Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']przyznac sie Kto wykupil Raji ogloszenia???:loveu:
baaardzo dziekujemy!! :multi:dzis aktywowalam na mailu cala liste:)

niestety baldek2 jest zmuszona zrezygnowac ze swojej deklaracji na Raje - 50zl -bardzo dziekuje za dotychczasowe wsparcie

czyli teraz trzeba sie bedzie bardziej postarac bo Raji brakuje juz 105zl miesiecznie

adkoci robiła małe pakiety ogłoszeń dla psów z Radomia :)

z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/206572-Radomski******-do-og%C5%82aszania!-W%C4%85tek-informacyjny!!!-POMOCY-W-OG%C5%81ASZANIU

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dziewczyny i co robimy? moze ktoras ma cos na bazarek, zaczynaja sie problemy finansowe...a trzeba placic

to wplaty w marcu:
Tula 20zl (5.03)
Odi 20zl (5.03)

Lu_Gosiak 10zl 85.03)
marzenkap 20zl (6.03)
MMD 20zl (12.03)

Posted

niewiem Monia co robimy powysylam pw do osob zalegajacych.....na co drugim watku to samo, deklaracje sie wykruszaja
poczekajmy z wplata moze z tych zalegajacych sie uda nazbierac za kolejny miesiac zaraz to policze

Posted

brakuje nastepujacych wplat:

nesca - marzec - 10zl
red - marzec - 20zl
kmurdz - styczen, luty, marzec - 45zl
conceited - marzec - 10zl
Aliszcze - marzec - 10zl
Dorka, luty, marzec - 60zl
blueberrykiss - styczen, marzec - 20zl

jesli dobrze to spisałam i wszyscy wplaca zaleglosci to bedzie brakowac tylko 9zl do oplacenia...poczekajmy jeszcze pare dni

Posted (edited)

Dorka zalega jeszcze za luty - jakby mozna bylo to uregulowac to byłoby super

dzięki Murzynowi Raja odzyskała po Zulusie radość życia:):):)

Edited by Lu_Gosiak
Posted

Murzyn to pocieszacz wszystkich..... sam był kiedyś bardzo wystraszonym psem.... Bardzo lubi dziewczyny. Biega z Raja Szilka i Bercią.... Raja juz nie jest smutna. Zastąpił jej Zuluska. Tylko mi tak przykro jak patrzę na Jego boks i wypatruję tych wiernych ,mądrych i kochających oczu. Tak bardzo Go brak. Zulku...żyjesz w nas.... to juz dwa miesiące bez Ciebie.

Posted

Przelałam od Dorki za luty-marzec 60 zł plus moje 20zł za marzec.
Bardzo przykre, że Zulus tak krótko cieszył się dobrym życiem.....

Posted

conceited napisał(a):
Przepraszam !
Jak widzicie, mój podpis mowi sam za siebie ... nie ogarniam. Zaraz wpłacę. Dajcie mi 10 minut :)

red napisał(a):
Przelałam od Dorki za luty-marzec 60 zł plus moje 20zł za marzec.
Bardzo przykre, że Zulus tak krótko cieszył się dobrym życiem.....

super bardzo dziekujemy:):
czyli po tych wplatach bedzie brakowac 34zl, jeszcze nesca wplaci wiec zostanie tylko 24zl na minusie

Monia jak bedziesz to miec juz u siebie to prosze przelej do hoteliku :) dzieki

Zuluska szkoda wiadomo jak kazdego psiaka, ale bardzo sie ciesze, ze trafil do Lilki bo wiem, ze mial wspanialy ostatni rok zycia - chociaz tyle....

• 2 weeks later...
Posted

no dogo mnie totalnie zalamalo, nie dosc, ze zniklnely wszystkiewatke z ostatnich 10dni, posty , to nawet edytowany post rozliczeniowy...musze znow edytowac i uzupelnic.masakra, zajme sie tym w weekend.