Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też przybiegłam z najlepszymi życzeniami :)

... a tu takie średnie wieści ... :roll:

wobec tego .........

[B]duuuuuuuuuużo zdrowia życzę ...:Rose: .... :beerchug:[/B]

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewanka']Też przybiegłam z najlepszymi życzeniami :)

... a tu takie średnie wieści ... :roll:

wobec tego .........

[B]duuuuuuuuuużo zdrowia życzę ...:Rose: .... :beerchug:[/B][/QUOTE]

Dziękujemy Ciociu :loveu:

Posted

Kajaczku, wszystkiego dobrego chłopaku dla Ciebie i Twoich Państwa ;)
I zdrowiej chłopaku, bo co ty sobie myślisz? Do stolicy cię przywieźli, dbają, chuchają, karmią i kochają, a ty takie numery odstawiasz?

Posted

Najlepszym prezentem dla Kajka było to, że trafił na TYCH ludzi. Gdyby został tam, gdzie był... kto by miał pojęcie chociażby zielone, że nerki, USG, leczenie, dieta i caaaaała reszta. Od kiedy jest w stolicy, może świętować urodziny codziennie! :) Zdrówka, Jubilacie!

Posted

gusia
wiesz co
czy ty normalnego psa bez zadnych problmów zgarnąc nie umiesz? :mad:

Kajak chłopie nie wygłupiaj się !
chociaz trafiłes najlepiej jak mogłes szczęsciarzu :)

Posted

to ja również sie przyłączam do życzeń i imprezy :loveu: przynajmniej w necie sobie popiję :chlup:

no i duuuużo zdrówka :cool3:

[quote name='Neigh']Ty się lepiej pochwal co bliższego wiadomo o Fasoli.........znaczy się Fasola bo Jaś? Czy też Fasola bo to rodzaj żeński i ile tygodni sobie liczy, hę?
Ja jestem wścibska baba nie tylko zwierzyna mnie interesuje;-)[/QUOTE]
[SIZE=1]
kurka... okazało się, że jednak jestem w 19 tygodniu a 20 dopiero od poniedziałku ufff... pokręciłam jak byłam na zwolnieniu poprzednio ;)

a jutro się okaże kiedy usg ale czy uda się dohtorowi zobaczyć lub nie zobaczyć, to nie wiadomo [/SIZE] [SIZE=1]:)[/SIZE]

Posted

A Ty co tak malymi literkami, cio? Ze mniej wazne info........guzik prawda bardzo wazne:-). Polowa znaczy za Toba.....i fajnie. Płci nie sprawdzaj ( ja 2 razy nie sprawdzalam) - wieksza radocha jest........Ale ja wiem, ze teraz to trudno wytrzymac. I nowoczesny rodzic jest przygotowany. Wprawdzie wiekszy urok ma wrzask "mam syna" niz "Jas sie dzis urodzl wazy tyle i tyle..."Ale.....co czlek to potrzeba. Ja tam lubie niespodzianki....

Posted

[quote name='Neigh']Panie na wysokosciach to moze by tak przkonsultowala Morele........ze o Gerardzie nie wspomne???[/QUOTE]

Jutro ma normalnie dyżur na Białobrzeskiej - ma z resztą w każdą trzecią sobotę miesiąca.

Posted

[quote name='Neigh']A Ty co tak malymi literkami, cio? Ze mniej wazne info........guzik prawda bardzo wazne:-). Polowa znaczy za Toba.....i fajnie. Płci nie sprawdzaj ( ja 2 razy nie sprawdzalam) - wieksza radocha jest........Ale ja wiem, ze teraz to trudno wytrzymac. I nowoczesny rodzic jest przygotowany. Wprawdzie wiekszy urok ma wrzask "mam syna" niz "Jas sie dzis urodzl wazy tyle i tyle..."Ale.....co czlek to potrzeba. Ja tam lubie niespodzianki....[/QUOTE]

oj pisałam małymi, bo może nie każdego interesują kulisy mojej ciąży :evil_lol:

co do niespodzianek, to ja też je lubię ale nie wyobrażam sobie żebym miała świadomie wyrzec się tej wiedzy :evil_lol: mogę sobie darować usg 3D lub 4D ale płeć chcę znać i basta! :) może dlatego, że to dla mnie dość ważne :lol:
choć najważniejsze zdrowie a nie płeć - wiadomo :loveu:

Posted

Jeeeeeee tam wazne. Co za roznica przy pierwszym......no przy drugim to juz jest stres.

Gusia a od ktorej do ktorej ten dyzur? Kurde ciasno jutro mam..........

Posted

[quote name='Neigh']Jeeeeeee tam wazne. Co za roznica przy pierwszym......no przy drugim to juz jest stres.

Gusia a od ktorej do ktorej ten dyzur? Kurde ciasno jutro mam..........[/QUOTE]

10 - 16 i znaki bo jest za mało ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kochana a jak tam spotkanie z Adą? jak oceniła Kajaczka?[/QUOTE]

Się nie odbyło na skutek mojego zaniemognięcia...

Kajkun dzisiaj miał problemy gastryczne w związku z czym po powrocie odkryłam, że pomarańczowy jest wielomiejscowo brązowy :flaming:

Się mu od tych smakołyków w tyłku poprzewracało ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Się nie odbyło na skutek mojego zaniemognięcia...

Kajkun dzisiaj miał problemy gastryczne w związku z czym po powrocie odkryłam, że pomarańczowy jest wielomiejscowo brązowy :flaming:

Się mu od tych smakołyków w tyłku poprzewracało ;)[/QUOTE]
znaczy się piesio zaniemógł po twoim torciku wątróbkowym? :crazyeye:
a już mialam prosić o przepis dla micha , dobrze ze się wstrzymalam ;)

Posted

[quote name='3 x']znaczy się piesio zaniemógł po twoim torciku wątróbkowym? :crazyeye:
a już mialam prosić o przepis dla micha , dobrze ze się wstrzymalam ;)[/QUOTE]

NIe tam, ja zaniemogłam sama ze sobą ;)

A Kajaczyna ma zmienianą karmę, dostaje smaczki i w ogóle wszystko na raz no i nie wytrzymał.
Tym razem moja głupota wyszła na jaw, nie jego ;)

Posted

Hej! Przepraszam ,ze przeszkadzam:)
zapraszamy na bazarek

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194812-NOWY-BAZAREK-KSI%C4%84%C5%BBKOWY.-KA%C5%BBDY-ZNAJDZIE-CO%C5%9A-DLA-SIEBIE!-Do-29.10.-do-22-00[/url]