Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry - muszę się pochwalić kolejnym postępem naszej Lilusi :) Od jakiegoś czasu potrafi się ocierać o nogi, jak nakładam jedzonko do miseczek. Dziś rano też się tak ocierała i po raz pierwszy ją dotknęłam. Miałam rękę kilka cm od niej i delikatnie ją połachotałam po grzbiecie. Znieruchomiała, ale zamiast uciec, jak do tej pory, wyprężyła się i widac było, ze dotyk sprawił jej przyjemność. Za moment juz jej nie było, ale pierwszy maleńki kroczek zrobiony :)

• Like 5
Posted

Brawo malagos, małymi kroczkami i będzie dobrze :)

Na kont DORA1020 przelałam 52 zł. z bazarku z wątróbką i kryształami.

Jak dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Posted
Dnia 11.06.2018 o 08:26, malagos napisał:

Dzień dobry - muszę się pochwalić kolejnym postępem naszej Lilusi :) Od jakiegoś czasu potrafi się ocierać o nogi, jak nakładam jedzonko do miseczek. Dziś rano też się tak ocierała i po raz pierwszy ją dotknęłam. Miałam rękę kilka cm od niej i delikatnie ją połachotałam po grzbiecie. Znieruchomiała, ale zamiast uciec, jak do tej pory, wyprężyła się i widac było, ze dotyk sprawił jej przyjemność. Za moment juz jej nie było, ale pierwszy maleńki kroczek zrobiony :)

Malagos:)  moje serce powiększyło sie z radości,nikt nie dał by jej takiej szansy

jak siedziała pod krzakami również udawało mi sie ja 'w przelocie"  pogłaskać

ale póżniej te przeżycia...niezrozumiałe dla kota:( spowodowały strach i nieufnośc

a teraz Lilunia jest szczęśliwa:) i ufa Ci:) i niedługo bedzie Ci siedziała na kolankach

bardzo Ci dziekuję:)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 11.06.2018 o 17:25, terra napisał:

Brawo malagos, małymi kroczkami i będzie dobrze :)

Na kont DORA1020 przelałam 52 zł. z bazarku z wątróbką i kryształami.

Jak dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Pieniążki z bazarku na moim koncie

bardzo dziekuję:)

zostana przeznaczone na spłate dlugu za kotki leczone w lecznicy w Izbicy.

Dalej tam czeka Czarna Perełka:( na kogoś takiego jak malagos

czy dostanie taka szanse jak Lilunia? mam coraz mniej nadziei

Posted
3 godziny temu, DORA1020 napisał:

Pieniążki z bazarku na moim koncie

bardzo dziekuję:)

zostana przeznaczone na spłate dlugu za kotki leczone w lecznicy w Izbicy.

Dalej tam czeka Czarna Perełka:( na kogoś takiego jak malagos

czy dostanie taka szanse jak Lilunia? mam coraz mniej nadziei

Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie. Dziękuję.

Posted
3 godziny temu, Ingrid44 napisał:

Właśnie wczoraj wyroznilam jej ogłoszenie na miesiąc. :)

Bardzo dziekuje Ingrid:)

Fundacja Viva ogłosiła ja na Zaginął Dom,ale cisza:(

Kotka,ktora 5 lat chodziła sobie tu  i tam,była wolna,teraz od kilku miesięcy siedzi w klatce:(

wiem....powtarzam sie,ale to tak bardzo boli:(

Posted

Śliczna ta Czarna Perełka...Biedusia kochana :(

Moje koty dziś dostały torbę prezentów od mojej siostry. Piłeczki, myszki, kulki - zwłaszcza Lilusia je kocha. Widać też bardzo, jak ona chce wyjśc, jak patrzy w okno, jak siedzi pod drzwiami tarasowymi... Ale i na to przyjdzie czas, na razie boi się psów, nie tak, jak Szarusia, która lubi psy od zawsze.

• Like 2
Posted
9 godzin temu, malagos napisał:

Śliczna ta Czarna Perełka...Biedusia kochana :(

Moje koty dziś dostały torbę prezentów od mojej siostry. Piłeczki, myszki, kulki - zwłaszcza Lilusia je kocha. Widać też bardzo, jak ona chce wyjśc, jak patrzy w okno, jak siedzi pod drzwiami tarasowymi... Ale i na to przyjdzie czas, na razie boi się psów, nie tak, jak Szarusia, która lubi psy od zawsze.

Lubie jak piszesz o Liluni:)  to taka kochana koteczka,która miała troche szczęścia:) a właściwie dużo szczęścia:)

Dziękuje Twojej siostrze:)  chyba tez lubi zwierzaki:)

Posted
7 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Wyroznilam ogłoszenia (chyba) wszystkim kotkom u Dory i terry. Jeśli kogoś pominęłam to proszę wołać. 

Bardzo dziekuję:) Nie pominęłaś:)

Posted

Moi Drodzy. Zrobię szybkie podsumowanie. Od tego poniedziałku przebywam w Indiach na delegacji o której dowiedziałam się 4 dni wcześniej...Będę poza domem do 25 czerwca. 

A co do wieści:

Wróciłam 5tego czerwca po 2 tygodniach nieobecności. Kociaki przeżyły, zostały zaszczepione i dostały nową tabletkę na odrobaczenie. 

Mamusia została także zaszczepiona i 25 czerwca czeka nas sterylizacja. Kociaki sa już gotowe do adopcji, ale nikt o nie nie pyta :( Poproszę Brata żeby więcej zdjęć zrobił i wstawię na wątek. Wszystkie szkraby to dziewuszki. 

Niestety podczas mojej nieobecności bardzo pochorował się Rambo. Miał silną biegunkę i wymioty. Trzeba było podac antybiotyk. Brat stanał na wysokości zadania i kotuś po kilku wiytach i podawaniu leków w domu stanął na nogi.

Na tę chwilę domu szukają u mnie: Rambuś, Gaja (miziasta matka maluchów) i 3 kolorowe dziewczynki. 

Bardzo proszę o:

-pomoc w ogłaszaniu jak już tylko wstawię zdjęcia ( był jeden dom oglądać, ale 4 piętro bez opcji zabezpieczenia balkonu)

-pomoc w zakupie karmy suchej (Purizon), puszek (kotki jedzą 1 dziennie dużą MAC's, oraz żwirku. Wszystko już nam się kończy.

Za wizyty zapłaciłam 300zł na szczepienia (75 od kota) + 70 za odrobacznie x2. 

Przed nami jeszcze sterylka Gaji i 2 szczepienie kotków. Nie wyrobię po prostu.

• Like 1
Posted

Biedny Rambus,Nie wiem dlaczego nikt nie dzwoni,kicius ma ogłoszenia,ale w tej chwili żadnego odzewu

Super Brat:) Wielkie dzięki za pomoc koteckovi:)

jesli będa fotki  na wątku zrobie rodzince  ogloszenia,jedynie to mogę

i bardzo prosze o karme dla rodzinki

z góry serdecznie dziekuje:)

Posted

Bardzo prosze o karme dla kotków,smutne to jeśli koty czekają na jedzenie,a tego jedzenia brakuje.

Jeśli ktoś może pomoc bedze wdzięczna,a kotki,które karmię jeszcze bardziej.

Posted
13 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Wyroznilam. :)

Dziekuje Ingrid,że zawsze czuwasz nad wyróżnianiem ogłoszeń:)

dziekuję bakusiowej za wpłatę  do Madie 100zł  dla kotków,które są pod jej opieką:)

i zakupienie karmy dla kotków,które karmię:)

i pomoc dla Nikiego:)