Olena84 Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 23 godziny temu, DORA1020 napisał: Być może mógły na chwilę trafic do lecznicy,ale mam tam długi za poprzednie koty:( Nie przyjmą już? Jaki to dług? Quote
DORA1020 Posted June 11, 2019 Author Posted June 11, 2019 Dnia 31.05.2019 o 08:48, DORA1020 napisał: Z bazarku terry 80zł, bardzo dziękuję:) Dług na chwilę obecną wynosi 389zł Bardzo dziękuję sharce za wpłatę na bezdomniaki stałą 30zł:) Dług zmniejszył się do kwaoty 359zł Quote
DORA1020 Posted June 11, 2019 Author Posted June 11, 2019 Dnia 9.06.2019 o 08:08, DORA1020 napisał: Dług w lecznicy w Izbicy za pobyt Maciusia,trisi i wcześniejszych kotków 860zł wetka liczy tylko za karmę,żwirek,styrylizację,kastrację i ewentualne leczenie chyba nigdy /mimo pomocy wrażliwych Dogomaniaczek/ nie wyjde z tych długów a Aslan raczej musi trafić do lecznicy,syf w uszach i kolejna burasia wywalona pod blok:( jak to wszystko ogarnąć ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dług w lecznicy to 860zł Jakaś kwotę ma wpłacić Baltimoore,za co bardzo jej dziękuję:) Jeszcze opłaca DT Bosmanka /pamiętacie Bosmanka?/ 200zł mieięcznie + leczenie Baltimoore ....brak słów na podziękowania za pomoc bezdomniakom:):) Quote
DORA1020 Posted June 11, 2019 Author Posted June 11, 2019 39 minut temu, Olena84 napisał: Nie przyjmą już? Jaki to dług? Wetka przyjmie jeszcze Aslana,ale nie było łatwo,na początku nie zgodziła się na przyjęcie go do lecznicy od dawna żadna kwota nie wpłynęła na konto wetki,bałam się dzwonić i prosić o pomoc ostatnia moja wpłata z bazarku 100zł,a dwa kotki siedzą u niej już dosyć długo,w tym białaczkowy Maciuś dlatego obawiałam sie prosić o przyjęcie kolejnego a Aslana już wczorej złapałyśmy z sue,siedzi u znajomych w łapaku,dzisiaj ma jechać do lecznicy wymaga leczenia uszu i kastracji,ale wiadomo,to kosztuje naprawde nie jest łatwo:( Quote
DORA1020 Posted June 11, 2019 Author Posted June 11, 2019 Jednooka trisia znalazła dom,ale ma jechać dopiero na początku lipca,jak dziewczyna będzie na urlopie wetka nie wysterylizowała jej:( wiadomo,nie ma kasy:( Ale rozmawiałam z DS,wysterylizują ją i bedzie miała konsultację okulistyczną Terra usuń prosze ogłoszneinie,obiecałam to dziewczynie,powiedziała,ze trisia juz jejst jej Quote
DORA1020 Posted June 11, 2019 Author Posted June 11, 2019 6 minut temu, Nesiowata napisał: Poproszę o konto do wpłaty dla lecznicy Bardzo dziękuję:) wyślę troszeczkę pózniej Quote
DORA1020 Posted June 11, 2019 Author Posted June 11, 2019 16 godzin temu, terra napisał: zdjęcia od DORA1020 No i mam to maleństwo,znalazłam popiskujące w krzakach terra dziękuję za wstawienie fotek:) maleńkie ma może 2 tygodnie,trzeba było kupić mleko kupiła sue,niestety to tez koszt....49zł mleko,drobiutka sucha karma i jedna mała puszeczka dla takich maleństw ale koteczka ma ptoblemy z chodzeniem,nie wiem dlaczego Quote
bakusiowa Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Poszło 100 zł na dług w lecznicy. Przyjdzie karma z Zooplusa. 1 1 Quote
DORA1020 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 20 godzin temu, sharka napisał: też coś podeślę do lecznicy - proszę konto Podane.Bardzo dziękuję:) Quote
DORA1020 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 22 godziny temu, bakusiowa napisał: Poszło 100 zł na dług w lecznicy. Przyjdzie karma z Zooplusa. Bardzo dziękuję:) Quote
DORA1020 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 35 minut temu, Olena84 napisał: Wyślę 50zł do lecznicy Bardzo dziękuję:) Quote
DORA1020 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Czy mógły ktoś wspomóc moje dokarmiane kociaki sucha karmą? Bakusiowa wysłała mokrą,taka dostają te,które przychodzą na stałówke w porze karmienia dla tych których w tym czasie nie ma zostawiam sucha nie mogę zostawic mokrej,bo w sekundzie psuje się,muchy,robale..... w zimie nie ma tego problemu Quote
Poker Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Wpłacę na poczet długu w lecznicy 100 zł . Proszę o nr konta. 2 Quote
DORA1020 Posted June 13, 2019 Author Posted June 13, 2019 21 godzin temu, Poker napisał: Wpłacę na poczet długu w lecznicy 100 zł . Proszę o nr konta. Bardzo dziękuję:) JUż podaję numer konta wetki. Quote
