Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, Elisabeta napisał:

Dora, pieniądze poleciały z rana i są już pewnie na koncie Bezdomniaczków. 

Spokojnego wieczoru w Szczebrzeszynie. :-)

Elisabeta,wielkie dzieki:)

Posted
52 minuty temu, Baltimoore napisał:

Terra, tysiąckrotne dzięki jeszcze raz :D

Mamy potwierdzenie z lecznicy, że przelew doszedł :D

Cieszę się, że tak szybko doszedł.

Ale szczęśliwe koteczki, oby pozostałym też się poszczęściło.

Posted

Zrobiłam Jaśminowi ogłoszenie na Warszawę. Skopiowałam te które jest na Kraków i zostało usunięte. Dlatego nieco przerobiłam i Jaśmin został Białaskiem. Nie wiem jak nazwać Kolędę. Też usunęli. Może ktos ma pomysł. Tylko szybko bo wszystko jest gotowe tylko imię trzeba wstawić.

Posted

Kolędę przerób na Colę :) Początek wymawia się tak samo, więc może Dora nie będzie miała problemu z rozróżnieniem o jaką kotkę chodzi.
A najlepiej zmienić tekst, jak się zmieni tekst, to tak się nie czepiają.

A Koty "domne" takie szczęśliwe! cuuda!

Posted
39 minut temu, bakusiowa napisał:

Zrobiłam Jaśminowi ogłoszenie na Warszawę. Skopiowałam te które jest na Kraków i zostało usunięte. Dlatego nieco przerobiłam i Jaśmin został Białaskiem. Nie wiem jak nazwać Kolędę. Też usunęli. Może ktos ma pomysł. Tylko szybko bo wszystko jest gotowe tylko imię trzeba wstawić.

Ja Kolędę ogłaszam jako Chmurkę, Nadziejkę jako Blusię,aJaśmina jako Yodę:D

Spróbuj Kolędę jako Pusię lub Bellę:)

Posted
35 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Kolędę przerób na Colę :) Początek wymawia się tak samo, więc może Dora nie będzie miała problemu z rozróżnieniem o jaką kotkę chodzi.
A najlepiej zmienić tekst, jak się zmieni tekst, to tak się nie czepiają.

A Koty "domne" takie szczęśliwe! cuuda!

34 minuty temu, Baltimoore napisał:

Ja Kolędę ogłaszam jako Chmurkę, Nadziejkę jako Blusię,aJaśmina jako Yodę:D

Spróbuj Kolędę jako Pusię lub Bellę:)

To jak Dora połapie się w tym wszystkim?

• Upvote 1
Posted

Ja sama odbieram telefony to wiem kogo jak ogłaszam :)

I jak domek wstępnie jest ok to dzwonię do Dory czy Ali czy kogoś i mówię o jakiego kota chodzi :)

Jeśli chodzi o telefony na Dorę to trzeba ją uprzedzić jaki kot z jakim imieniem to sobie zapisze. Imiona podobne mają w tym przypadku zaletę :)

Posted

Z moich obserwacji wynika, że w przypadku dublowania ogłoszeń na olx, kluczowe jest zdjęcie miniaturka.

Jeśli one się różnią to jest szansa, że nie usuną.

Posted

Dla tego psiaka potrzebuje karmy.Mokrej,suchej psiak nie je.

Od  4 lat Misiek jest na ulicy.Staram sie karmic go regularnie.

Psiak nie dawał do tej pory sie poglaskac.Zostawialam jedzenie i musialam odchodzic kilka krokow,zeby zjadl.Teraz tego juz nie ma.

Czasami da sie nawet poglaskac,chociaz jest czujny.

Jest do zabrania buda podarowana kiedys przez fundacje Viva innemu biedakowi,niestety duza,a to malenki psiaczek.

Od jakiegos czasu szukam bezskutecznie kogos kto by przewiozl ta bude w inne miejsce.Potrzebna przyczepka.

Jedna Pani zgodzila sie,zeby na jej posesji buda stanela,nie wiem jak namówie Misia na spanie w tej budzie,ale na razie tylko taki mam pomysl na pomoc psiakowi.

Bede wdzieczna za podarowanie karmy psiakowi.

DSC02762.JPG

Posted

I kolejne koty wyrzucone pod blok.

Dorosly bialy w plamki,podrzucony 2 tygonie temu:(

dzisiaj czarny moze ok 4-5 mieięczny:( nie wiem czy kotki czy kocurki

potrzebuje budek zeby postawic w roznych miejscach,bede je karmic,na razie nie moge inaczej pomoc:(

Posted

DORA, czy Ty jesteś "fejsbukowa"? Może poproszę ludzi o karmę dla kotów, mam kilku zaprzyjaźnionych kociarzy?... Tylko powiedz mi, ile kotów masz pod opieka, do wykarmienia?

Posted
1 godzinę temu, malagos napisał:

DORA, czy Ty jesteś "fejsbukowa"? Może poproszę ludzi o karmę dla kotów, mam kilku zaprzyjaźnionych kociarzy?... Tylko powiedz mi, ile kotów masz pod opieka, do wykarmienia?

W tej chwili mam do wykarnienia 31 kotów,dlatego ciągle o ta karme prosze.

w różnych miejscach

nie jestem fejsbukowa,chociaz jestem tam zarejesteowana,to rzadko zaglądam,bo nie mam na to czasu