sue Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 :)) Fajnie mu się udało. Chyba nigdy wcześniej nie sypiał w takich luksusach, a tu patrzcie, traktuje to z kocią nonszalancją. Jakby nigdy nic innego nie robił. Śliczny jest :) Quote
jola&tina Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Na konto DORA1020 poleciało 200 zł z bazarku Kamili Proc. Bardzo proszę o potwierdzenie tutaj jak dolecą :) 2 Quote
DORA1020 Posted July 20, 2020 Author Posted July 20, 2020 14 godzin temu, jola&tina napisał: Na konto DORA1020 poleciało 200 zł z bazarku Kamili Proc. Bardzo proszę o potwierdzenie tutaj jak dolecą :) Bardzo dziękuję:) potwierdzę Quote
Kamila Proc Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 17 godzin temu, jola&tina napisał: Na konto DORA1020 poleciało 200 zł z bazarku Kamili Proc. Bardzo proszę o potwierdzenie tutaj jak dolecą :) dzieki Jolu 1 Quote
rozi Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 O kurcze... Przestańcie z tymi kotami, co jeden to ładniejszy :D Quote
DORA1020 Posted July 20, 2020 Author Posted July 20, 2020 Kroi się domek dla Nero,niestety w Katowicach,wydaje mi się,że fajny,dom z ogrodem...i noclegiem psiaka w domu,pani nie wyobraża sobie inaczej,nie przeszkadza jej,że Nero troszeczkę utyka na łapkę nie wiem co robić Nero jest na łańcuchu chciałam umieścić go na miesiąc u Murki,ale nie ma miejsca to szansa dla niego,ale ta odległość,skąd wziąć kasę na transport? Naprawdę nie wiem co robić...... Nero Quote
Ingrid44 Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 To jest wielka szansa dla Nero wiec trzeba coś wymyślec. Pomogę trochę z transportem a z reszta to może cioteczki coś wymyśla. Co kilka głów to nie jedna. Quote
Poker Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Trzeba coś wymyślić. Szansa może się nie powtórzyć. Dołożę się do transportu. A jak chętna widzi jego transport? Jest jakiś pan Maciek z Katowic , który woził psy do Murki na zlecenie Bogusik. Z tego co czytałam , to trzeba działać szybko , bo niedługo idzie na urlop. Quote
sharka Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Dołożę brakująca kwotę do transportu, dajcie tylko znać komu i ile Quote
bakusiowa Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Znalazłam transport na fb. Przekażę wszystko Dorze to ona jutro napisze co i jak. Teraz potrzebna jest szybko wizyta przedadopcyjna. Do kogo z tamtego rejonu można napisać w tej sprawie? Quote
Poker Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Monika z Katowic, Yossariana, , Chorzów - bukowa, Jolanta08, Quote
DORA1020 Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 Dzisiaj zadzwonię do tej pani,miałam się dowiedzieć jak Nero do dzieci,w domu są dzieci 5 i 8 lat kobieta,u której jest psiak mówi,że wszystko ok do dzieci jeśli pani zdecyduje się na adopcję powiem o transporcie i wizycie przedadopcyjnej,i poproszę o adres chciałabym,żeby to było to, ale pytań o Nero miałam kilka,nie to co starszy Fabio Quote
DORA1020 Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 Dnia 19.07.2020 o 17:29, jola&tina napisał: Na konto DORA1020 poleciało 200 zł z bazarku Kamili Proc. Bardzo proszę o potwierdzenie tutaj jak dolecą :) Sa pieniążki na koncie.Bardzo dziękuję:) Rozliczenie zrobię wkrótce,na razie głowę mam zaprzątniętą Nero i łapaniem dzikuska śmietnikowego może dzisiaj się uda,próbowałyśmy w poprzednich latach wiele razy,nie udało się:( może dzisiaj...kotka w ciąży:( kolejnej:( Bardzo dziękuję jola&tina i kamili za bazarek dla szczebrzeszyniaków:) 1 Quote
Kamila Proc Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Sa pieniążki na koncie.Bardzo dziękuję:) Rozliczenie zrobię wkrótce,na razie głowę mam zaprzątniętą Nero i łapaniem dzikuska śmietnikowego może dzisiaj się uda,próbowałyśmy w poprzednich latach wiele razy,nie udało się:( może dzisiaj...kotka w ciąży:( kolejnej:( Bardzo dziękuję jola&tina i kamili za bazarek dla szczebrzeszyniaków:) cieszymy sie Quote
DORA1020 Posted July 21, 2020 Author Posted July 21, 2020 Dzwoniłam,pani wyraziła zgodę na wizytę przedadopcyjną,porozmawia jeszcze z mężem i podejmą ostateczxną decyzję,wtedy poda adres i będę szukała kogoś do zrobienia wizyty natomiast nie udało się złapać na sterylkę dzikuski śmietnikowej Bianki:( Quote
sue Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 Bardzo dziękuję bakusiowej za karmę dla mamy z kociakami, dzisiaj doszła <3 Koteczka jest super, miła bardzo, małe już otwierają oczka Quote
sue Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 Dzisiaj została wysterylizowana jedna kotka z tych ośmiu o których było wyżej, na koszt gminy. Jedna mniej. Z jedną nie zdążyłyśmy niestety, urodziła :( Teraz trzeba chyba odczekać przynajmniej dwa miesiące. 1 Quote
Tyśka) Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Mój psi podopieczny znalazł domek, więc będę organizować transport na trasie Krasnystaw -> Wrocław. To kawał drogi, nie wykluczam transportu łączonego, czyli Krasnystaw -> Łódź -> Wrocław. Czy nikt nie potrzebuje transportu na tej trasie? Quote
Tyśka) Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 9 godzin temu, sue napisał: Dzisiaj została wysterylizowana jedna kotka z tych ośmiu o których było wyżej, na koszt gminy. Jedna mniej. Z jedną nie zdążyłyśmy niestety, urodziła :( Teraz trzeba chyba odczekać przynajmniej dwa miesiące. Dobrze, że chociaż jedna została wykastrowana na koszt gminy. Ale ta co urodziła... ojej :( Quote
sue Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Dnia 22.07.2020 o 07:57, Tyś(ka) napisał: Dobrze, że chociaż jedna została wykastrowana na koszt gminy. Ale ta co urodziła... ojej :( Ta z którą się udało miałaby aż 7 kociaków, bo była już w ciąży też. Także wielkie uff... Quote
Tianku Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Pisalam tu Wam kiedys o pewnek kotce ktorej chce pomoc otoz kotkow nie miala jednak jeszcze a teraz chodzi z brzuchem :( jak zlapac kota bez klatki ? W jakas siatke czy karton? Ona jak idzie karmicielka to placze sie jej pod nogami ale jest bardzo ostrozna jak sie ktos schyli to ucieka.. ta pani jej nie zlapie bo ona starsza taka ... Mysle ze jak ona pojdzie karmic to przy niej jakos trzeba lapac tylko jak :( Quote
Baltimoore Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Dnia 22.07.2020 o 07:56, Tyś(ka) napisał: Mój psi podopieczny znalazł domek, więc będę organizować transport na trasie Krasnystaw -> Wrocław. To kawał drogi, nie wykluczam transportu łączonego, czyli Krasnystaw -> Łódź -> Wrocław. Czy nikt nie potrzebuje transportu na tej trasie? A trasa Krasnystaw - Szczebrzeszyn - Katowice- Wrocław wchodzi w grę? Quote
Recommended Posts