Lu_Gosiak Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 tak:) gdzies wczesniej pisalam, ze wplynelo naOTOZ 50zl od wawer:) mozemy zrobic tak, ze na nastepny miesiac Monia wyslesz 250zl a ja podesle Lilce te 50zl z OTOZU i wtedy juz bedzie wszystko na Twoim koncie:) Quote
Odi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Za październik przelałam dla Rajuni swoją wpłatę późno, bo dopiero ósmego. Rajunia:loveu: na zdjęciach zawsze piękna i uśmiechnięta. Quote
wawer Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Wpadłam sobie w odwiedziny, a tu cisza taka... Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 mam nowe fotki:) szcześliwa Rajusia:):) patrzcie na to wciecie w talii:D:D Quote
selegne Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 no no, ale figura u Rajuni :siara: Ja to lubię takie właśnie, szczupłe, ale nie chude. :) Quote
Odi Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Rajunia:loveu:, jak zwykle piękna i uśmiechnięta. Niestety - zgłaszam protest:zly7:: Raja jest zbyt szczupła:no-no-no::flop:, wcześniej miała figurę w sam raz. Mówię poważnie, nie żartuję, idzie zima. Quote
monika083 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Rajcia zdradz mi te swoja diete:) Mysle, zeto jej na zdrowie wyjdzie, super. Napewno tez teraz lepiej jej sie wybiegac. Quote
red Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Wygląda super.....z niedźwiedzia będzie niedługo ratlerek...:lol: Zulus będzie ją na grzbiecie nosił.... Quote
monika083 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Gosiu, przelalam za ten miesiac 250zl ,i jak wczesniej pisalysmy niech te 50 zl od Wawer z konta Otozu poleci do hoteliku. Quote
hotel_lilki Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 wpłyneło 250zł od Moniki083. Raja zdradza wam swoją dietę: ruch na świerzym powietrzu, dobre, zdrowe odżywianie karmą Runner Dog Adult Chiken. Mam już karmę od dłuższego czasu i wszystkie moje psy dobrze ją tolerują, kupy ok...apetyt ok...sierść ok... Quote
monika083 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 hotel_lilki napisał(a):wpłyneło 250zł od Moniki083. Raja zdradza wam swoją dietę: ruch na świerzym powietrzu, dobre, zdrowe odżywianie karmą Runner Dog Adult Chiken. Mam już karmę od dłuższego czasu i wszystkie moje psy dobrze ją tolerują, kupy ok...apetyt ok...sierść ok... ooo to musze sobie ta karme zakupic:D Quote
mmd Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 monika083 napisał(a):ooo to musze sobie ta karme zakupic:D Na sierść? ;) Quote
Odi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 mmd napisał(a):Na sierść? ;) Dlaczego tylko na sierść, wszystkie trzy OK , które wyliczyła Hotel_Lilki, są przecież niezwykle istotne :eviltong: Moja składka dla Rajuni dziś przelana. Nesca, coś ostatnio nieźle zaszalałaś ze zdjęciem z VIP - ami ;):lol: Quote
Secia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 piękne zdjęcia ma Raja z Zuluskiem. Co za radość patrzeć na takie 2 duże futrzaki na podwórku, łapiące wiatr w uszy :-) Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Odi napisał(a):Dlaczego tylko na sierść, wszystkie trzy OK , które wyliczyła Hotel_Lilki, są przecież niezwykle istotne :eviltong: Moja składka dla Rajuni dziś przelana. ....: hahahaha dokładnie:D:D baardzo dziekujemy za deklaracje:loveu::loveu: niestety kochani jak to na kazdym wątku i tu zaczynaja sie schody- nie ma od paru miesiecy deklaracji od: Wioli - 25zl brakuje od sierpnia czyli w sumie 75zk kmurdz - 15zl brakuje od maja czyli 90zl nesci - 10zl brakuje od lipca czyli 40zl i za niedługo będziemy na minusie - to 50zl miesiecznie a od grudnia i tak nie było kompletu deklaracji...moze ma Ktos pomysł na jakis bazarek?? Quote
mmd Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A ja na razie nie wiszę na czarnej liście? ;) Jakby co to poproszę kopniaczka. Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 mmd napisał(a):A ja na razie nie wiszę na czarnej liście? ;) Jakby co to poproszę kopniaczka. nie nie Ty akurat odwrotnie:loveu: deklarowałas do grudnia a wpłacasz nadal - za co bardzo dziekujemy a Rajunia macha do Ciebie lśniacą kita;):) Quote
Odi Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):... niestety kochani jak to na kazdym wątku i tu zaczynaja sie schody- nie ma od paru miesiecy deklaracji od: Wioli - 25zl brakuje od sierpnia czyli w sumie 75zk kmurdz - 15zl brakuje od maja czyli 90zl nesci - 10zl brakuje od lipca czyli 40zl i za niedługo będziemy na minusie - to 50zl miesiecznie a od grudnia i tak nie było kompletu deklaracji...moze ma Ktos pomysł na jakis bazarek?? Czy były wysłane do zapominalskich przypomnienia o obietnicach złożonych Rajuni ? Jeśli nie były, to uważam, że założyciel wątku lub skarbnik powinien grzecznie zapytać w/w osoby na pw dlaczego nie ma wpłat i poprosić o określenie, np. w terminie do końca listopada 2011 r., jasnego stanowiska w sprawie pomocy dla Rajuni. Czy Wiola jest "matką chrzestną" Raji ? Quote
Lu_Gosiak Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 do kmurdz wysyłalam przypomnienie juz jakis czas temu - narazie nie dostałam odpowiedzi, z nascca rozmawiałam dzis, a Wiola to matka chrzestna - do Niej nie wysylalam - ale zaraz to zrobie Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):nie nie Ty akurat odwrotnie:loveu: deklarowałas do grudnia a wpłacasz nadal - za co bardzo dziekujemy a Rajunia macha do Ciebie lśniacą kita;):) Do grudnia jeszcze trochę ;) a że do kolejnego to drobiazg Quote
Recommended Posts