Andzike Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='mamanabank']Użytkownicy forum zPsem przekazali dla Florci i Ninki 80zł. 40zł zostało przekazane dla Florci. Przelałam przed chwilką. Bardzo dziękujemy! :multi: Dziękujemy bardzo :) jak tylko pieniążki dojdą - dam znać! :) Quote
zpsem Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Nie ma za co. Może w listopadzie też uda nam się coś przekazać na psiaki :) Quote
sylwiaso Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Florcia i ciotkaso bardzo,bardzo DZIĘKUJEMY za Pomoc!!! Quote
Andzike Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Pieniązki dotarły, dziękuję bardzo, post rozliczeniowy zaktualizowany :) Quote
wawer Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A ja zrobiłam bazarek z udziałem suniek (na spłatę długu koosiek) i muszkieterów http://www.dogomania.pl/threads/216129-***-Cegiełki-i-fanty-DLA-SIEDMIU-BANKRUTÓW-do-północy-31.10***. Zapraszam! Quote
Juldan Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Podliczyłam bazarek i z moich wyliczeń wynika, że konto Florci wzbogaci się o 125 złotych:multi::multi::multi: [SIZE=2]Pieniążki przelałam właśnie do Andzike:) Quote
Andzike Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nie lubię jak mi się "pałętają" grosze w rozliczeniach, więc dorzucam do skarbonki Florci 28,64zł do równego rachunku ;) Quote
Andzike Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Juldan']Podliczyłam bazarek i z moich wyliczeń wynika, że konto Florci wzbogaci się o 125 złotych:multi::multi::multi: [SIZE=2]Pieniążki przelałam właśnie do Andzike:) Juldan, dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo!!! :loveu: :Rose: :loveu: :Rose: Jak tylko pieniążki dotrą - dam znać ! :) Quote
sylwiaso Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Juldan Wielkie Dzięki w imieniu Florci! Quote
mamanabank Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ja również przyłączam się do podziękowań! Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Tymczasem Pani Wet. zadecydowała o zmianie dawkowania leków dla Florci i zaleciła obserwację, zobaczymy po tygodniu czy samopoczucie Florki się poprawi. Quote
Andzike Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='mamanabank']Ja również przyłączam się do podziękowań! Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Pieniążki dotarły, post rozliczeniowy zaktualizowany - dziękujemy raz jeszcze !!! [quote name='mamanabank'] Tymczasem Pani Wet. zadecydowała o zmianie dawkowania leków dla Florci i zaleciła obserwację, zobaczymy po tygodniu czy samopoczucie Florki się poprawi. Mam nadzieję, że nowe leki pomogą... Trzeba coś zapłacić w lecznicy? Quote
Juldan Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Następnym razem też będę o Was pamiętać:) Florcia- dużo zdrówka maleńka:) Quote
mamanabank Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Andzike napisał(a): Mam nadzieję, że nowe leki pomogą... Trzeba coś zapłacić w lecznicy? Nie :-) :-) :-) Dawka po prostu została zmniejszona... na razie. Juldan napisał(a):Następnym razem też będę o Was pamiętać:) Florcia- dużo zdrówka maleńka:) :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
Pyrdka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Florentynko zdrówka Ci życzę.Trzymaj się dzielnie wielka serduszkiem sunieczko. Miałam przyjemność poznać Cię osobiście. Quote
mamanabank Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zapraszamy na bazarek dla Florci, w podpisie :-) Quote
Andzike Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 mamanabank napisał(a):Zapraszamy na bazarek dla Florci, w podpisie :-) I tutaj też pochwalę, że czapki są booooskie!!! :) Quote
Margi Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Wyrównałam swoje zaległości na Florcię i wpłaciłam aż do grudnia. Quote
mamanabank Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Bardzo serdecznie dziękujemy! Sylwia mówiła mi i na pewno potwierdzi, a ja napiszę dla przypomnienia, że deklaracje bezpośrednio na konto hoteliku wpłynęły też od leni356, bardzo dziękujemy! Quote
Andzike Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Margi napisał(a):Wyrównałam swoje zaległości na Florcię i wpłaciłam aż do grudnia. Margi, dziękuję bardzo! Jak tylko pieniążki dojdą od razu dam znać! :) Uff, możemy na chwilkę odetchnąć ;) ale tylko na chwilkę... :) mamanabank napisał(a):! Sylwia mówiła mi i na pewno potwierdzi, a ja napiszę dla przypomnienia, że deklaracje bezpośrednio na konto hoteliku wpłynęły też od leni356, bardzo dziękujemy! To czekam na potwierdzenie od Sylwii i aktualizuję post rozliczeniowy :) Quote
sylwiaso Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Tak się zajęłam bazarkiem,że zapomniałam dopisać wpłatę od Leni za IX,X,XI ciociu Leni bardzo,bardzo DZIĘKUJEMY!!! Quote
Andzike Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 sylwiaso napisał(a):Tak się zajęłam bazarkiem,że zapomniałam dopisać wpłatę od Leni za IX,X,XI ciociu Leni bardzo,bardzo DZIĘKUJEMY!!! Sylwuś czyli 30zł? :) Zaktualizowałam post rozliczeniowy :) Dziękujemy Leni!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 30zł na 3 m-ce, razem 90zł :-) (tak mówiła mi s-so) Quote
Andzike Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='mamanabank']30zł na 3 m-ce, razem 90zł :-) (tak mówiła mi s-so) Wow!!! Super :D :D :D Aktualizuję :) Quote
willma Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Florcia na wczorajszym popołudniowym spacerku :) a tu kropeczka Florcia już wraca do domciu :) Quote
Recommended Posts