Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza? Tora? Jesteście?

To dobrze.
Publicznie muszę bo widzę, że prywatnie nie dociera.

STANOWCZO PROTESTUJĘ przeciwko traktowaniu mnie jak jakiegoś bobra pod ochroną!!
Ja nie umieram cholidner jasny! :)

A jak będziecie oszczędzać pomarańczowy w castingach na DT to sobie sama znajdę psa i rezerwacja Wam wygaśnie dożywotnio!

[SIZE=1][COLOR=Silver]Ps. Gosia, odblokuj się na skype ;)[/COLOR][/SIZE]

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko - zabrzmiało groźnie...

A mój TZ poszedł w sobotę na grzyby, bo się ujął honorem i przyniósł ledwie tyle, że na zupę starczyło. "Nie ma grzybów" - usłyszałam... :) No to ja mu dziś powiem, co tu wyczytałam! Bo ja - w przeciwieństwie do agusiowego synia - zbierać nie umiem, ale jeść - o jeszcze jak!!!! :)

Posted

[quote name='gusia0106']Mysza? Tora? Jesteście?

To dobrze.

STANOWCZO PROTESTUJĘ przeciwko traktowaniu mnie jak jakiegoś bobra pod ochroną!!

A jak będziecie oszczędzać pomarańczowy w castingach na DT to sobie sama znajdę psa i rezerwacja Wam wygaśnie dożywotnio!

[SIZE=1][COLOR=silver]Ps. Gosia, odblokuj się na skype ;)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Melduję się;)...opieprz zebrałam i oświadczam publicznie że my tak z troski o Ciebie...nie inaczej Kochana:loveu: na pewno Iwonka Ci powie to samo:)

PS też uwielbiam grzby:)
PSPS do Kajusia się wybieram:) musimy się tylko zmówić kiedy:)

Posted

[quote name='gusia0106']Mysza? Tora? Jesteście?

To dobrze.

[SIZE=1][COLOR=Silver]Ps. Gosia, odblokuj się na skype ;)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
O matko, za co tak?:evil_lol:
Tylko się czasem nie obrażaj :loveu:
Piękną Maltę możesz dostać, w czwartek ma sterylkę albo pięknego Eklera, ma z 5 miesięcy, ludzi się trochę boi, uczyć go trzeba. Innych opcji nie mam:evil_lol:;)

Posted

[quote name='mysza 1']O matko, za co tak?:evil_lol:
Tylko się czasem nie obrażaj :loveu:
Piękną Maltę możesz dostać, w czwartek ma sterylkę albo pięknego Eklera, ma z 5 miesięcy, ludzi się trochę boi, uczyć go trzeba. Innych opcji nie mam:evil_lol:;)[/QUOTE]

albo Amigo jej dajcie ;)

Posted

I u Kajusia zaproszę do kociaków Neigh, które czekają na piękne imiona;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193104-Wybierz-imi%C4%99-dla-kociaka-%29-prosimy-o-wsparcie!-do-23.09.-godz.-21.00?p=15405588#post15405588[/url]

Posted

Rozmawiałam z Panią Danielą.
Tym razem czas rozmowy 39:14 tylko ;)

Zadzwoniła, bo jej się śniło, że jakiś facet jej powiedział, żeby nie dawała Hubalowi (znaczy Kajusiowi ;) ) za dużo kości bo mu szkodzą.
No i chciała zapytać czy aby nie dajemy mu za dużo kości :)

Wyjaśniłam co i jak, że karma weterynaryjna, poopowiadałam co u niego.
I się wzruszyłam na koniec bardzo bo mi Pani Daniela powiedziała, że ona jest bardzo szczęśliwa, że on jest u nas, bo pies powinien być przy człowieku, a u niej nie miał takiej możliwości.

A Wojtek wysłał mi dzisiaj maila, że jutro na 99.9% będzie artykuł o Kajaczku w magazynowym wydaniu Nowin, i że on zrobi skany i nam wyśle ;)

Posted

[quote name='gusia0106']

Kajak - cymbał, nie umie jeszcze chodzić normalnie i ciągnie jak łoś. Wczoraj zerwał nam Flexa ;)
A w sobotę znowu byliśmy w lesie. Mam zakwasy na plecach od ściągania smyczy ;)
Tym razem zgubiłam się tak, że nawet Kajak nie trafił do samochodu

[/QUOTE]

No to kto tu jest... cymbał???

(Nie bij tylko) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']No to kto tu jest... cymbał???

(Nie bij tylko) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Yyyyyyy
Że niby wyszło, że ja ?

:evil_lol::evil_lol:

Fajny ten Kajak ;) Tylko płacze jak wychodzimy z domu.
Ale za to jak się cieszy jak wracamy :)

Posted

[quote name='Tora&Faro']No to niedługo zobaczę na własne oczy jaki fajny:) i mam pozwolenie od Gusi na robienie fotek;)[/QUOTE]
a na tarzanie sie po pomaranczowym?
bo ja to zawsze na wstepie juz
ze niby do psiaka
i buch dupskiem na pomarańczowy :evil_lol:

Posted

Dziewczyny, zwracam się o pomoc w transporcie :(

W niedzielę zabieram Rudzię z Klembowa. Rudzia pojedzie do Agi35 (na jakieś 2 lub 3 godziny), do Wołomina, a stamtąd muszę ją odebrać i zawieźć do dt do Piaseczna. Nie byłoby kłopotu gdyby to w dzień było, pojechałabym pociągiem, albo autobusem, ale Rudzia może być w Piasecznie dopiero ok. godziny 21. Czy któraś z Was mogłaby mi jakoś pomóc? Pięknie proszę.

Posted

[quote name='3 x']a na tarzanie sie po pomaranczowym?
bo ja to zawsze na wstepie juz
ze niby do psiaka
i buch dupskiem na pomarańczowy :evil_lol:[/QUOTE]

... och, jak ja Ci zazdroszczę :p

Posted

Ty wiesz co Gusia ( tu pocmokała z naganą ) trza było temu dziennikarzowi powiedzieć, że te wszystkie domy, co chcą jakiemuś psu pomóc to my serdecznie zapraszamy na nasze wątki.....
Że psów w potrzebie to ci u nas dostatek.....i jak ktoś ma w sobie wolę pomocy, to my ją chętnie wykorzystamy:cool3:

PR Kochana trzeba dbać o PR!