Jola i Czterołapy Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 IMIĘ: Lusia WIEK: ok. 2 lat WIELKOŚĆ: średnia/duża RASA: golden STAN ZDROWIA: sunia jest zdrowa ,zaszczepiona , odrobaczona i po sterylizacji RODOWÓD: nie ma CZIP: nie ma KASTRACJA/STERYLIZACJA: tak KRÓTKI OPIS SUNI: Lusia to przemiła ok. 2 letnia sunia. Trafiła do schroniska z ulicy, na której się błąkała. Nikt do dziś po nią się nie zgłosił, wiec szukamy jej nowego domu. Jest żywą, pełną energii goldenką. Kocha ruch, aportowanie, zabawę, hasanie i wodę. Zgodnie bawi się z innymi psami, do kotów ma obojętny stosunek. Lusia to trochę nie okrzesana sunia, ale przy odrobinie nauki, ciepła i cierpliwości może stać się opanowaną spokojną, choć żywiołową sunią. Rodzina dla niej powinna być równie aktywna jak sama Lusia. Lubiąca spędzać czas w ruchu, na powietrzu. Wtedy zarówno Lusia jak i rodzina będą się razem dobrze, w swoim towarzystwie czuli. Wskazana jest rodzina, gdzie są już starsze dzieci, bo przy energii, jaką ma Lusia i wadze ok 30 kg, małe dziecko mogło by być np: przewrócone przez Lusię. Dla starszego dziecka Lusia będzie wspaniałą towarzyszką zabaw (oczywiście pod okiem dorosłych). Nie znamy jej zachowań w domu czy pod czas podroży, ale w schronisku sunia zachowuje się poprawnie. Nie ma w nie ani odrobiny agresji :lol: Lusia to śliczna, miła, młoda, wesoła, zdrowa sunia! Tu jest wątek LUSI na "SZANSIE": http://www.szansa.goldenretriever.pl/ Kontakt w sprawie adopcji LUSI : 691 43 77 71 (Jolanta) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 ...........[quote name='Jola+Rani+Sari']Bazarek dla Kory na zapłacenie hoteliku: http://www.dogomania.pl/threads/191010-Bluzy-bluzki-TOPY-różne-rozmiary-KORA-PROSI-O-WSPARCIE-do-26.08/page3 Quote
Ellig Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Piekna sunia w jakim miescie jest teraz? Bede oglaszala.... Quote
Jola i Czterołapy Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Teraz Lusia jest w Rudzie Śląskiej :) Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Melduję się na wątku Jolu. Zaraz biorę się za rozpowszechnianie wątku Quote
gazzy Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To Ty goldenek wysyłaj po dogomaniakach , ja ogłoszę w necie :) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Gazzy - proszę o zaproszenia do wątku na Dogomanii. W necie - nie! To robi Ania (psianka) nie ma sensu dublować! ;) Quote
Ewanka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Goldenek rozpowszechnia ;) ... jestem :) ... piękna sunia, popytam wsród znajomych. Quote
dara9 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 I ja tu trafiłam dzięki rozpowszechnianiu ;) Lusia jest piękna! A jaką ma wesołą mordkę! Quote
kakadu Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 mysle, ze taki piekny mlody pies predko znajdzie domek Quote
tripti Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ewanka napisał(a):Goldenek rozpowszechnia ;) ... jestem :) ... piękna sunia, popytam wsród znajomych. tak tak zgadzam się z tym, bardzo intensywnie:) Quote
Ellig Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Teraz Lusia jest w Rudzie Śląskiej :) Dziekuje, jaki namiar podawac jako kontakt do adopcji, najlepiej nr telefonu. Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Domyslam sie, ze Lusia jest intensywnie oglaszana ?? Quote
tayga Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mam w Gubinie cudowny domek dla goldenka płci obojętnej. Normalna rodzina, najmłodsze dziecko ma 10 lat. Mieszkanko w kamienicy, spory ogród... Zaraz do nich zadzwonię... Zapewne chcieliby wiedzieć, czy psinka zachowuje czystość w domu i jaki ma stosunek do kotów. Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Stosunek do kotów był sprawdzany tylko w warunkach schroniskowych (co nie jest do końca miarodajne). Na małe kociaki nie zwraca uwagi, ale duże uciekające - pogoniła. Najprawdopodobniej w czwartek, nasz kolega z Szansy, ma ją zabrać do domu, aby sprawdzić reakcję na dorosłe koty rezydentów?:). Quote
tayga Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Stosunek do kotów był sprawdzany tylko w warunkach schroniskowych (co nie jest do końca miarodajne). Na małe kociaki nie zwraca uwagi, ale duże uciekające - pogoniła. Najprawdopodobniej w czwartek, nasz kolega z Szansy, ma ją zabrać do domu, aby sprawdzić reakcję na dorosłe koty rezydentów?:). Domek zainteresowany bardzo. Sprawdzony!!!! Ale kotek w domu jest, więc proszę o sprawdzenie - pies "zjadający" koty odpada niestety. Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jak tylko zrobimy test - podamy wyniki :) Quote
Kapsel Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 tayga napisał(a):Mam w Gubinie cudowny domek dla goldenka płci obojętnej. Normalna rodzina, najmłodsze dziecko ma 10 lat. Mieszkanko w kamienicy, spory ogród... Zaraz do nich zadzwonię... Zapewne chcieliby wiedzieć, czy psinka zachowuje czystość w domu i jaki ma stosunek do kotów. Ale akcja :-):-):-) Brawo Tayga, brawo :multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Z kotami to tez jest roznie. Moja goni cudze a swoj troche, ale zadnych nie zjada. Quote
Recommended Posts