DORA1020 Posted September 5, 2020 Author Posted September 5, 2020 Tutaj widac na zdjęciach,śpi na ulicy:( widać też na siusiaku narośli,ma też problemy z wypróżnianiem biedny Pluto:( Quote
DORA1020 Posted September 5, 2020 Author Posted September 5, 2020 Dziękuję jola&tina za wstawienie fotek:) Quote
DORA1020 Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 dwie z 10 dokarmianych kotków Quote
Selenga Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Bazarek z przeznaczeniem 1/3 dla waszych podopiecznych: Elektronika i drobiazgi 2 Quote
DORA1020 Posted September 7, 2020 Author Posted September 7, 2020 7 godzin temu, Selenga napisał: Bazarek z przeznaczeniem 1/3 dla waszych podopiecznych: Elektronika i drobiazgi Bardzo dziękujemy:) Ja też zapraszam na kolejny bazarek,na spłatę długów,ale linku nie mogę wstawić. Fajne rzeczy dla dorosłych i dzieci w wieku 6-7lat /raczej dla chłopców/ Quote
Isabel Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 3 godziny temu, DORA1020 napisał: Bardzo dziękujemy:) Ja też zapraszam na kolejny bazarek,na spłatę długów,ale linku nie mogę wstawić. Fajne rzeczy dla dorosłych i dzieci w wieku 6-7lat /raczej dla chłopców/ Link do bazarku: https://www.dogomania.com/forum/topic/352428-dla-dzieci-i-dorosłych-do-19092020/ Quote
agat21 Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Jak sytuacja z Plutem? Udało się go zbadać? Jakie koszty wizyty u weta? Quote
DORA1020 Posted September 8, 2020 Author Posted September 8, 2020 16 godzin temu, agat21 napisał: Jak sytuacja z Plutem? Udało się go zbadać? Jakie koszty wizyty u weta? Jeszcze nie,byłam wczoraj u tej Pani,ale jej nie zastałam,cały dzień u nas wczoraj lało jak będę coś więcej wiedziała,to napiszę no i tak buda,nie wiem skąd ją wezmę mogłabym zrobić zrzutkę,ale nie dosyć co pobierają prowizję,to jeszcze na tą Zrzutkę tylko dogomaniaczki wpłacają może prosic jakas fundacje...nie wiem........ Quote
DORA1020 Posted September 8, 2020 Author Posted September 8, 2020 Dnia 5.09.2020 o 00:28, jola&tina napisał: Wczoraj złapany dzikusek Pojechał do lecznicy 05.09.2020 / to tak,żeby mi nie umknęło/ Quote
bakusiowa Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Dnia 5.09.2020 o 11:32, Tyśka) napisał: Straszna historia :( A jak duży jest ten psiak? Znajoma z Tomaszowa ma do oddania budę, jej adoptowana ze schroniska sunia ostatecznie zamieszkała w domu, na łóżku. Może buda by się nadała? Psiak jest duży jak widać na zdjęciach. Tyśka dowiadywałaś się coś bliżej jaka jest ta buda? Quote
Olena84 Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Dnia 5.09.2020 o 11:32, Tyśka) napisał: A jak duży jest ten psiak? Znajoma z Tomaszowa ma do oddania budę, jej adoptowana ze schroniska sunia ostatecznie zamieszkała w domu, na łóżku. Może buda by się nadała? 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: no i tak buda,nie wiem skąd ją wezmę mogłabym zrobić zrzutkę,ale nie dosyć co pobierają prowizję,to jeszcze na tą Zrzutkę tylko dogomaniaczki wpłacają może prosic jakas fundacje...nie wiem........ Tyśka pisała o budzie, moze psiak się zmieści. Quote
DORA1020 Posted September 8, 2020 Author Posted September 8, 2020 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Tyśka pisała o budzie, moze psiak się zmieści. sprobuję go zmierzyc ale nie wiem jakie ma wymiary ta buda,o której Tyśka pisała Pluto to psiak ulicy,problemy z wypróżnianiem ma z powodu karmy bo ludzie różne zostawiają dla niego,śmierdzące kości,spleśniałe,stare mięso dlatego zostawiłam sąsiadce 5 puszek,które wysłała mi bakusiowa,na dokarmianie psiaków żeby karmiła go jedzeniem z puszek,żeby nie zjadał starego,śmierdzącego jedzenia,kości,bo pózniej problemy zdrowotne Quote
bakusiowa Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Wyróżniłam ogłoszenia: Fabio, Neruś, koty. Koszt 109 zł. 3 Quote
