Lu_Gosiak Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Raja w tym miesiacu uratowana:) udalo sie!! dziekujemy bardzo wszystkim Quote
monika083 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 tak,kwiecien oplacony:) sa tez wplaty na maj,ale wszystko zaktualizuje w weekend. Quote
mmd Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='monika083']tak,kwiecien oplacony:) sa tez wplaty na maj,ale wszystko zaktualizuje w weekend.[/QUOTE] To jeszcze moja dojdzie, bo właśnie wyszła :) Najgorsze jak wykruszają się deklaracje... Quote
Lu_Gosiak Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 noo niestety:( to coraz częstsza norma na dogo.. poprosilam Lilke o nowe zdjecia psiakow- czekam na usmiechnieta Raję:) Quote
Javena Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nie wiem ,co robić ? Czekam jeszcze na jedna wpłatę na bazarku . Pisałam już 3 x Pw . Osoba ta jest na dogo codziennie,robi zakupy na innych bazarkach ,a mnie nie odpowiada. Mogłaby choć napisac ,że nie da rady wpłacić ,albo cokolwiek . Zaczekam jeszcze dwa dni i wysyłam ,niestety o 25 zł będzie mniej.:-( Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Javena napisał(a):Nie wiem ,co robić ? Czekam jeszcze na jedna wpłatę na bazarku . Pisałam już 3 x Pw . Osoba ta jest na dogo codziennie,robi zakupy na innych bazarkach ,a mnie nie odpowiada. Mogłaby choć napisac ,że nie da rady wpłacić ,albo cokolwiek . Zaczekam jeszcze dwa dni i wysyłam ,niestety o 25 zł będzie mniej.:-( Javena trudno nic nie zrobisz..a my jestemy OGROMNIE Ci wdzieczni za pomoc!!!:loveu: Quote
monika083 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 jak tam nasza ksiezniczka? zrobie dzisiaj rozliczenie, bo od ostatniej oplaty za hotel nie robilam..:oops: a teraz jestem na chorobowym to sie zbiore. Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 monika083 napisał(a):jak tam nasza ksiezniczka? zrobie dzisiaj rozliczenie, bo od ostatniej oplaty za hotel nie robilam..:oops: a teraz jestem na chorobowym to sie zbiore. wszystko w porzadku:) czekam na zdjecia... Quote
monika083 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 cioteczki, sprawdzcie czy wszystko sie zgadza w poscie rozlicz. mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam, ale od 4 dni goraczkuje to wszystko mozliwe :P w kazdym razie mamy 150zl , dojda jeszcze pieniazki od Javenki, do wplaty jeszcze troche czasu, bo ostatnio wplacalam za kwiecien 10.05, takze do tego czasu musimy wplacic za maj.Ale nie jest tragicznie, Quote
Javena Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 monika083 napisał(a):cioteczki, sprawdzcie czy wszystko sie zgadza w poscie rozlicz. mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam, ale od 4 dni goraczkuje to wszystko mozliwe :P w kazdym razie mamy 150zl , dojda jeszcze pieniazki od Javenki, do wplaty jeszcze troche czasu, bo ostatnio wplacalam za kwiecien 10.05, takze do tego czasu musimy wplacic za maj.Ale nie jest tragicznie, Wysyłam 120 zł .Trudno ,nie bedę pisac ciągle do dziewczyny i czekać na jakikolwiek sygnał ,choć wiem ,że jest codziennie . Powinna choć napisać ,że nie nie jest w stanie zapłacić . Rajusia ,przykro mi. Moze ,jak jeszcze sie zdecyduje i wysle ,to wam przeslę. Jak pieniazki dojdą ,napiszcie na watku bazarkowym . Link poniżej. Quote
Lu_Gosiak Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Javena napisał(a):Dzis wysłałam 120 zł. ogromnie dziekujemy!!:loveu::loveu::loveu: kochani wplacajcie prosze deklaracje za maj bo miesiac sie konczy Monia dopisz prosze w rozliczeniu, ze mamy zaplacone do 20 maja zeby sie nie zgubic Lilka prosi zeby placic miesiac z gory wiec juz powinnismy przelac za nastepny miesiac Quote
Lu_Gosiak Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 porównując te dzisiejsze fotki z tymi ze schronu to Rajunia odmłodniała o pare dobrych lat Quote
monika083 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Raja wyglada pieknie, odchudzanie wyszlo jej na dobre, Quote
Secia Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Rajunia wygląda bosko, wspaniale, urzekająco. Jest piękna :-) Quote
red Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Ojej, jaka szczupła laseczka, faktycznie wygląda młodziej i na pewno będzie jej łatwiej się poruszać i nóżki nie będą obciążone. Jutro zrobię przelew od siebie i Dorki za maj. Quote
Javena Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 MAM WSPANIAŁĄ NOWINĘ. DOSTLIŚMY ZALEGŁĄ WPŁATE Z BAZARKU, OD CZERDY . NIE ,25 ZŁ ,ALE 85 ZŁ :multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Javena']MAM WSPANIAŁĄ NOWINĘ. DOSTLIŚMY ZALEGŁĄ WPŁATE Z BAZARKU, OD CZERDY . NIE ,25 ZŁ ,ALE 85 ZŁ :multi::multi: o matko!!!!!! SUPEROWO!!!!!!!!!!!!! dziekujemy ogromnie!!!:multi::multi::multi: I Tobie ogromne podziekowania Javena za super bazarek!!!:loveu::loveu::loveu: dzieki temu jest calosc do oplaty za maj Quote
mmd Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ale laska! http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/IMAG1530.jpg chyba zacznę mieć kompleksy :) Quote
monika083 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Javena']MAM WSPANIAŁĄ NOWINĘ. DOSTLIŚMY ZALEGŁĄ WPŁATE Z BAZARKU, OD CZERDY . NIE ,25 ZŁ ,ALE 85 ZŁ :multi::multi: wooow! ogromne dzieki:multi: Quote
Javena Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 JUŻ WYSŁAŁAM .wczesniej 2x po 120 zł i teraz 85 zł. Bardzo prosze o wpis na bazarkowym wątku jak już dojdą. Link poniżej. Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Javena']JUŻ WYSŁAŁAM .wczesniej 2x po 120 zł i teraz 85 zł. Bardzo prosze o wpis na bazarkowym wątku jak już dojdą. Link poniżej. [quote name='red']Wysłane 50 zł ode mnie i Dorki. dziekujemy baarrdzoooo!!!:):) Quote
hotel_lilki Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Raja odrobaczona 3 tabletki po 7 zł czyli 21zł. i opłata za hotelik jeszcze nie wpłynęła. Rajunia ma się dobrze...czeka na słoneczko i pozdrawia cioteczki. Quote
monika083 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 hotel_lilki napisał(a):Raja odrobaczona 3 tabletki po 7 zł czyli 21zł. i opłata za hotelik jeszcze nie wpłynęła. Rajunia ma się dobrze...czeka na słoneczko i pozdrawia cioteczki. juz powinna byc, przepraszam, bylam poza domem i nie mialam jak zrobic przelewu bo zapomniala wziasc kodu z wejsciem do banku:( przelalam za te tabletki odrazu, rozliczenie w weekend uzupelnie. Quote
Recommended Posts