Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Przelałam przed chwilą 428zł dla Florci z bazarku czapowego :-)
Andzike daj znać tu i tam, dobrze? :-)

Oczywiście dam znać, jak tylko pieniążki będą na koncie :) Ale Florcia będzie bogata!:multi::multi::multi:

Posted

Już jej się w głowie przewraca od tego bogactwa :-D Odmówiłą jedzenia suchej karmy, nawet rozmoczonej, szczeka tak długo, aż Sylwia da jej coś innego, dlatego przekazałam jej zapas puszek na m-c od Oski1983 :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Odmówiłą jedzenia suchej karmy, nawet rozmoczonej, szczeka tak długo, aż Sylwia da jej coś innego, dlatego przekazałam jej zapas puszek na m-c od Oski1983 :-)

Należy jej się godna emerytura ;)
A puszki z naszego ulubionego sklepu ;) zje? Bo jakoś w połowie grudnia będzie dostawa ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Należy jej się godna emerytura ;)
A puszki z naszego ulubionego sklepu ;) zje? Bo jakoś w połowie grudnia będzie dostawa ;)

(Gdybym to ja ją karmiła, to na pewno by zjadła ;-))
Zje, na pewno tak! Z góry dziękujemy!!!

Posted

Pieniążki z bazarku czapkowego przyleciały na konto Florci:loveu::loveu::loveu:
Babulenka, nie jest już babuleńką tylko bardzo posażną panienką - ma na koncie 730zł!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Kingusia, sylwiaso, willma, mamanabank - dziewczyny jesteście CUDOWNE:loveu:, ze ogarnęłyście taki rewelacyjny bazarek, dzięki któremu przynajmniej przez chwilę Florcia nie będzie się musiała martwić o finanse! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Andzike napisał(a):
Pieniążki z bazarku czapkowego przyleciały na konto Florci:loveu::loveu::loveu:
Babulenka, nie jest już babuleńką tylko bardzo posażną panienką - ma na koncie 730zł!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Kingusia, sylwiaso, willma, mamanabank - dziewczyny jesteście CUDOWNE:loveu:, ze ogarnęłyście taki rewelacyjny bazarek, dzięki któremu przynajmniej przez chwilę Florcia nie będzie się musiała martwić o finanse! :loveu::loveu::loveu:

No, to z takim posagiem powinna sobie domek przygadać, w końcu ma niezłą wyprawkę na początek :):):).

Posted

willma napisał(a):
Florcia dziękuję wszystkim :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Dziś z radości wygrzewała się na słoneczku

Widziałam i do wszystkiego podchodzi ze stoickim spokojem...ten gwar na podwórku zupełnie naszej Florci nie interesował...Wygląda pięknie,tylko trochę ciężko podnosi doopkę,pewnie to ta "dojrzałość"daje się we znaki...;)

Posted

Florcia dziś miło machała ogonkiem :-) a zimowe podszycie już jest, a zima tuż tuż....

Florcia ucieka przed kim???ktoś ją goni, aby coś zrobić....

a mam cię Flosiu, a wyściskam cię!!!