Tyśka) Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 21 godzin temu, bakusiowa napisał: Psiak jest duży jak widać na zdjęciach. Tyśka dowiadywałaś się coś bliżej jaka jest ta buda? 20 godzin temu, Olena84 napisał: Tyśka pisała o budzie, moze psiak się zmieści. Przepraszam, mam urwanie głowy w nowej pracy. Od paru dni jestem od 6:30 do 18:00-19:30 poza domem, a potem siedzę w dokumentacji... dzisiaj zapytam. Jest spora szansa, że buda będzie pasować, suczka koleżanki jest średniaczką pod kolano. Dzisiaj zapytam i dam znać. Quote
DORA1020 Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 11 godzin temu, bakusiowa napisał: Wyróżniłam ogłoszenia: Fabio, Neruś, koty. Koszt 109 zł. Bardzo dziękuję:) To teraz czekamy na telefony Quote
DORA1020 Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 Bardzo dziekuję Poker za wpłatę na konto 182zł:) Cała sumę przekażę Kasi,na dług w lecznicy 40zł i leczenie Felka /nie wiemy jeszcze ile zostanie/ a i tez na odpchlanie Rudki i jej maleństw Quote
DORA1020 Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 Dnia 5.09.2020 o 15:02, jola&tina napisał: Pluto Na razie Pluto czuje się lepiej i nie wymaga interwencji chirurgicznej mam go cały czas "na oku" sąsiadka obawia się czy Pluto wejdzie do budy,zawsze spał na ulicy ale bude musi mieć,bo nie będzie miał gdzie spać do tej pory jakoś to było,był młoszy,radził sobie a teraz szuka ciepła,leży na chodniku,ale przechodzi na druga stronę ulicy i kładzie się w słoneczku Pluto to łagodny i kochany psiaczek Quote
bakusiowa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Bardzo dziekuję Poker za wpłatę na konto 182zł:) Cała sumę przekażę Kasi,na dług w lecznicy 40zł i leczenie Felka /nie wiemy jeszcze ile zostanie/ a i tez na odpchlanie Rudki i jej maleństw Felek już był u weta? Quote
DORA1020 Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 2 godziny temu, bakusiowa napisał: Felek już był u weta? Jeszcze nie był pytałam na pw Poker czy wpłata z bazarku jest dla kotków czy dla Fabio ponieważ Poker napisała na watku Fabio,że z bazarku jest 180zł to nie wiem planujemy łapać Felka w łapak /do kontenerka wszedł tylko raz,drugi raz nie wejdzie/ w piatek a w sobotę na kastrację ,czyszczenie uszu i ogólne badania Quote
bakusiowa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 1 minutę temu, DORA1020 napisał: Jeszcze nie był pytałam na pw Poker czy wpłata z bazarku jest dla kotków czy dla Fabio ponieważ Poker napisała na watku Fabio,że z bazarku jest 180zł to nie wiem planujemy łapać Felka w łapak /do kontenerka wszedł tylko raz,drugi raz nie wejdzie/ w piatek a w sobotę na kastrację ,czyszczenie uszu i ogólne badania Poker napisała żebyś ty zdecydowała. Myślę, że trzeba przeznaczyć tak jak zaplanowałaś czyli na leczenie w lecznicy w Szczebrzeszynie. Felek na pewno cierpi. Quote
sue Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Sterylizacja kotek 1) Na razie została wysterylizowana jedna kotka od państwa P., już jest po zdjęciu szwów. Mam dokument potwierdzający wykonanie sterylizacji i jej koszt. 2). U państwa P. jest jeszcze jedna kotka, niestety zdążyła urodzić. Małe mają 2 tygodnie. Sytuacja jest monitorowana w miarę możliwości. 3) W najbliższym tygodniu powinno udać się dostarczyć na zabieg kotkę od Piotrka, Sabinkę. Sabinka ma obcięty ogonek i dwa białe kociaki <2 miesiące. Kociaków nie chce już karmić, być może nie ma pokarmu albo gryzą. Oto Sabinka: 4) Kolejna będzie musiała zostać wysterylizowana bura kotka od starszej pani, jej dzieci są już na tyle duże, że za jakieś dwa tygodnie spróbujemy koteczkę łapać. 5) Kolejna koteczka u tej samej starszej pani, trikolorka, ma jeszcze dość małe kociaki. Tutaj mamy jeszcze trochę czasu, można nawet w październiku. 6) Rutka na tymczasie u Kasi. Na razie jeszcze karmi, choć jest już trochę zirytowana kotkami. Nie jest to pilne, ale zabieg tak czy tak konieczny. Quote
sue Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Kociaki Sabinki Kotki zostały odrobaczone, leczymy oczka, ogólnie są dość zabiedzone ale w ciągu 3 dni leczenia wyglądają już lepiej i są żywsze. Quote
Poker Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 DORA, pieniądze z mojego bazarku przeznacz na co uważasz. Quote
Recommended Posts