danka4u1 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Jestem taka śliczna babuleńka jesienna. Pozdrowienia dla wszystkich. Buziaki dla Pastereczki.:loveu::loveu: Quote
sylwiaso Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 I Wielkie Buziole dla cioci Danusi od Florci,Pastereczki,ciocis i całego "lasku brzozowego" Quote
mamanabank Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 I ja się przyłączam do pozdrowień dla Pastereczek i dla Was wszystkich! :-) Quote
mamanabank Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Zaglądam sobie, pogapić się na Florcię Quote
sylwiaso Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ja też sie pogapię,oj Flosiu ty nasza babuńko!!! Quote
Andzike Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dotarła listopadowa deklaracja od Javeny - dziękujemy baaardzo ! :) Quote
wawer Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Zaglądam sobie do pani Florencji... Filozoficzne to ostatnie, jesienne zdjęcie... Quote
mamanabank Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Przelałam przed chwilą 428zł dla Florci z bazarku czapowego :-) Andzike daj znać tu i tam, dobrze? :-) Quote
Andzike Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 mamanabank napisał(a):Przelałam przed chwilą 428zł dla Florci z bazarku czapowego :-) Andzike daj znać tu i tam, dobrze? :-) Oczywiście dam znać, jak tylko pieniążki będą na koncie :) Ale Florcia będzie bogata!:multi::multi::multi: Quote
mamanabank Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Już jej się w głowie przewraca od tego bogactwa :-D Odmówiłą jedzenia suchej karmy, nawet rozmoczonej, szczeka tak długo, aż Sylwia da jej coś innego, dlatego przekazałam jej zapas puszek na m-c od Oski1983 :-) Quote
Andzike Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 mamanabank napisał(a): Odmówiłą jedzenia suchej karmy, nawet rozmoczonej, szczeka tak długo, aż Sylwia da jej coś innego, dlatego przekazałam jej zapas puszek na m-c od Oski1983 :-) Należy jej się godna emerytura ;) A puszki z naszego ulubionego sklepu ;) zje? Bo jakoś w połowie grudnia będzie dostawa ;) Quote
mamanabank Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Andzike napisał(a):Należy jej się godna emerytura ;) A puszki z naszego ulubionego sklepu ;) zje? Bo jakoś w połowie grudnia będzie dostawa ;) (Gdybym to ja ją karmiła, to na pewno by zjadła ;-)) Zje, na pewno tak! Z góry dziękujemy!!! Quote
Andzike Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Pieniążki z bazarku czapkowego przyleciały na konto Florci:loveu::loveu::loveu: Babulenka, nie jest już babuleńką tylko bardzo posażną panienką - ma na koncie 730zł!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kingusia, sylwiaso, willma, mamanabank - dziewczyny jesteście CUDOWNE:loveu:, ze ogarnęłyście taki rewelacyjny bazarek, dzięki któremu przynajmniej przez chwilę Florcia nie będzie się musiała martwić o finanse! :loveu::loveu::loveu: Quote
willma Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Florcia dziękuję wszystkim :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Dziś z radości wygrzewała się na słoneczku Quote
wawer Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Andzike napisał(a):Pieniążki z bazarku czapkowego przyleciały na konto Florci:loveu::loveu::loveu: Babulenka, nie jest już babuleńką tylko bardzo posażną panienką - ma na koncie 730zł!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kingusia, sylwiaso, willma, mamanabank - dziewczyny jesteście CUDOWNE:loveu:, ze ogarnęłyście taki rewelacyjny bazarek, dzięki któremu przynajmniej przez chwilę Florcia nie będzie się musiała martwić o finanse! :loveu::loveu::loveu: No, to z takim posagiem powinna sobie domek przygadać, w końcu ma niezłą wyprawkę na początek :):):). Quote
mamanabank Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Florcia jest Panną Dziedziczką - CHWILOWO! A Ninka miała wczoraj operację i nie ma pieniędzy na leczenie, może wpadniecie na bazarek? Zapraszam na wspaniały bazarek dla Niny, warto zajrzeć! http://www.dogomania.pl/threads/2182...8#post18059028 Quote
sylwiaso Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Nasza Kochana Flosia na mnie krzyczy ciotka dawaj dobre i mięciutkie jedzenie i dostałyśmy puchy za które bardzo serdecznie Dziekujemy oooo teraz to Flosia ma raj!! Quote
Romka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 willma napisał(a):Florcia dziękuję wszystkim :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Dziś z radości wygrzewała się na słoneczku Widziałam i do wszystkiego podchodzi ze stoickim spokojem...ten gwar na podwórku zupełnie naszej Florci nie interesował...Wygląda pięknie,tylko trochę ciężko podnosi doopkę,pewnie to ta "dojrzałość"daje się we znaki...;) Quote
wawer Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Może nie tyle dojrzałość co majestat :). Quote
majuska Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Widzę, że nasza babulka nabiera "zimowego poszycia" :) Quote
Figafiga Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Florcia dziś miło machała ogonkiem :-) a zimowe podszycie już jest, a zima tuż tuż.... Florcia ucieka przed kim???ktoś ją goni, aby coś zrobić.... a mam cię Flosiu, a wyściskam cię!!! Quote
danka4u1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Puchata Florcia z zimowym podszyciem jest urocza. Nawet ta " majestatyczna" pupa dodaje jej uroku. Pozdrawiam Was wszystkich. Quote
sylwiaso Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 My też pozdrawiamy cieplutko naszą ciocie Danusie!!! Quote
Recommended Posts