Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hotel_lilki napisał(a):
Wczoraj odszedł przyjaciel Raji z boksu Zulus..był bardzo chory:-(
Opłata wpłyneła z Raję

Na co chorował Zulus ?
Jak umarł ?
Proszę napisać więcej ... :-(:-(:-(

Posted

Odi napisał(a):
Jak to wszystko teraz Raja przeżyje :-(:-(:-(

podobno smutna, ale nie ma sie co dziwic byli z Zulem od poczatku razem....takie blizniaki kochane - jakos nie moge sobie tego poukładac, ze Zuluska juz nie ma na Jasieniu:(

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
podobno smutna, ale nie ma sie co dziwic byli z Zulem od poczatku razem....takie blizniaki kochane - jakos nie moge sobie tego poukładac, ze Zuluska juz nie ma na Jasieniu:(

Może ten ktoś, kto zamierzał Zuluskowi :-( :-( dać dom, zaopiekuje się Rajunią.

Posted

ja też byłam na wątku Zuluska. Taką piękną parę stanowili z Rają. Tyle radości biło z tych fotek. Podczytywałm sobie wątek Rajuni i zawsze jak widziałam nowe fotki to zazdrościłam tych psiaków i tych pól z kwiatami i tych wspaniałych spacerów z dwoma kudłaczami u boku..... to już drugi piesek, który pożegnał się z nami na progu domku, który na niego czekał. Zulusku i Dumeczko czemu tak prędko. Nie daliście się nami nacieszyć waszym szczęściem w waszych nowych domkach :-(

Posted

Rajka po stracie Zula była smutna...:-(taka samotna na spacerach). Ona jest bardzo towarzyska, wesoła sunia że musi mieć kogoś obok i też tak się stało. Miejsce Zula zajął Murzyn...Raja przyjeła go z otwartymi łapami:lol: Murzyn jest u nas już długo więc znali się...zwidzenia:evil_lol:Widze teraz Rajkę zadowoloną bo ma kogo ustawiać w boksie, a Murzyn jest bardzo spokojnym psiakiem. Mrozy jakoś znosimy...ciepła woda, karma, słoma dokładana sukcesywnie, oby był już koniec tych mrozów.:angryy:

Posted

wczoraj bylam w koncu odwiedzic Raje i musze Wam powiedziec, ze wyglada super...juz nie jest smutna, na poczatku po stracie Zuluska byla, ale teraz ma do towarzystwa młodego Murzyna i znowu jest zadowolona...przez to, ze zgubiła ten wielki brzuchol odmłodniała o pare lat..poważnie, nie ten pies...teraz Raja biega, bawi sie, oczywiście Jej wielka miłość Waldek jak jest na wybiegu to non stop Go obsakuje i chce by Ja glaskac

Posted

Wrócił uśmiech na twarzy Rajuni :lol:
A ten brunet obok niej to Murzyn ?
07.02.2012 przelałam swój datek dla Rajuni kochanej Suni :loveu:

Posted

tak ten brunet to Murzyn:) młody, wesoły psiak - który jak trafił do Lilki byl bardzo wystraszony - byl to pies bezdomnego, który trafił do szpitala /bezdomny nie pies/
Monika spoko, wazne, ze na bieżąco ma opłacany hotelik
Odi dziekujemy bardzo za wpłate:)

Posted

przyznac sie Kto wykupil Raji ogloszenia???:loveu:
baaardzo dziekujemy!! :multi:dzis aktywowalam na mailu cala liste:)

niestety baldek2 jest zmuszona zrezygnowac ze swojej deklaracji na Raje - 50zl -bardzo dziekuje za dotychczasowe wsparcie

czyli teraz trzeba sie bedzie bardziej postarac bo Raji brakuje juz 105zl miesiecznie