majuska Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Andzike wysłałam właśnie 50 zł, 20 stałej za październik + 30 ekstra dla mojej ulubienicy Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='majuska']Andzike wysłałam właśnie 50 zł, 20 stałej za październik + 30 ekstra dla mojej ulubienicy[/QUOTE] Majuska:loveu::loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='majuska']Dziewczyny a jak tam ogólnie Florcia stoi z finansami?? Udaje się łatać z m-ca na m-c jakimś cudem, ale ogólnie dobrze nie jest. Brakuje deklaracji stałych na hotelik, a dodatkowo leczenie Florci pochłania fundusze w każdym m-cu. Jednym z tych cudów jesteś Ty Majusko!!! Bardzo dziękujemy!!! Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Doszło 50zł od majuski :D Dziękujemy baaardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
Andzike Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Znalazłam na koncie wpłatę od camisiowej - 30zł (XI, XI, XII) - dziękujemy bardzo !:loveu: Post rozliczeniowy zaktualizowany :) Sylwuś, doszły pieniązki? Quote
sylwiaso Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Tak ciociu andzike doszły pieniążki bardzo DZIĘKUJĘ!!!Martwie sie o Florcie biedula co jakiś czas sie przewróci na pycholka!rozmawiałam dziś z P.doktor poszuka ostatniego zdjęcia z RTG Florci może trzeba będzie podawać Karsiwan! Quote
Andzike Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='sylwiaso']Tak ciociu andzike doszły pieniążki bardzo DZIĘKUJĘ!!!Martwie sie o Florcie biedula co jakiś czas sie przewróci na pycholka!rozmawiałam dziś z P.doktor poszuka ostatniego zdjęcia z RTG Florci może trzeba będzie podawać Karsiwan![/QUOTE] Biedna Florcia ... :( babuleńko trzymaj się... Quote
mamanabank Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Tak, Florcia jest słabiutka... myślę, że mój Gacek to przy niej młodzieniaszek... Quote
majuska Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ajajaj....:shake: trzymaj się Floreńko, dziadeczki tak mają, że czasem przychodzą gorsze dni, a potem nagle się poprawia samopoczucie, bądź dzielna kruszynko i nie wygłupiaj się, leżakuj sobie !! Karsivan to dobry lek, może rzeczywiście go podawać Florci, niestety tani nie jest:shake: Quote
mamanabank Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 niestety tani nie jest I to jest dobijające... ale mam nadzieję, że jakoś damy radę. W weekend postaram się zmontować bazarek dla Florci. Quote
wawer Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dawno mnie tu nie było... na piśmie ;). Wpadłam do łowiczanki, żeby się dowiedzieć, co u niej, ale widzę, że ona ma chyba już na stałe swój DT u Sylwii :evil_lol:. Quote
FIFA Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Witam naszą damę widzę , że jest w bardzo dobrej formie , trzymaj tak dalej maleńka , ale czy ja to zasługa wiadomo "PAŃCI pozdrowinka dla dziewczynek Quote
majuska Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jak śliczna jesienna dama:) Mam nadzieje,że samopoczucie w miarę dobre:razz: Quote
sylwiaso Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 I zasługa samej Florci,bo biedula nie daje się!!!Uściski dla Kochanych cioteczek! Quote
danka4u1 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jesienne tarzanko w liściach naszego futrzaka. Babula radosna i futrzana jak maskotka. Aż chciałoby się przytulić.. Quote
sylwiaso Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Na spacerek wychodzi Flosia w lektyce,a potem wraca sama jak jej się znudzi.Ciociu Wawerku cieszymy się,że jesteś z nami!!!Ciociu Danusiu gdyby było więcej listków to Flosi nie byłoby widać!!! Quote
wawer Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja bardzo lubię tę krzywą mordulę Florci. Ona jest taka radosna. Nawet tuż po sterylce, jak ją rok temu widziałam, przyczłapała się do gości, żeby ich powitać. Mruczałam potem do moich, że może by tak... Ale mi rozsądnie (samce!) powiedzieli, że nasz Arnold i tak powarkuje na Peta, więc tylko jeszcze kobity im w tym stadzie potrzeba, żeby się walka zaczęła. No tak, mają rację. Nigdy u nas suczek nie było, bo ja też z babami słabo się dogaduję :). Na dłuższą metę tylko kłopoty z tego związku mogłyby być :). Ale do Florci sobie przychodzę popatrzeć i pomiziać futerko. Quote
Awit Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 No i zajrzałam. Ale czytam, że Florcia miała 8 lat, to teraz będzie ponad 9 miała. To nie jest taką babcią jeszcze... Quote
mamanabank Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jej wiek został tak oceniony przez weterynarza... ale Florcia albo jest tak sterana życiem, albo jest starsza znacznie. Od początku stawiałam na to drugie, może się nie znam. W każdym razie sama jest słaba jak ten jesienny listek, krucha... czasami się wydaje, że jej życie wisi na włosku. Quote
wawer Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ale szczęśliwa - to widać. Dzięki Sylwii i jej uroczej brzezinie - tam każdy się ożywia :) Quote
mamanabank Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Użytkownicy forum zPsem przekazali dla Florci i Ninki 80zł. 40zł zostało przekazane dla Florci. Przelałam przed chwilką. Bardzo dziękujemy! :multi: Quote
Recommended Posts