gusia0106 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Mysza? Tora? Jesteście? To dobrze. Publicznie muszę bo widzę, że prywatnie nie dociera. STANOWCZO PROTESTUJĘ przeciwko traktowaniu mnie jak jakiegoś bobra pod ochroną!! Ja nie umieram cholidner jasny! :) A jak będziecie oszczędzać pomarańczowy w castingach na DT to sobie sama znajdę psa i rezerwacja Wam wygaśnie dożywotnio! [SIZE=1][COLOR=Silver]Ps. Gosia, odblokuj się na skype ;)[/COLOR][/SIZE] Quote
Nutusia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 O matko - zabrzmiało groźnie... A mój TZ poszedł w sobotę na grzyby, bo się ujął honorem i przyniósł ledwie tyle, że na zupę starczyło. "Nie ma grzybów" - usłyszałam... :) No to ja mu dziś powiem, co tu wyczytałam! Bo ja - w przeciwieństwie do agusiowego synia - zbierać nie umiem, ale jeść - o jeszcze jak!!!! :) Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='gusia0106']Mysza? Tora? Jesteście? To dobrze. Publicznie muszę bo widzę, że prywatnie nie dociera. STANOWCZO PROTESTUJĘ przeciwko traktowaniu mnie jak jakiegoś bobra pod ochroną!! Ja nie umieram cholidner jasny! :) A jak będziecie oszczędzać pomarańczowy w castingach na DT to sobie sama znajdę psa i rezerwacja Wam wygaśnie dożywotnio! [SIZE=1][COLOR=silver]Ps. Gosia, odblokuj się na skype ;)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Melduję się;)...opieprz zebrałam i oświadczam publicznie że my tak z troski o Ciebie...nie inaczej Kochana:loveu: na pewno Iwonka Ci powie to samo:) PS też uwielbiam grzby:) PSPS do Kajusia się wybieram:) musimy się tylko zmówić kiedy:) Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='gusia0106']Mysza? Tora? Jesteście? To dobrze. Publicznie muszę bo widzę, że prywatnie nie dociera. STANOWCZO PROTESTUJĘ przeciwko traktowaniu mnie jak jakiegoś bobra pod ochroną!! Ja nie umieram cholidner jasny! :) A jak będziecie oszczędzać pomarańczowy w castingach na DT to sobie sama znajdę psa i rezerwacja Wam wygaśnie dożywotnio! [SIZE=1][COLOR=Silver]Ps. Gosia, odblokuj się na skype ;)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] O matko, za co tak?:evil_lol: Tylko się czasem nie obrażaj :loveu: Piękną Maltę możesz dostać, w czwartek ma sterylkę albo pięknego Eklera, ma z 5 miesięcy, ludzi się trochę boi, uczyć go trzeba. Innych opcji nie mam:evil_lol:;) Quote
3 x Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='mysza 1']O matko, za co tak?:evil_lol: Tylko się czasem nie obrażaj :loveu: Piękną Maltę możesz dostać, w czwartek ma sterylkę albo pięknego Eklera, ma z 5 miesięcy, ludzi się trochę boi, uczyć go trzeba. Innych opcji nie mam:evil_lol:;)[/QUOTE] albo Amigo jej dajcie ;) Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='3 x']albo Amigo jej dajcie ;)[/QUOTE] Łoj nie, to by było zbyt wiele :evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tak jest - niech Gusia też ma swojego psa! :) Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 I u Kajusia zaproszę do kociaków Neigh, które czekają na piękne imiona;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/193104-Wybierz-imi%C4%99-dla-kociaka-%29-prosimy-o-wsparcie!-do-23.09.-godz.-21.00?p=15405588#post15405588[/url] Quote
gusia0106 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Rozmawiałam z Panią Danielą. Tym razem czas rozmowy 39:14 tylko ;) Zadzwoniła, bo jej się śniło, że jakiś facet jej powiedział, żeby nie dawała Hubalowi (znaczy Kajusiowi ;) ) za dużo kości bo mu szkodzą. No i chciała zapytać czy aby nie dajemy mu za dużo kości :) Wyjaśniłam co i jak, że karma weterynaryjna, poopowiadałam co u niego. I się wzruszyłam na koniec bardzo bo mi Pani Daniela powiedziała, że ona jest bardzo szczęśliwa, że on jest u nas, bo pies powinien być przy człowieku, a u niej nie miał takiej możliwości. A Wojtek wysłał mi dzisiaj maila, że jutro na 99.9% będzie artykuł o Kajaczku w magazynowym wydaniu Nowin, i że on zrobi skany i nam wyśle ;) Quote
