Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Marmurek w bezpiecznej lokalizacji za łóżkiem daje się głaskać i nawet nadstawia kolejne miejsca do głaskania :))

Tofik śmiały, biega z ogonkiem do góry jak z antenką, wesoły, okrąglutki,  tylko kupki nie teges.

Konsultowany telefonicznie u wetów, zalecenia wdrożone.

Zawiozłam też karmę RC Gastrointestinal, ale na nią się nie rzuciły :))

Dzisiaj zobaczymy jakie efekty.

Posted

Nie wolno kota prowadzić na obroży !!!  kot ma tętnice pod skórą i bardzo łatwo od obroży mogą się zacisnąć. Kiedyś nie byłam tego świadoma i o mały włos kot by zginął. Trzeba założyć kocie szelki.

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
6 godzin temu, Isabel napisał:

Dora ma zepsuty nie tylko komputer, ale i telefon :(

Punkt w którym by ewentualnie naprawili komputer nieczynny z wiadomej przyczyny. Telefonów nie odbierają. Myślałam,że może tak po cichu można będzie coś załatwić.. Może ktoś ma  zbędny komputer na chodzie?

Posted
17 godzin temu, bakusiowa napisał:

Punkt w którym by ewentualnie naprawili komputer nieczynny z wiadomej przyczyny. Telefonów nie odbierają. Myślałam,że może tak po cichu można będzie coś załatwić.. Może ktoś ma  zbędny komputer na chodzie?

A może ktoś ma jakiś starszy, nieużywany, ale sprawny telefon lub smartfon?

Posted
1 godzinę temu, Isabel napisał:

A może ktoś ma jakiś starszy, nieużywany, ale sprawny telefon lub smartfon?

Sprawa telefonu już jest załatwiona. Gorzej z komputerem

• Like 1
Posted
24 minuty temu, guccio napisał:

Właśnie skontaktowałam Dorę z moim fachowcem od kompów.Obiecał,że podjedzie.Resztę mieli załatwiać osobiście.

Dogadali się.SMS od Dory:Ma zaraz przyjechać i zabrać.

• Like 1