Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/105/75f414f6aaceb0d3.jpg[/IMG][/URL]

Kasanowa dziękuje cioci Pati za kocyk w krateczkę!:loveu: :loveu:

Posted

Aguś ale Cię wyściskam !
Teraz mamy po równo , jest 4 - 4 !
A kocyki gdybys jeszcze chciała to mi fajne panie zostawiają w odzieży na wagę i ostatnio całą reklamówkę pluszaków dla moich piesków dostałam za 5 złotych.

Posted

Hi, hi, ja coś już czułam od początku, że Zahira Aga nie odda :lol:
Aga, bardzo się cieszę, że Zahir trafił na Ciebie.
A 4 psiaki to tak w sam raz :cool3: .

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]Tak Patia mamy remis w liczbie psów:loveu: i Ty najlepiej wiesz, że czasem raczej serce by pękło niż by się psa zostawiło ...[/COLOR][/SIZE]Takie pluszaki to by mi się bardzo dla Huga przydały, on ma przerób nie z tej Ziemi. :evil_lol: :evil_lol: Wciąż by się bawił i bawił, w pysku coś nosi, bo reszta jest juz w wieku emerytalnym i choc do różnych zabawek zachęcałam, to nie są zainteresowani. Jak tam będziesz to mi zamów takie zabaweczki, a ja Ci zwrócę pieniążki

Posted

Sliczne te psiorki, piekne fotki, cód- miód! Ja tez bym chciala móć mieć tyle psiorów!
Kurcze kocyk to by mi sie przydal, bo cos chodze po tych lumpeksach i niemoge dopasc fajnego, ale sobie poradze:)

Posted

Patia dzięki :loveu: Huguś to taki drań :evil_lol:

Posted

Aga ty łobuzie!!!
wiedzialma, jak zobaczylam te zdjecia z twojego mieszkania to juz wiedzialm co sie swieci ;)
gratuluje......
leszka;)
no to ja lece szybko zbierac bo predko was nie dogonie ;)

Posted

Tak tak koniecznie Kiwi!!!:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='kiwi']Aga ty łobuzie!!!
wiedzialma, jak zobaczylam te zdjecia z twojego mieszkania to juz wiedzialm co sie swieci ;)
gratuluje......
leszka;)

nie mogłam oddać zahira...

Posted

Już troszeczkę wcześniej znałam tą wspaniałą wiadomość, ale czekałam aż AgaG o tym napisze.:iloveyou:

AgaG, o tym ,że jesteś wspaniałą osobą, to już tu pisałam, ale myślę, że szczególne podziękowania należą się również Twojemu TZ. Bo pewnie bez Jego pomocy nie dałabys rady robić tego , co robisz.
Ucałuj Go od nas wszystkich :calus:

Wczoraj powiedziałam o tym pani, która karmiła Zahira w Kielcach, była niezmiernie szczęśliwa i prosiła , aby podziekować AdzeG i wszystkim, którzy pomogli uratować Zahirka.:klacz:

A Zahirek...myślę, że nawet w najpiękniejszych snach, które śnił gdzieś tam zwinięty w kłebek na śniegu, nie wyśnił takiego raju, w jakim teraz jest.:angel:

Posted

Dziekuję wszystkim za tyle komplementów, az mi głupio. :oops: Zahirek już polubił swoje wielgachne łóżeczko. Ma zwyczaj niesamowicie mruczeć, gdy jest zadowolony i czasem czuję jakbym zrealizowała wielkie marzenie o misiu w domu. Ten pies to wielki wspaniały prezent dla mnie, za który jestem bardzo wdzięczna dziewczynom z Kielc i ten pani, która go karmiła też. Sąsiedzi tylko jakos dziwnie mi się przyglądają :evil_lol: :evil_lol: , ale z drugiej strony zyskali ciszę, bo Hugo miał zwyczaj warować przy drzwiach i obszczekiwal każdego, kogo wyczuł na klatce schodowej.

Posted

A nie bo uważam, że to robię jest jak najbardziej zwyczajne, po prostu kocham psy i to wszystko.

Posted

[quote name='AgaG']A nie bo uważam, że to robię jest jak najbardziej zwyczajne, po prostu kocham psy i to wszystko.[/quote]
Oby więcej takich namacalnych miłości!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dziś Zahir był u wetki (Kakuli) i zostały mu przetkane gruczoły pod ogonem, które mial bardzo pełne i wciąz się intersował dupką swoją.. teraz chłopk odsypia stres. jest tak duży, że jak się położy to razem z długością ogona ma ponad 1, 5 metra:lol::lol: -jest co głaskać.