sue Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 https://www.olx.pl/oferta/klementynka-slodka-burasia-koteczka-do-adopcji-CID103-IDFA3ph.html Filmik nędzny, ale zobaczcie, jak ślicznie to robią ;) 1 Quote
sue Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 https://www.olx.pl/oferta/sreberko-kociak-do-adopcji-CID103-IDFA4zs.html Śliczny miziasty kocurek, niestety żyje jak widać, ogłosiłam na Warszawę 1 Quote
sue Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 13 minut temu, Ingrid44 napisał: Przecudne slodziaki. Te koteczki są takie zżyte ze sobą, po każdym jedzeniu się myją tak jak widać, fajnie byłoby znaleźć im dom razem. Nie wiem czy da się wstawić filmik na olx, ale może spróbuję zrobić zdjęcie jak są blisko siebie. Kocurki, Kajko i Kokosz, niestety robią nieładne kupy, Kajko dzisiaj miał kiepski apetyt, ale poza tym dokazują zupełnie normalnie. Obstawiam jakieś pierwotniaki czy inne g@wno, niestety moja wetka na urlopie i trochę lipa. Jutro o ile nie będzie poprawy trzeba będzie skoczyć do innej lecznicy Quote
DORA1020 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 8 godzin temu, sue napisał: Te koteczki są takie zżyte ze sobą, po każdym jedzeniu się myją tak jak widać, fajnie byłoby znaleźć im dom razem. Nie wiem czy da się wstawić filmik na olx, ale może spróbuję zrobić zdjęcie jak są blisko siebie. Kocurki, Kajko i Kokosz, niestety robią nieładne kupy, Kajko dzisiaj miał kiepski apetyt, ale poza tym dokazują zupełnie normalnie. Obstawiam jakieś pierwotniaki czy inne g@wno, niestety moja wetka na urlopie i trochę lipa. Jutro o ile nie będzie poprawy trzeba będzie skoczyć do innej lecznicy Tylko czym skoczyć:( mamy problemy z transportem,przydałoby się jakieś auto,bo naprawdę czasami nie ma czym Quote
DORA1020 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 8 godzin temu, sue napisał: https://www.olx.pl/oferta/sreberko-kociak-do-adopcji-CID103-IDFA4zs.html Śliczny miziasty kocurek, niestety żyje jak widać, ogłosiłam na Warszawę Sliczny:) dostałam od guccio fotkę,ale myślałam,że to mama kotków Quote
DORA1020 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 9 godzin temu, sue napisał: https://www.olx.pl/oferta/klementynka-slodka-burasia-koteczka-do-adopcji-CID103-IDFA3ph.html Filmik nędzny, ale zobaczcie, jak ślicznie to robią ;) Dleczego nędzny,bardzo fajny:) tylko link do tego filmiku potrzebny i będzie można wstawić na olx Quote
Isabel Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Klementynka, Kulka i Sreberko - cud, miód kociaki :) 1 Quote
sue Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Ta bura koteczka (niżej, to wyżej to jej dziecko) musi zostać wysterylizowana. Biedna rodzi co roku i obecnie ma 3-4 kociaki, którym być może trzeba będzie szukać domu. Mieszka w pobliżu budynku i jest dokarmiana, ale bez zabiegu to nie ma sensu. Weterynarz zgodził się zrobić zabieg za 100 zł. Chyba założę bazarek cegiełkowy. Rzecz jest pilna aczkolwiek nie gardłowa, bo kotka jeszcze karmi obecne kociaki. Kocurek ze zdjęcia powyżej jest do adopcji, tu sam: Ładny jest, ale trochę nieufny, wymagałby czasu... Quote
bakusiowa Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 12 minut temu, sue napisał: Ta bura koteczka (niżej, to wyżej to jej dziecko) musi zostać wysterylizowana. Biedna rodzi co roku i obecnie ma 3-4 kociaki, którym być może trzeba będzie szukać domu. Mieszka w pobliżu budynku i jest dokarmiana, ale bez zabiegu to nie ma sensu. Weterynarz zgodził się zrobić zabieg za 100 zł. Chyba założę bazarek cegiełkowy. Rzecz jest pilna aczkolwiek nie gardłowa, bo kotka jeszcze karmi obecne kociaki. 100 zł to nie jest wygórowana cena. Może zrobimy składkę na sterylizację. Ja daję 30 zł. 3 Quote
