DORA1020 Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 Dziękuję Jola za wstawienie fotek:) To jest Rudka,która jest na tymczasie u Kasi została właśnie wysterylizowana /za kasę z bazarku,który zrobiła bakusiowa,jeszcze raz bardzo dziękuję:)/ i chciałam zrobić jej ogłoszenie. Quote
DORA1020 Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Zapraszamy na bazarek dla szczebrzeszyńskich bezdomniaków Bazarek z biżuterią do 15.10.2020 Quote
DORA1020 Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Znowu jestem zmuszona żebrać o karmę dla kotków czy może ktos pomóc? w tej chwili mam do wykarmienia 15 kotków:( Quote
Tianku Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 3 godziny temu, DORA1020 napisał: Znowu jestem zmuszona żebrać o karmę dla kotków czy może ktos pomóc? w tej chwili mam do wykarmienia 15 kotków:( Podeslij mi prosze nr konta przeleje skromny griosik tylko tyle moge :( a sucha karme jedza koty? 4 Quote
sue Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Obiecane zdjęcia koteczek od Piotrka które są w Izbicy Podobne więc wklejam w dwóch osobnych postach Sasanka Quote
sue Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Dnia 7.10.2020 o 08:06, DORA1020 napisał: Dziękuję Jola za wstawienie fotek:) To jest Rudka,która jest na tymczasie u Kasi została właśnie wysterylizowana /za kasę z bazarku,który zrobiła bakusiowa,jeszcze raz bardzo dziękuję:)/ i chciałam zrobić jej ogłoszenie. Rutka, od takiego ziółka (Ruta) Sprostowuję, bo będzie pewnie paragon z imieniem, żeby się wszystko zgadzało :) Quote
Madie Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 14 godzin temu, DORA1020 napisał: Znowu jestem zmuszona żebrać o karmę dla kotków czy może ktos pomóc? w tej chwili mam do wykarmienia 15 kotków:( jaką karmę? Quote
Madie Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Dnia 26.09.2020 o 08:26, DORA1020 napisał: Dzieki Madie tak wyglądają trafiły do niej w bardzo złym stanie nie wiem dokąd zabrałybyśmy kicie gdyby nie pomoc Madie dlatego też bardzo dziękujemy:) Dziewczyny były super. Lilka już w swoim nowym domu, wstawię zdjęcia potem ale ma super. Kulka nadal u nas. Niestety telefony milczą Kulka (rozpieszczona jak dziadowski bicz przez mojego TŻta) w ostatnich dniach: Z Rambo 4 Quote
DORA1020 Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 Jak ślicznie teraz Kulka wygląda:) Jeszcze raz wielkie dzięki Madie za pomoc kociakom:) Zdjęcia bardzo ładne,już ogłaszam ale to fakt,że telefony milczą:( Quote
DORA1020 Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 22 godziny temu, Tianku napisał: Podeslij mi prosze nr konta przeleje skromny griosik tylko tyle moge :( a sucha karme jedza koty? Bardzo dziekuję:) A jeszcze lisek dołączył,szuka jedzenia przy śmietnikach,również tam gdzie karmię koty ludzie mówili,że biega przy śmietnikach a dzisiaj rano jak poszłam karmic koty,sama go widziałam nie boi się ludzi,chociaż blisko nie podchodziłam ale jest bardzo chudziutki:( i napewno nie krzywdzi kotów,bo już prawdopodobnie jest od 2 tygodni Quote
DORA1020 Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 10 godzin temu, Madie napisał: jaką karmę? Wcześniej kupowałam w zooplusie Felixa w saszetkach,bo koty bardzo lubia,ale ostatnio animodę w puszkach,bo saszetek idzie mi dużo Quote
Madie Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 45 minut temu, DORA1020 napisał: Wcześniej kupowałam w zooplusie Felixa w saszetkach,bo koty bardzo lubia,ale ostatnio animodę w puszkach,bo saszetek idzie mi dużo Felix w puszkach będzie OK? Quote
