sue Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Zdjęcia różne a) Jak ładnie rośnie Amorek/Serafin b) Milka c) Tofik i Marmurek d) Tajemniczy pies, trwa śledztwo 1 Quote
Olena84 Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Piękne kotki, a psiak też cudny, miejmy nadzieje, że nie bezdomny Quote
Baltimoore Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Marmurek w bezpiecznej lokalizacji za łóżkiem daje się głaskać i nawet nadstawia kolejne miejsca do głaskania :)) Tofik śmiały, biega z ogonkiem do góry jak z antenką, wesoły, okrąglutki, tylko kupki nie teges. Konsultowany telefonicznie u wetów, zalecenia wdrożone. Zawiozłam też karmę RC Gastrointestinal, ale na nią się nie rzuciły :)) Dzisiaj zobaczymy jakie efekty. Quote
Baltimoore Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Śliczna kiciunia. Może jednak udałoby się jakiś cierpliwy domek znaleźć- takie marzenie :)) Quote
Poker Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Nie wolno kota prowadzić na obroży !!! kot ma tętnice pod skórą i bardzo łatwo od obroży mogą się zacisnąć. Kiedyś nie byłam tego świadoma i o mały włos kot by zginął. Trzeba założyć kocie szelki. 1 2 Quote
Isabel Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Dora ma zepsuty nie tylko komputer, ale i telefon :( Quote
Baltimoore Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 3 godziny temu, Isabel napisał: Dora ma zepsuty nie tylko komputer, ale i telefon :( O rany, niedobrze :(( Quote
bakusiowa Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 6 godzin temu, Isabel napisał: Dora ma zepsuty nie tylko komputer, ale i telefon :( Punkt w którym by ewentualnie naprawili komputer nieczynny z wiadomej przyczyny. Telefonów nie odbierają. Myślałam,że może tak po cichu można będzie coś załatwić.. Może ktoś ma zbędny komputer na chodzie? Quote
Isabel Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 17 godzin temu, bakusiowa napisał: Punkt w którym by ewentualnie naprawili komputer nieczynny z wiadomej przyczyny. Telefonów nie odbierają. Myślałam,że może tak po cichu można będzie coś załatwić.. Może ktoś ma zbędny komputer na chodzie? A może ktoś ma jakiś starszy, nieużywany, ale sprawny telefon lub smartfon? Quote
bakusiowa Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 1 godzinę temu, Isabel napisał: A może ktoś ma jakiś starszy, nieużywany, ale sprawny telefon lub smartfon? Sprawa telefonu już jest załatwiona. Gorzej z komputerem 1 Quote
guccio Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Właśnie skontaktowałam Dorę z moim fachowcem od kompów.Obiecał,że podjedzie.Resztę mieli załatwiać osobiście. 5 1 Quote
guccio Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 24 minuty temu, guccio napisał: Właśnie skontaktowałam Dorę z moim fachowcem od kompów.Obiecał,że podjedzie.Resztę mieli załatwiać osobiście. Dogadali się.SMS od Dory:Ma zaraz przyjechać i zabrać. 1 Quote
Isabel Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Sprawa telefonu już jest załatwiona. Gorzej z komputerem To super! :) Mam na myśli telefon :) Quote
sue Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Kolejne zdjęcia z DS Tofika i Marmurka (jeśli się powtarzają przepraszam) (to jest super) 6 Quote
Tyśka) Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Mittsu skończyło się promowanie na olx. Może ktoś mógłby zrobić prezent świąteczny i wykupić wyróżnienie? LINK DO OGŁOSZENIA Quote
bakusiowa Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Mittsu skończyło się promowanie na olx. Może ktoś mógłby zrobić prezent świąteczny i wykupić wyróżnienie? LINK DO OGŁOSZENIA Już wyróznione. 2 Quote
DORA1020 Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 16 godzin temu, bakusiowa napisał: Już wyróznione. Slicznie dziękujemy:) Quote
Recommended Posts