Donata Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 sylwiaso napisał(a):Ciociu Andzike chyba to nie zaległe deklaracje!!!!czekamy na info!! To jest Noworoczna darowizna dla Florci a odnośnie deklaracji łowickiej TOZ rozmawiałam przedwczoraj ; znów coś podrzucą jak bedą lepiej stać z kasą. Quote
sylwiaso Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Donata napisał(a):To jest Noworoczna darowizna dla Florci a odnośnie deklaracji łowickiej TOZ rozmawiałam przedwczoraj ; znów coś podrzucą jak bedą lepiej stać z kasą. Wielkie Dzięki w imieniu naszej babuleńki Florci!:buzi::calus::iloveyou: Quote
Andzike Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Donata']To jest Noworoczna darowizna dla Florci a odnośnie deklaracji łowickiej TOZ rozmawiałam przedwczoraj ; znów coś podrzucą jak bedą lepiej stać z kasą. Ogromnie dziękujemy za wsparcie babuleńki!!! :Rose: Reszta cioteczek też pamięta o Florci :) - dziękujęmy za wpłaty, jak zawsze niezawodnym - majusce (I) i camisiowej (I, II, III) :Rose: Quote
mamanabank Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Szczęśliwa Florcia dziękuje wszystkim za wsparcie i obecność. Quote
mamanabank Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Do zapłaty w lecznicy za grudzień, za leki i odrobaczenie jest 34zł, Andzike :-) Quote
Andzike Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='mamanabank']Do zapłaty w lecznicy za grudzień, za leki i odrobaczenie jest 34zł, Andzike :-) Się rozumie, się przelewa ;) Quote
mamanabank Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Andzike napisał(a):Się rozumie, się przelewa ;) się dziękuje :-) się pozdrawia :-) Quote
sylwiaso Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Się ściska kochane cioteczki Flosiowe:calus::calus: Quote
sylwiaso Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Jutro z samego rana wymiziamyyyyyyyy:iloveyou::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2:od cioci Majuski!! Quote
sylwiaso Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ciociu Pyrdusiu jeszcze nie spisz?bo ja już nie widzę klawiatury spierniczam do łóżka!!a jutro ukocham babuleńkę od Ciebie Dziekuję Ci bardzo!!! Quote
Pyrdka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dzisiaj dobry dzień i adrenalina działa. Quote
camisiowa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Andzike, dopiero teraz zauważyłam Twoje pytanie na PW. Odpowiadam na nie twierdząco. Mam jakieś błędy, próbowałam i nie mogę Ci przesłać odpowiedzi. Dziękujęmy z całego serca,że prowadzisz fundusze Florci. Quote
Andzike Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='camisiowa']Andzike, dopiero teraz zauważyłam Twoje pytanie na PW. Odpowiadam na nie twierdząco. Mam jakieś błędy, próbowałam i nie mogę Ci przesłać odpowiedzi. Dziękujęmy z całego serca,że prowadzisz fundusze Florci.[/QUOTE] To ja dziękuję za wpłaty na babuleńkę i informację! :) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Teoretycznie już mogę: Dzień dobry wszystkim... ;) Quote
danka4u1 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Praktycznie masz rację ;) Dzień dobry :multi::multi: Miłych spacerów w zimowej scenerii :multi: Quote
Andzike Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']Teoretycznie już mogę: Dzień dobry wszystkim... ;)[/QUOTE] Dobra pora na mówienie dzień dobry :D To ja Wam powiem dzień dobry przy bardziej pasującej do mnie porze ;) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Flo wstawaj, zima przyszła...bałwana czas lepić :) Dzień dobry wszystkim w ten piękny, zimowy poranek ;) Quote
Recommended Posts