Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Dora. dobrze ze puszki doszly . Karma tez juz powinna byc u Jerzego.

Tak Ingrid ,doszly.Juz chyba w czwartek byly,mowil,ze doszla.

Bardzo Ci dziekuje :jumpie: :) za wiernosc szczebrzeszyniakom :buzi: rowniez...

Posted

Dora, wyślij mi proszę na PW kwoty do przelewu za wiadome sprawy, bo coś mi mail szwankuje. I przy okazji numer konta, bo gdzieś zagubiłam.

Ja od dziś jestem w domu już. Potwierdzam, że zdrową kotkę mogę się zająć, co do tej 2 popytam w fundacjach. Btw, która w końcu jest chora i na co?

Z mocnymi pozdrowieniami

Madi

Juz wyslalam numer konta wetki.Bardzo dziekujez Ci za zaplacenie za testy :loveu:

Jedna ma FIP,czy cos takiego,druga w czwartek dostala biegunki.

Posted

Już wysłałam przelew. Niedobrze, jeśli jest jak piszesz. Możesz się dokładnie dowiedzieć czy to FIV, Felv czy FIP?:(

A co do biegunki, wiadomo co to? Oby nie PP...

Posted

Już wysłałam przelew. Niedobrze, jeśli jest jak piszesz. Możesz się dokładnie dowiedzieć czy to FIV, Felv czy FIP? :(

A co do biegunki, wiadomo co to? Oby nie PP...

Dzisiaj byłam w lecznicy i dowiedziałam się o te testy : burej trikolorce wyszedł FIV .

Jeżeli chodzi o biegunkę,to wetka mówi,aby najpierw pozbyć się glist,bo bardzo dużo ich wyszło w kale.

Od tego trzeba zacząć.

Posted

Dostalam od Dogo07 spadek po Muszce 37zl.Bardzo dziekuje:)

Szukam kogos do zrobienia wizyty pa  dla Ogonka Krakow ul.Teligi,dzwonilam do Maszy,ale ona moze dopiero we wtorek.

Chcialabym wczesniej,bo tymczas jest platny,a Ogonek juz moglby jechac.

Posted

Ogonek juz w DS

Tutaj na miejscu znalazl dom,wizyta bedzie niestety poadopcyjna.

ludzie zostawili namiary

niestety dostane opieprz od dziewczyny z Krakowa,tam mial miec Ogonek DS

obiecalam jej,jesli wizyta wypadnie pozytywnie

mialam do wyboru...albo dom z ogrodem na miejscu,albo mieszkanie w bloku

poniewaz Ogonek bedzie wiekszym psiakiem,wybralam dla niego lepiej

no i ten transport,szukanie kogos kto zawiezie,zaplacenie za to,to duzo pracy,ale kto zrozumie????

Pola niestety nie ma takiego szczescie

moze pozniej ala123 wstawi jej zdjecia

nadal sunia przerazona,ogonek pod same zeby,tak mi jej szkoda

urosla troche,jest sliczna,ale taka smutna:(

Posted

Dora, podjęłaś bardzo dobrą decyzję... :)

Tak będzie lepiej dla  psiaka, a on tu najważniejszy w końcu.  ;)

Ogonku, wszystkiego dobrego we własnym Domku. :wub: 

Fajnie się zrymowało, tylko nie wiadomo, czy imię jeszcze aktualne jest... ;)

A Poli bardzo żal... :( 

Guest TyŚka
Posted

A ten domek, co chciał Ogonka nie wziąłby Poli?

Posted

Wybaczcie, ale musze to rozesłac, gdyz zbliza sie zima i wiekszosc z nas marzy o wełnianych sweterkach

Niniejszym zakończyłam swój wełniany etap życia:

http://investigation...tralia-us-wool/

Kto się nie zgadza na takie okrucieństwo, może podpisać petycję

http://investigation...tralia-us-wool/

Podpisałam,chociaż nie dałam rady obejrzeć ...

Im dłużej żyję,tym bardziej jestem przekonana,że człowiek został powołany na ten świat,aby szerzyć okrucieństwo i cierpienie.

Posted

Po nitce do kłębka trafiłam, czyli z bazarku do wątku.

Zakochałam się w waszych psiakach. Zaczęłam czytać rozliczenia z pierwszego postu, ale odpuściłam - jesteście wciąż na minusie? 

--

belu, znowu dziękuję, może dzięki Tobie zbierze się odpowiednia liczba podpisów; wciąż nie mogę pojąć, jak na tym wielkim świecie nie znalazło się 200 tys. osób, które by podpisały petycję w sprawie rzezi delfinów...

Posted

belu, znowu dziękuję, może dzięki Tobie zbierze się odpowiednia liczba podpisów; wciąż nie mogę pojąć, jak na tym wielkim świecie nie znalazło się 200 tys. osób, które by podpisały petycję w sprawie rzezi delfinów...

Nie znalazło się?? Nawet nie wiedziałam...  Może czasu było mało,bo aż trudno w to uwierzyć.

Posted

Wstawiam na prośbę Dory1020 zdjęcia Poli,która już nie jest taka mała. Faktycznie na dwóch zdjęciach wygląda na przerażoną,ale pewnie chodzi o tę nieszczęsną smycz,której nie zna. Widać ,że w kojcu jest szczęśliwa i nie wygląda na przestraszoną.

SAM_2454_zpsc44d830c.jpg

pola_zps5b2dc744.jpg

SAM_2468_zps25f99891.jpg

SAM_2471_zps0b14c3d2.jpg

SAM_2460_zps75c8b31f.jpg

Posted

Po nitce do kłębka trafiłam, czyli z bazarku do wątku.

Zakochałam się w waszych psiakach. Zaczęłam czytać rozliczenia z pierwszego postu, ale odpuściłam - jesteście wciąż na minusie? 

--

Fona, witaj. :)  Zaglądaj do Szczebrzeszyniaków. :)

Nie da się ukryc, co pokazuje pierwsza strona, że bezdomniaki są na minusie... :(

Posted

Tekst trzeba wymyslec.Pola ma ok.pol roku,jest wesola sunia,kocha ludzi,garnie sie  do nich,boi sie smyczy,ale jest mloda,gdyby znalazla swoja przystan w mieszkaniu w bloku pewnie nauczylaby sie chodzenia na smyczy.

Na OLX juz ma ogloszenie,rowniez na gumtre,alegratce i e-zwierzak,chyba tez zrobilam jej na morusku.