardzo ciezko uzbierać :( więc trzeba się ratowac jednorazowymi...

Może ktoś ma fanty i może zrobić bazarek?? :)

Posted

Widzę, że sunia śliczna i w wielkiej potrzebie, więc ode mnie dostanie 80 zł na 10 dni w hoteliku, jednorazowo! Mój typ, więc się szarpnę, nie mogę obiecać stałej deklaracji, bo tych co już mam, mam za dużo, ale od czasu do czasu i mam książki na bazarek, więc może na weekendzie zrobię i sporo ciuchów, ale nie wiem, gdzie zaginął aparat, więc nie bardzo jest jak, chyba, że rzeczy komuś prześlę!!!
Czy sunia w lecznicy, czy już w hoteliku?

Posted

agusiazet napisał(a):
Widzę, że sunia śliczna i w wielkiej potrzebie, więc ode mnie dostanie 80 zł na 10 dni w hoteliku, jednorazowo! Mój typ, więc się szarpnę, nie mogę obiecać stałej deklaracji, bo tych co już mam, mam za dużo, ale od czasu do czasu i mam książki na bazarek, więc może na weekendzie zrobię i sporo ciuchów, ale nie wiem, gdzie zaginął aparat, więc nie bardzo jest jak, chyba, że rzeczy komuś prześlę!!!
Czy sunia w lecznicy, czy już w hoteliku?

Agusia - bardzo Ci dziekuję!!!!!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
hehehe i tak wiele osób tak właśnie na mnie mówi :D chyba mają powód :)

bo to taka bardziej polska wymowa :) tak jakoś jak się pisze to obojętnie, a ja się mówi to tak brakuje tego polskiego śśśś :)

Posted

tripti napisał(a):
bo to taka bardziej polska wymowa :) tak jakoś jak się pisze to obojętnie, a ja się mówi to tak brakuje tego polskiego śśśś :)

Oj brakuje okropnie :) gdybym wiedziala od poczatku ze bedzie tki problem, mialabym inny nick :D

Posted

i wysłane ode mnie 50 zł. gdyby coś nie doszło to proszę o kontakt. ale niby czemu ma być źle. wszystko musi byc dobrze! z psinką też:) wielkie buziaki dla niej, żeby już nie spała pod sklepem

Posted

felka napisał(a):
i wysłane ode mnie 50 zł. gdyby coś nie doszło to proszę o kontakt. ale niby czemu ma być źle. wszystko musi byc dobrze! z psinką też:) wielkie buziaki dla niej, żeby już nie spała pod sklepem

dziekujemy !!!!!!!!!!!!!