AgaG Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/105/75f414f6aaceb0d3.jpg[/IMG][/URL] Kasanowa dziękuje cioci Pati za kocyk w krateczkę!:loveu: :loveu: Quote
Patia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Aguś ale Cię wyściskam ! Teraz mamy po równo , jest 4 - 4 ! A kocyki gdybys jeszcze chciała to mi fajne panie zostawiają w odzieży na wagę i ostatnio całą reklamówkę pluszaków dla moich piesków dostałam za 5 złotych. Quote
.Ania. Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Hi, hi, ja coś już czułam od początku, że Zahira Aga nie odda :lol: Aga, bardzo się cieszę, że Zahir trafił na Ciebie. A 4 psiaki to tak w sam raz :cool3: . Quote
AgaG Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [SIZE=4][COLOR=red]Tak Patia mamy remis w liczbie psów:loveu: i Ty najlepiej wiesz, że czasem raczej serce by pękło niż by się psa zostawiło ...[/COLOR][/SIZE]Takie pluszaki to by mi się bardzo dla Huga przydały, on ma przerób nie z tej Ziemi. :evil_lol: :evil_lol: Wciąż by się bawił i bawił, w pysku coś nosi, bo reszta jest juz w wieku emerytalnym i choc do różnych zabawek zachęcałam, to nie są zainteresowani. Jak tam będziesz to mi zamów takie zabaweczki, a ja Ci zwrócę pieniążki Quote
black sheep Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Sliczne te psiorki, piekne fotki, cód- miód! Ja tez bym chciala móć mieć tyle psiorów! Kurcze kocyk to by mi sie przydal, bo cos chodze po tych lumpeksach i niemoge dopasc fajnego, ale sobie poradze:) Quote
Patia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Aga zaraz jutro Ci kupuję dla Huga pluszaki , bedzie miał prezent od ciotki. Black Sheep zapytam jutro o kocyki dla Twojego słodziaka . Quote
black sheep Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Pati nie pytaj, bo nie bede miała jak odebrać, pewnie szybciej dopadne ładny u nas:) Ale dziekuje bardzo;) Quote
AgaG Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Patia dzięki :loveu: Huguś to taki drań :evil_lol: Quote
kiwi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Aga ty łobuzie!!! wiedzialma, jak zobaczylam te zdjecia z twojego mieszkania to juz wiedzialm co sie swieci ;) gratuluje...... leszka;) no to ja lece szybko zbierac bo predko was nie dogonie ;) Quote
AgaG Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='kiwi']Aga ty łobuzie!!! wiedzialma, jak zobaczylam te zdjecia z twojego mieszkania to juz wiedzialm co sie swieci ;) gratuluje...... leszka;) nie mogłam oddać zahira... Quote
erka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Już troszeczkę wcześniej znałam tą wspaniałą wiadomość, ale czekałam aż AgaG o tym napisze.:iloveyou: AgaG, o tym ,że jesteś wspaniałą osobą, to już tu pisałam, ale myślę, że szczególne podziękowania należą się również Twojemu TZ. Bo pewnie bez Jego pomocy nie dałabys rady robić tego , co robisz. Ucałuj Go od nas wszystkich :calus: Wczoraj powiedziałam o tym pani, która karmiła Zahira w Kielcach, była niezmiernie szczęśliwa i prosiła , aby podziekować AdzeG i wszystkim, którzy pomogli uratować Zahirka.:klacz: A Zahirek...myślę, że nawet w najpiękniejszych snach, które śnił gdzieś tam zwinięty w kłebek na śniegu, nie wyśnił takiego raju, w jakim teraz jest.:angel: Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Napewno pieski sie w koncu polubią! Wszystko sie ulozy i bedzie miodzio:) Quote
AgaG Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Dziekuję wszystkim za tyle komplementów, az mi głupio. :oops: Zahirek już polubił swoje wielgachne łóżeczko. Ma zwyczaj niesamowicie mruczeć, gdy jest zadowolony i czasem czuję jakbym zrealizowała wielkie marzenie o misiu w domu. Ten pies to wielki wspaniały prezent dla mnie, za który jestem bardzo wdzięczna dziewczynom z Kielc i ten pani, która go karmiła też. Sąsiedzi tylko jakos dziwnie mi się przyglądają :evil_lol: :evil_lol: , ale z drugiej strony zyskali ciszę, bo Hugo miał zwyczaj warować przy drzwiach i obszczekiwal każdego, kogo wyczuł na klatce schodowej. Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Aga, ty jeszcze sie nie przyzwyczaiłaś do komplementów??? :):):) Najwyzsza pora:) No i powodzenia życze:) Quote
AgaG Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A nie bo uważam, że to robię jest jak najbardziej zwyczajne, po prostu kocham psy i to wszystko. Quote
Jagienka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='AgaG']A nie bo uważam, że to robię jest jak najbardziej zwyczajne, po prostu kocham psy i to wszystko.[/quote] Oby więcej takich namacalnych miłości!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgaG Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dziś Zahir był u wetki (Kakuli) i zostały mu przetkane gruczoły pod ogonem, które mial bardzo pełne i wciąz się intersował dupką swoją.. teraz chłopk odsypia stres. jest tak duży, że jak się położy to razem z długością ogona ma ponad 1, 5 metra:lol::lol: -jest co głaskać. Quote
grazyna9915 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='AgaG']ma ponad 1, 5 metra:lol::lol: -jest co głaskać.[/quote] Nie potrzebujesz pomocy w głaskaniu:evil_lol: Quote
erka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Całuski dla Zahirka i reszty Twojego zwierzyńca od ciotek z Kielc.:calus: Quote
erka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Całuski dla Zahirka i reszty Twojego zwierzyńca od ciotek z Kielc.:buzi: Quote
shirrrapeira Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Zawsze wiedzialam, ze Agi sa wielkie bardzo sie ciesze, ze Zahir znalazl taki cudowny dom Quote
Jagienka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Mam nadzieje, że pozycja Kasanowy jako ulubieńca nie jest zagrożona... :eviltong: Quote
Recommended Posts