mala_czarna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='gusia0106'] Kajak - cymbał, nie umie jeszcze chodzić normalnie i ciągnie jak łoś. Wczoraj zerwał nam Flexa ;) A w sobotę znowu byliśmy w lesie. Mam zakwasy na plecach od ściągania smyczy ;) Tym razem zgubiłam się tak, że nawet Kajak nie trafił do samochodu [/QUOTE] No to kto tu jest... cymbał??? (Nie bij tylko) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gusia0106 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='mala_czarna']No to kto tu jest... cymbał??? (Nie bij tylko) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Yyyyyyy Że niby wyszło, że ja ? :evil_lol::evil_lol: Fajny ten Kajak ;) Tylko płacze jak wychodzimy z domu. Ale za to jak się cieszy jak wracamy :) Quote
Tora&Faro Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 No to niedługo zobaczę na własne oczy jaki fajny:) i mam pozwolenie od Gusi na robienie fotek;) Quote
3 x Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']No to niedługo zobaczę na własne oczy jaki fajny:) i mam pozwolenie od Gusi na robienie fotek;)[/QUOTE] a na tarzanie sie po pomaranczowym? bo ja to zawsze na wstepie juz ze niby do psiaka i buch dupskiem na pomarańczowy :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dziewczyny, zwracam się o pomoc w transporcie :( W niedzielę zabieram Rudzię z Klembowa. Rudzia pojedzie do Agi35 (na jakieś 2 lub 3 godziny), do Wołomina, a stamtąd muszę ją odebrać i zawieźć do dt do Piaseczna. Nie byłoby kłopotu gdyby to w dzień było, pojechałabym pociągiem, albo autobusem, ale Rudzia może być w Piasecznie dopiero ok. godziny 21. Czy któraś z Was mogłaby mi jakoś pomóc? Pięknie proszę. Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='3 x']a na tarzanie sie po pomaranczowym? bo ja to zawsze na wstepie juz ze niby do psiaka i buch dupskiem na pomarańczowy :evil_lol:[/QUOTE] ... och, jak ja Ci zazdroszczę :p Quote
gusia0106 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Czyta się trochę jak "O psie, który jeździł koleją..." . [IMG]http://img837.imageshack.us/img837/8909/20100924153918900.png[/IMG] Quote
mysza 1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Eeee, nic nie widać, tylko wycieczki autokarowe :evil_lol: zero tekstu. Edit: jakoś lepiej :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='mysza 1']Eeee, nic nie widać, tylko wycieczki autokarowe :evil_lol: zero tekstu.[/QUOTE] Powiększyłam ;) Quote
mysza 1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='gusia0106']Powiększyłam ;)[/QUOTE] Myślałam, ze to moje niskie ciśnienie i samo się powiększyło :evil_lol: Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Rewelacyjna historia , jak wszystkie u Gusi !!!!!!!!! Quote
Neigh Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ty wiesz co Gusia ( tu pocmokała z naganą ) trza było temu dziennikarzowi powiedzieć, że te wszystkie domy, co chcą jakiemuś psu pomóc to my serdecznie zapraszamy na nasze wątki..... Że psów w potrzebie to ci u nas dostatek.....i jak ktoś ma w sobie wolę pomocy, to my ją chętnie wykorzystamy:cool3: PR Kochana trzeba dbać o PR! Quote
mala_czarna Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Gratulacje!! Gusia jest sławna! :) Quote
Recommended Posts