conceited Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bardzo smutna wiadomość. Tez nie wiedziałam, że Zulusek choruje :( Quote
Odi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 hotel_lilki napisał(a):Wczoraj odszedł przyjaciel Raji z boksu Zulus..był bardzo chory:-( Opłata wpłyneła z Raję Na co chorował Zulus ? Jak umarł ? Proszę napisać więcej ... :-(:-(:-( Quote
Lu_Gosiak Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 watek mojego Zuluska:(..wszystko jest napisane http://www.dogomania.pl/threads/190634-CIEZKO-POGRYZIONY-ZULUS-za-TM-(-(-biegaj-szcześliwy-PIESKU!!/page37 Quote
mmd Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Byłam, przeczytałam - bardzo, bardzo smutno. Jakoś styczeń niełaskawy, co chwilę odchodzi jakiś psiaczek, którego znałam. Quote
Odi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jak to wszystko teraz Raja przeżyje :-(:-(:-( Quote
Lu_Gosiak Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Odi napisał(a):Jak to wszystko teraz Raja przeżyje :-(:-(:-( podobno smutna, ale nie ma sie co dziwic byli z Zulem od poczatku razem....takie blizniaki kochane - jakos nie moge sobie tego poukładac, ze Zuluska juz nie ma na Jasieniu:( Quote
Odi Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):podobno smutna, ale nie ma sie co dziwic byli z Zulem od poczatku razem....takie blizniaki kochane - jakos nie moge sobie tego poukładac, ze Zuluska juz nie ma na Jasieniu:( Może ten ktoś, kto zamierzał Zuluskowi :-( :-( dać dom, zaopiekuje się Rajunią. Quote
conceited Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Odi napisał(a):Może ten ktoś, kto zamierzał Zuluskowi :-( :-( dać dom, zaopiekuje się Rajunią. właśnie ! są tak podobne...może się uda? Quote
coronaaj Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Odi napisał(a):Może ten ktoś, kto zamierzał Zuluskowi :-( :-( dać dom, zaopiekuje się Rajunią. Swietny pomysl. A kto to byl jakas dogomaniaczka? Quote
Secia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ja też byłam na wątku Zuluska. Taką piękną parę stanowili z Rają. Tyle radości biło z tych fotek. Podczytywałm sobie wątek Rajuni i zawsze jak widziałam nowe fotki to zazdrościłam tych psiaków i tych pól z kwiatami i tych wspaniałych spacerów z dwoma kudłaczami u boku..... to już drugi piesek, który pożegnał się z nami na progu domku, który na niego czekał. Zulusku i Dumeczko czemu tak prędko. Nie daliście się nami nacieszyć waszym szczęściem w waszych nowych domkach :-( Quote
hotel_lilki Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Rajka po stracie Zula była smutna...:-(taka samotna na spacerach). Ona jest bardzo towarzyska, wesoła sunia że musi mieć kogoś obok i też tak się stało. Miejsce Zula zajął Murzyn...Raja przyjeła go z otwartymi łapami:lol: Murzyn jest u nas już długo więc znali się...zwidzenia:evil_lol:Widze teraz Rajkę zadowoloną bo ma kogo ustawiać w boksie, a Murzyn jest bardzo spokojnym psiakiem. Mrozy jakoś znosimy...ciepła woda, karma, słoma dokładana sukcesywnie, oby był już koniec tych mrozów.:angryy: Quote
Secia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 pięknie wyglądasz Rajuniu :-) śliczna sunia z ciebie :-) Quote
Secia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 niestety ostatnia fotka prezentuje przygaszoną psinę .... Quote
Lu_Gosiak Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 wczoraj bylam w koncu odwiedzic Raje i musze Wam powiedziec, ze wyglada super...juz nie jest smutna, na poczatku po stracie Zuluska byla, ale teraz ma do towarzystwa młodego Murzyna i znowu jest zadowolona...przez to, ze zgubiła ten wielki brzuchol odmłodniała o pare lat..poważnie, nie ten pies...teraz Raja biega, bawi sie, oczywiście Jej wielka miłość Waldek jak jest na wybiegu to non stop Go obsakuje i chce by Ja glaskac Quote
Odi Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Wrócił uśmiech na twarzy Rajuni :lol: A ten brunet obok niej to Murzyn ? 07.02.2012 przelałam swój datek dla Rajuni kochanej Suni :loveu: Quote
monika083 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Raja wyglada kwitnaca:loveu: Aktualizacja finansow przy wplacie za hotelik, wybaczcie ciocie , ale mam bardzo malo czasu, ale pamietam zawsze o wplatach:) Quote
Lu_Gosiak Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 tak ten brunet to Murzyn:) młody, wesoły psiak - który jak trafił do Lilki byl bardzo wystraszony - byl to pies bezdomnego, który trafił do szpitala /bezdomny nie pies/ Monika spoko, wazne, ze na bieżąco ma opłacany hotelik Odi dziekujemy bardzo za wpłate:) Quote
Aliszcze Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 nie wierzę, biedny Zulus:( nawet nie pomyślałam, że wchodząc tu dziś takie smutne wieści przeczytam:(:( przelałam właśnie kasę na Raję:) śliczna jest:) Quote
Secia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to prawda, Rajunia wygląda kwitnąco :-) Quote
Lu_Gosiak Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 przyznac sie Kto wykupil Raji ogloszenia???:loveu: baaardzo dziekujemy!! :multi:dzis aktywowalam na mailu cala liste:) niestety baldek2 jest zmuszona zrezygnowac ze swojej deklaracji na Raje - 50zl -bardzo dziekuje za dotychczasowe wsparcie czyli teraz trzeba sie bedzie bardziej postarac bo Raji brakuje juz 105zl miesiecznie Quote
Recommended Posts