DORA1020 Posted June 13, 2019 Author Posted June 13, 2019 Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w spłaceniu długu w lecznicy:) Nesiowata---20zł sharka---200zł bakusiowa--100zł Poker---100zł Olena---50zł Bardzo,bardzo dziękuję:) Brakującą kwote wpłaciła Baltimoore Dziękuję jeszcze raz wszystkim serdecznie za spłacenie długu:) 3 Quote
DORA1020 Posted June 13, 2019 Author Posted June 13, 2019 Wczoraj zgłosiłam do gminy rodzine,w której sa dwa psiaki na półmetrowych łańcuchach Naprawdę nie wiedziałam co robić,dwie osoby zgłosiły problem do mnie,a przecież same mogły iść do gminy czy na policję poszłam tam i fatktycznie potwiedziło się dwa małe psiaczki,jededn na półmetrowym łańcuchu,drugi na półmetrowym sznurku:( i jeszcze jeden problem starszej kobiecie,inwalidce podrzucja kotki:( w tej chwili sa trzy kotki jedna ma 4 małe,ok.miesięczne kotki,druga 3 lub 4 kotki,trzecia chyba trzy trzecia kotka wyniosła gdzieś te kociaki,wróciła w kiepskim stanie kotki to dzikuski:( przychodzą na jedzenie/pani emerytowana nauczucielka karmi te kotki jednak toytalne dziki:( wczoraj zgłosiłam do gminy sterylkę dwóch kotek ale pani nie zaniesie tych kotek,kobieta jest inwalidką,porusza się o kulach Quote
DORA1020 Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 Biedna mała sunieczka biegała po ulicach miasteczka:( z wywieszonym ozorkiem,tak gorąco,przykro było patrzeć,w dodatku z cieczką,psy za nią:( Quote
Olena84 Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 14 godzin temu, DORA1020 napisał: Biedna mała sunieczka biegała po ulicach miasteczka:( z wywieszonym ozorkiem,tak gorąco,przykro było patrzeć,w dodatku z cieczką,psy za nią:( co z tą sunia? Quote
Olena84 Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 ZAPRASZAM bazarek nr 1 60% dla psiaków pod opieką Dory1020 - klik Quote
DORA1020 Posted June 17, 2019 Author Posted June 17, 2019 20 godzin temu, Olena84 napisał: co z tą sunia? Zabrałam ja do hoteliku w Lubyczy Królewskiej biedna malutka była bardzo przerażona założe jej wątek,tylko czekam na zdjęcia z hoteliku to mój pierwszy psiak w tym hoteliku,troche sie boję,na szczęście hotelik poczeka z płatnpścią na koniec miesiąća niestety sunia będzie musiała tam przebywać min 2 miesiące,w tej chwili ma cieczkę,a po cieczce chyba minimum miesiąc musi poczekac na sterylkę Quote
Tyśka) Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Dora, mogę z czystym sumieniem polecić Rafała z Krasnystawu. Prowadzi hotelik, ostatnio wziął na siebie dwa dzikie psy. Jeden po 1,5rocznym pobycie w innym hotelu nei robił tam postępów (był zamknięty w kojcu, bo pani się psa bała: pokazywał zęby), a u Rafala w ciągu paru dni zaczął okupywać kolana :) Nasz tomaszowski dzikus neiznająścy człowieka, smyczy, obroży ani dotyku pozwala sie głaskać i powoli nawet się już domaga tego... a jest 1,5tygodnia tam. Rafał teraz jest oblegany, ale warto czasem dzwonić. U Rafala obecnie mam z Dziewczynami 4 psy. Koszt 8zł/doba + karma. Warunki kojcowo-wybiegowe, ale Rafał pracuje z psiakami, ma do pomocy paru pracowników (wolontariuszy, znajomych), sam działa w stowarzyszeniu. W Lubyczy wiem tyle, co z drugiej ręki: że to dobry hotelik, że ludzie umieszczają tam swoje psiaki na czas wyjazdu. Córka tego pana prowadzi w Tomaszowie salonik groomerski dla psiaków - dom naprawdę propsi. Jednak hotelik drogi. I tak masz lepszą zdolnośc negocjacyjną niż my, kiedyś chciałyśmy, ale cena nas przerosła. Myślę, że sunia nie ma tam źle. Moge poprosić znajomą o to, aby tam podjechała: mieszka w Lubyczy. Tworzy się teraz w naszych okolicach (10km od Tomaszowa) jeszcze jeden hotelik: domowy. Jest tez hotelikiem dla kotów. Powoli przyjmuje zwierzęta, ale są w fazie papierologii. Mogę Ci podesłac namiary. Właścicielka to znajoma "mojej" Karoliny, działająca w bezdomnych i wolnobytujacych kotach. Sama ma uratowane kilka psiaków własnych. Widziałam zdjęcia części kociej: kotki oprócz budynku mają też swoją wolierę. Mogę Ci podesłać. Nie wiem jak cenowo, ale wiem, że Pani wrażliwa na bezdomne zwierzęta i cena nie powinna przekraczać ceny lecznicowej. 1 Quote
Recommended Posts