DORA1020 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: 100 zł to nie jest wygórowana cena. Może zrobimy składkę na sterylizację. Ja daję 30 zł. Nie jest wygórowana,a rozwiązałoby problem rozmnazania się. Quote
DORA1020 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 9 godzin temu, DORA1020 napisał: Dleczego nędzny,bardzo fajny:) tylko link do tego filmiku potrzebny i będzie można wstawić na olx Kto się na tym zna? I mógłby wstawić link do filmiku? Zwiększyłoby to szansę na adopcję Quote
Tyśka) Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 4 minuty temu, DORA1020 napisał: Kto się na tym zna? I mógłby wstawić link do filmiku? Zwiększyłoby to szansę na adopcję W pole tekstowe ogłoszenia na olx wkleja się link do filmiku na YouTube tak, jak na forum :) Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 10 godzin temu, DORA1020 napisał: Sliczny:) dostałam od guccio fotkę,ale myślałam,że to mama kotków O jeżu jakie cudooooooo. Quote
UlaFeta Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 19 godzin temu, sue napisał: https://www.olx.pl/oferta/sreberko-kociak-do-adopcji-CID103-IDFA4zs.html Śliczny miziasty kocurek, niestety żyje jak widać, ogłosiłam na Warszawę Quote
sue Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Co do linku to wiem, że można normalnie wstawić, myślałam jedynie że może niedawno wymyślili funkcję na odtwarzanie filmu:) 2 godziny temu, bakusiowa napisał: 100 zł to nie jest wygórowana cena. Może zrobimy składkę na sterylizację. Ja daję 30 zł. Dziękujemy :)) O piękne Sreberko miałam już wczoraj dwa zapytania, ale jeszcze nic z tego nie wynikło. Quote
sharka Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Dnia 2.07.2020 o 17:06, bakusiowa napisał: 100 zł to nie jest wygórowana cena. Może zrobimy składkę na sterylizację. Ja daję 30 zł. Dorzucę tez 30, do kogo słać? 2 Quote
bakusiowa Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 5 minut temu, sharka napisał: Dorzucę tez 30, do kogo słać? Chyba do sue ale poczekajmy aż się odezwie. Quote
DORA1020 Posted July 4, 2020 Author Posted July 4, 2020 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Chyba do sue ale poczekajmy aż się odezwie. Raczej do sue może dzisiaj tu zajrzy,ale nie wiem....mamy kolejne bidy:( Quote
sue Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Dziękuję Wam bardzo :) Mamy już 80 zł w takim razie. Tak, poproszę na moje konto, a ja przeleję na konto weta :) Quote
sue Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Mamy kotkę z kociakami, na razie dwoma, może będzie jeszcze jeden. Koteczka przyjechała w strasznym stanie, małe zresztą też. Kotka jest miła i mruczy przy głaskaniu, maluchy dzikie i nie chcą podejść. Brytyjkowate takie, puchate, szary i ciemniejszy, powinny w mig znaleźć domek jeśli się oczywiście oswoją. Quote
bakusiowa Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Strasznie biedna. Chuda i ma takie wielkie oczy. Dobrze idzie zbiórka na sterylizację. Czyli potrzeba 100 zł , mamy 80 zł. Kto dołoży 20 zł? Quote
bakusiowa Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Kto chętny zapraszam na bazarek cegiełkowy na opłacenie operacji połamanej kici Esmeraldy. Koszt 2500 zł. Link do bazarku Quote
Nesiowata Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 25 minut temu, bakusiowa napisał: Strasznie biedna. Chuda i ma takie wielkie oczy. Dobrze idzie zbiórka na sterylizację. Czyli potrzeba 100 zł , mamy 80 zł. Kto dołoży 20 zł? Ja, tylko poproszę konto do wpłaty. 1 Quote
Recommended Posts