Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zahir śpi ze mną w lóżku i biedak mysli, ze tak bedzie już zawsze....:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red]Mam duży wór Purina Dog Chow dla seniorów (light). Aga potrzebujesz???
Jeżeli nie - to może ktoś inny, kto ma chrupiącego seniora???

[COLOR=Black][SIZE=2]karma taka sobie... ale może się przyda???[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Camara'][SIZE=4][COLOR=red]Mam duży wór Purina Dog Chow dla seniorów (light). Aga potrzebujesz???
Jeżeli nie - to może ktoś inny, kto ma chrupiącego seniora???

[/COLOR][/SIZE]przyda się przyda, on na szczęscie lubi suchą karmę, no i jest seniorem... :evil_lol: choć w dobrej kondycji, a jak się cud zdarzy i wczesniej znajdzie dom to przekażemy dalej, może malamutom- grubiutkim? :evil_lol:

Posted

Zahirek co to będzie już tyle siedzisz ze mną....będę rozpaczliwie tęsknić jak w końcu znajdziesz dom....

Posted

Kasia On Jest U Mnie Już 3 Tygodnie!!!

Posted

prócz fajnej pani, która mam nadzieję weźmie go w sierpniu nie mam absolutnie żadnych chętnych - mimo dziesiatków telefonów, plakatów i allegro... az dziwne, czasem miałam pod opieką weternów, psy ledwo chodzące i dobry domek szybko dosc się znajdował... a tu nic...
[COLOR=red]Dziekuję bardzo Camarze za karmę i jej dostarczenie:calus: :calus: :calus: :calus: :calus: [/COLOR]