Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

Posted

Bernese napisał(a):
Jeżeli jest od 2003 to jest 9 lat w schronisku bo teraz to rok 2012 ;) a z hotelikiem klape zaliczyłam już poprawione ;)

ona jest juz z 1,5 roku w hoteliku, w schronisku zostala bardzo pogryziona, dlatego dziewczyny zdecydowaly sie ja umiescic w hotelu.Niestety zaczelo brakowac nam kasy na oplate hoteliku,koszt to 300zl na miesiac

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Raja w schronisku była ponad 7 lat..teraz we wrześniu bedzie 2 lata jak jest w hoteliku
dziekujemy bardzo za pomoc - banerki super ale mozna tam poprawic ten tekst, ze 7 lat w schronie, juz w DT, nie ma kasy pomocy??

Posted

Dostałam zaproszenie na bazarek...ale zgłaszam się z pomocą ogłoszeniową, z miłą chęcia ogłosze Rajkę :)
Poproszę fotki, tekst, mail, telefon, woj + miasto na moj mail : [email protected]
Podajcie mi też link do watku w mailu ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Dostałam zaproszenie na bazarek...ale zgłaszam się z pomocą ogłoszeniową, z miłą chęcia ogłosze Rajkę :)
Poproszę fotki, tekst, mail, telefon, woj + miasto na moj mail : [email protected]
Podajcie mi też link do watku w mailu ;)

TO JEST JEDNO Z OGŁOSZEŃ. Mozna ściagnąć zdjecia,namiary i treść też są.

http://tablica.pl/oferta/raja-wspaniala-sunia-szuka-swojego-domu-ID6lk7.html

Posted

Pliszka napisał(a):
Pokazuj się piękna! :) Trzymam kciuki za domek!

Rajusia ,taki bajkowy domek ,jaki zakupiła cioteczka Pliszka dla Ciebie:)

Posted (edited)

dzieki ogromne dziewczyny za pomoc:):)
ogloszenia które przychodza mi na maila aktywowałam:):)

wybrałam z watku pare fajnych zdjec Raji - jakby jeszcze Ktos mial ochote Ja pooglaszac:)

Edited by Lu_Gosiak
Posted

Wysłałam z bazarku" domki " 120 zł. Tyle wpłynęło. Pozdrowionka Rajusia. Śliczna jesteś. Zebyś tylko domek znalazła. Taki zaczarowany.:lol:

Posted

Rajuniu często zaglądam do ciebie ale nie piszę, bo widzę, że jesteś szczęśliwa. Kibicuje ci bardzo, abyś znalazła swój dom, choć ten, w którym mieszkasz jest jak z bajki.

Posted

Javena napisał(a):
Wysłałam z bazarku" domki " 120 zł. Tyle wpłynęło. Pozdrowionka Rajusia. Śliczna jesteś. Zebyś tylko domek znalazła. Taki zaczarowany.:lol:

super:):):)
ogromne dziekujemy!!!
Monia jaki jest stan konta?