Andzike Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 majuska napisał(a):Poleciało 20 zł ode mnie za listopad dla Florci ;) Andzike, gdyby sie przydarzyło w przyszłości, że zapomnę wysłać deklarację ( jeszcze nie wiem jak się będe ogarniać przy małej ; ) ) to po prostu mi wyślij PW z przypomnieniem bez zastanowienia, ok? :) Dziękujemy, kochana, jesteś niezawodna :) Dobrze, to będę Cię szturchać na PW ;) Dziękujemy!!! Quote
mamanabank Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Majusko, dziękujemy! Trzymaj się dzielnie i ucałuj malutką :loveu: Andzike do zapłaty w lecznicy jest 13zł za zakroplenie w październiku. Quote
Figafiga Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Majusko wycałuj niunię od rocznego już Antosia ;-) a w najbliższym czasie ambrozja dla oczu - Florkowe zdjęcia. Sylwia nic nie pisz, sami zobaczą!! Quote
Andzike Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='mamanabank'] Andzike do zapłaty w lecznicy jest 13zł za zakroplenie w październiku. Zapłacone :) Post rozliczeniowy zaktualizowany :) Quote
majuska Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dziewczyny dziękuję za całusy dla małej i na pewno ją wycałuje tylko niech raczy wreszcie wyleźć bo ja wciąż w dwupaku jestem ;) A na fotki Florci czekam z wielką niecierpliwością, zawsze wołam do oglądania Florci moją Maję i jej pokazujemy, że tak będzie wyglądać jak osiągnie stosowny wiek;):lol: Quote
Andzike Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Florcia to zdecydowanie krótkołapkowa, starsza wersja Majki :) Majuska, pieniążki od Ciebie ekspresem wpadły mi na konto:loveu: - odnotowałam w poście pierwszym :) Dziękujemy! Quote
Figafiga Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Uwaga uwaga, teraz takie podwórkowe Florkowe :-) tak jesiennie....nie było słoneczka, ale Florcia to przecież istne słoneczko :-) Quote
Figafiga Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Majuska pokazuj Mai pokazuj, ucieszy się, ze na starość będzie tak pięknie wyglądać ;-) Dla wszystkich prawdziwych wielbicieli Florci!!!!!!! Jesienna babulka :crazyeye: Francja elegancja florkowa :eviltong: No i wiejska nasza łowicka dziołcha - pastereczka brzozowa Quote
Figafiga Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Mamanabank weź proszę to zdjęcie na wątek 7 psów. Dziękuję!! :-) Quote
majuska Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Cudowności:loveu::loveu::loveu: ( oglądamy właśnie w trójkę, ze starym i z Mają ;) ) Quote
Figafiga Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 i z córeczką w brzuszku :-) ale masz fajnie :-) Quote
Romka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Rany jaka piękna!Jesienna Florcia cudna! Quote
Andzike Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Przecudowna Florcia! Aż serce rośnie!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Przepiękne! Figa cóż za inspiracja! I brak słońca nie zaszkodził! Rewelacja! Quote
sylwiaso Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 W tych trudnych dniach...nasza ukochana Florcia wszystkim poprawiła samopoczucie!!Figuniu bardzo Ci serdecznie DZIĘKUJĘ:lol::multi::lol: Quote
wawer Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Sylwia, nie odbierasz mojego telefonu :razz: Quote
mamanabank Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Florciu kochana Błagam o pomoc... na kolanach błagam... UWAGA DRASTYCZNE! Jamnikowy Mikuś http://www.dogomania.pl/threads/2172...6#post17934236 Quote
Andzike Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='mamanabank'] Jamnikowy Mikuś http://www.dogomania.pl/threads/2172...6#post17934236 O jasna cholera... :( Quote
sylwiaso Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ma magnes tak,tak i kiełbaskę ciociu.......! Quote
sylwiaso Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Pyrdusiu to jest nasz Skarb-Flosiowy!!! Quote
willma Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Florcia ma poprostu to "coś" a dzis jaka była piękna w jesiennym słoneczku - ale niestety aparat został w domu :( Quote
Recommended Posts