bakusiowa Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 9 minut temu, Madie napisał: Felix w puszkach będzie OK? W puszkach jest gorszy niż w saszetkach i często koty nie chcą jeść. Ja kupuję dla szczebrzeszyniaków tak jak Dora Feliksa w saszetkach i Animondę w puszkach 400 gram tylko bez rybnych smaków. 1 Quote
Isiak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Ja za radą dziewczyn z tego wątku kupuję w zooplusie Smillę w puszkach po 400 g, czasem daję też puszkę ze Stokrotki, i widzę, że niektóre kotki wybierają tę taniochę ze Stokrotki, a Smillę zostawiają. Kupuję też Dolinę Noteci w puszkach, to lubią najbardziej, szczególnie jedna kotka rzuca się na to jedzonko jak smok :) A moja osobista prywatna kota nie chce jeść tych karm :( Karmię 7 kotków dzikusków. Quote
Isiak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 17 godzin temu, sue napisał: Stokrotka Toż to zjawisko jest!!! Przecudna! Zawsze chciałam mieć białego kotka (wiem, że często bywają głuche) i drugiegi czarnego, jak na wiedźmę przystało :) A mam buraskę, bo taka mi się dostała z lecznicy :) W dodatku nie akceptuje innych kotów, już prędzej zgodzi się z psem. Quote
Jaaga Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Jakie cudne te dzikuski. U Was w regionie ilość kotów to jakaś masakra. Tola na zamojskim wstawiła miot zgłoszonych im kociąt, którym nie są juz w stanie pomóc, bo wszędzie brak miejsc, wszystko zapchane kotami. Zdecydowałam się wziąć dwa na BDT przy okazji jutrzejszego transportu psa. Reszcie staram sie szukać czegos przez FB i totalnie bez skutku. Podziwiam, że tak sprawnie wyadoptowujecie kociaki. Dla mnie to o wiele trudniejsze, niz w przypadku psów. I ta niemoc. Chciałabym, a zero odzewu. Trzymam kciuki za udaną pomoc dla tej piątki ze zdjęć tutaj. Quote
DORA1020 Posted October 10, 2020 Author Posted October 10, 2020 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Jakie cudne te dzikuski. U Was w regionie ilość kotów to jakaś masakra. Tola na zamojskim wstawiła miot zgłoszonych im kociąt, którym nie są juz w stanie pomóc, bo wszędzie brak miejsc, wszystko zapchane kotami. Zdecydowałam się wziąć dwa na BDT przy okazji jutrzejszego transportu psa. Reszcie staram sie szukać czegos przez FB i totalnie bez skutku. Podziwiam, że tak sprawnie wyadoptowujecie kociaki. Dla mnie to o wiele trudniejsze, niz w przypadku psów. I ta niemoc. Chciałabym, a zero odzewu. Trzymam kciuki za udaną pomoc dla tej piątki ze zdjęć tutaj. Ja jestem załamana,nie ma umieścić gdzie tych maleństw,dzisiaj spały w trawie przytulone do siebie:( A od jutra deszcze,zimno:( Przecież szybko by się oswoiły,są śliczne:rudy z białymi skarpetkami,czarno-biały,trikolorka,rudy i trochę od nich starszy biało-bury na zdjęciu chyba mi jednego rudego brakuje dobrze,że chociaż je nakarmię bo są miejsca gdzie małe kotki głodują:( na cito szukam dogomaniaczki z Krakowa /nie Isabel/ zadzwonię ,mam pilną sprawę Quote
DORA1020 Posted October 10, 2020 Author Posted October 10, 2020 Dziękuję jola &tina za wstawienie fotek:) Na zdjęciu 0k. półroczny kocurek znaleziony przez córkę Kasi nad jeziorem taki był głodny,że trudno opisać,miziak niesamowity jest na dt u Kasi,również szuka domu Quote
DORA1020 Posted October 10, 2020 Author Posted October 10, 2020 Ja już myślenie z powodu tych biednych zwierząt mam wyłączone ile widzicie kotów na zdjęciu? powinno być 5 ,i chyba jest 5 ,ale widzę tylko jednego rudego są cztery małe 2,5 miesięczne dziczki,jeden ich starszy braciszek cudem udało mi sie zrobić fotkę,jeden ruch i panika,że może ktoś skrzywdzić:( Quote
Tyśka) Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Na zdjeciu jest 5 kociąt, jeden biały ma element futerka rudego. Dramat z tymi kotkami :( Quote
Recommended Posts