DORA1020 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Dora. dobrze ze puszki doszly . Karma tez juz powinna byc u Jerzego. Tak Ingrid ,doszly.Juz chyba w czwartek byly,mowil,ze doszla. Bardzo Ci dziekuje :jumpie: :) za wiernosc szczebrzeszyniakom :buzi: rowniez... Quote
DORA1020 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Dora, wyślij mi proszę na PW kwoty do przelewu za wiadome sprawy, bo coś mi mail szwankuje. I przy okazji numer konta, bo gdzieś zagubiłam. Ja od dziś jestem w domu już. Potwierdzam, że zdrową kotkę mogę się zająć, co do tej 2 popytam w fundacjach. Btw, która w końcu jest chora i na co? Z mocnymi pozdrowieniami Madi Juz wyslalam numer konta wetki.Bardzo dziekujez Ci za zaplacenie za testy :loveu: Jedna ma FIP,czy cos takiego,druga w czwartek dostala biegunki. Quote
Madie Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Już wysłałam przelew. Niedobrze, jeśli jest jak piszesz. Możesz się dokładnie dowiedzieć czy to FIV, Felv czy FIP?:( A co do biegunki, wiadomo co to? Oby nie PP... Quote
Ingrid44 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 W tym miesiacu jestem bardzo zajeta I nie bede na watkach zbyt czesto ale w listopadzie wszystko wraca do normy :) Quote
ala123 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Już wysłałam przelew. Niedobrze, jeśli jest jak piszesz. Możesz się dokładnie dowiedzieć czy to FIV, Felv czy FIP? :( A co do biegunki, wiadomo co to? Oby nie PP... Dzisiaj byłam w lecznicy i dowiedziałam się o te testy : burej trikolorce wyszedł FIV . Jeżeli chodzi o biegunkę,to wetka mówi,aby najpierw pozbyć się glist,bo bardzo dużo ich wyszło w kale. Od tego trzeba zacząć. Quote
DORA1020 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Dostalam od Dogo07 spadek po Muszce 37zl.Bardzo dziekuje:) Szukam kogos do zrobienia wizyty pa dla Ogonka Krakow ul.Teligi,dzwonilam do Maszy,ale ona moze dopiero we wtorek. Chcialabym wczesniej,bo tymczas jest platny,a Ogonek juz moglby jechac. Quote
Guest TyŚka Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Trzymam kciuki za wizytę dla Ogonka, bo jest cudowny :) I żeby w końcu Pola też znalazła swoją przystań. Ja też mam szczeniaczkę do adopcji, na razie ciiisza, a fajna gówniara... jamniczy charakter ma jak się patrzy: https://lh3.googleusercontent.com/-_4kXLy9ohf8/VDQq4k80aFI/AAAAAAAAEEY/cM0j3PAPy_0/w419-h559-no/P1180582.JPG Quote
masza44 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Jeśli nikt do wtorku nie da rady zrobić pa to ja się piszę. Śliczny malec! Będzie taki raczej labusiowy ( wielkościowo) Quote
Nutusia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Rewelacyjny jest! Z Krakowa jest AMIGA, gluchypies, Majkowska... Jeśli nie one same, to może kogoś polecą ;) Quote
DORA1020 Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Ogonek juz w DS Tutaj na miejscu znalazl dom,wizyta bedzie niestety poadopcyjna. ludzie zostawili namiary niestety dostane opieprz od dziewczyny z Krakowa,tam mial miec Ogonek DS obiecalam jej,jesli wizyta wypadnie pozytywnie mialam do wyboru...albo dom z ogrodem na miejscu,albo mieszkanie w bloku poniewaz Ogonek bedzie wiekszym psiakiem,wybralam dla niego lepiej no i ten transport,szukanie kogos kto zawiezie,zaplacenie za to,to duzo pracy,ale kto zrozumie???? Pola niestety nie ma takiego szczescie moze pozniej ala123 wstawi jej zdjecia nadal sunia przerazona,ogonek pod same zeby,tak mi jej szkoda urosla troche,jest sliczna,ale taka smutna:( Quote
Elisabeta Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Dora, podjęłaś bardzo dobrą decyzję... :) Tak będzie lepiej dla psiaka, a on tu najważniejszy w końcu. ;) Ogonku, wszystkiego dobrego we własnym Domku. :wub: Fajnie się zrymowało, tylko nie wiadomo, czy imię jeszcze aktualne jest... ;) A Poli bardzo żal... :( Quote
bela51 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Wybaczcie, ale musze to rozesłac, gdyz zbliza sie zima i wiekszosc z nas marzy o wełnianych sweterkach Niniejszym zakończyłam swój wełniany etap życia: http://investigation...tralia-us-wool/ Kto się nie zgadza na takie okrucieństwo, może podpisać petycję http://investigation...tralia-us-wool/ Quote
Guest TyŚka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 A ten domek, co chciał Ogonka nie wziąłby Poli? Quote
ala123 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Wybaczcie, ale musze to rozesłac, gdyz zbliza sie zima i wiekszosc z nas marzy o wełnianych sweterkach Niniejszym zakończyłam swój wełniany etap życia: http://investigation...tralia-us-wool/ Kto się nie zgadza na takie okrucieństwo, może podpisać petycję http://investigation...tralia-us-wool/ Podpisałam,chociaż nie dałam rady obejrzeć ... Im dłużej żyję,tym bardziej jestem przekonana,że człowiek został powołany na ten świat,aby szerzyć okrucieństwo i cierpienie. Quote
fona Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Po nitce do kłębka trafiłam, czyli z bazarku do wątku. Zakochałam się w waszych psiakach. Zaczęłam czytać rozliczenia z pierwszego postu, ale odpuściłam - jesteście wciąż na minusie? -- belu, znowu dziękuję, może dzięki Tobie zbierze się odpowiednia liczba podpisów; wciąż nie mogę pojąć, jak na tym wielkim świecie nie znalazło się 200 tys. osób, które by podpisały petycję w sprawie rzezi delfinów... Quote
ala123 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 belu, znowu dziękuję, może dzięki Tobie zbierze się odpowiednia liczba podpisów; wciąż nie mogę pojąć, jak na tym wielkim świecie nie znalazło się 200 tys. osób, które by podpisały petycję w sprawie rzezi delfinów... Nie znalazło się?? Nawet nie wiedziałam... Może czasu było mało,bo aż trudno w to uwierzyć. Quote
ala123 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Wstawiam na prośbę Dory1020 zdjęcia Poli,która już nie jest taka mała. Faktycznie na dwóch zdjęciach wygląda na przerażoną,ale pewnie chodzi o tę nieszczęsną smycz,której nie zna. Widać ,że w kojcu jest szczęśliwa i nie wygląda na przestraszoną. Quote
Elisabeta Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Po nitce do kłębka trafiłam, czyli z bazarku do wątku. Zakochałam się w waszych psiakach. Zaczęłam czytać rozliczenia z pierwszego postu, ale odpuściłam - jesteście wciąż na minusie? -- belu, znowu dziękuję, może dzięki Tobie zbierze się odpowiednia liczba podpisów; wciąż nie mogę pojąć, jak na tym wielkim świecie nie znalazło się 200 tys. osób, które by podpisały petycję w sprawie rzezi delfinów... Fona, witaj. :) Zaglądaj do Szczebrzeszyniaków. :) Nie da się ukryc, co pokazuje pierwsza strona, że bezdomniaki są na minusie... :( Quote
Guest TyŚka Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Z jakim tekstem jest ogłaszana Pola? I na jakie woj i miasto jest ogłaszana? Bo myślę, że można jej kupić pakiet: http://www.dogomania.com/forum/topic/143140-og%C5%82oszenia-do-kupienia-20-og%C5%82osze%C5%84-250-z%C5%82-przy-5-pakietach-gratis, który mogę zakupić. Quote
DORA1020 Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Tekst trzeba wymyslec.Pola ma ok.pol roku,jest wesola sunia,kocha ludzi,garnie sie do nich,boi sie smyczy,ale jest mloda,gdyby znalazla swoja przystan w mieszkaniu w bloku pewnie nauczylaby sie chodzenia na smyczy. Na OLX juz ma ogloszenie,rowniez na gumtre,alegratce i e-zwierzak,chyba tez zrobilam jej na morusku. Quote
Recommended Posts