Elisabeta Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Dora, pieniądze poleciały z rana i są już pewnie na koncie Bezdomniaczków. Spokojnego wieczoru w Szczebrzeszynie. :-) Quote
DORA1020 Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 13 godzin temu, Elisabeta napisał: Dora, pieniądze poleciały z rana i są już pewnie na koncie Bezdomniaczków. Spokojnego wieczoru w Szczebrzeszynie. :-) Elisabeta,wielkie dzieki:) Quote
terra Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Zapraszam na bazarek dla Bezdomniaczków ze Szczebrzeszyna: 2 Quote
Baltimoore Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Mundi pozdrawia :D Trafiło mu się :))) Brzusio do góry, zabawki interaktywne.... Strasznie się cieszę że trafił do takiego super domku :D Quote
Baltimoore Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 I super domek,cierpliwy i wyrozumiały trafił się Chmurce, która teraz ma na imię Bianka :D Quote
Baltimoore Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Terra, tysiąckrotne dzięki jeszcze raz :D Mamy potwierdzenie z lecznicy, że przelew doszedł :D Quote
terra Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 52 minuty temu, Baltimoore napisał: Terra, tysiąckrotne dzięki jeszcze raz :D Mamy potwierdzenie z lecznicy, że przelew doszedł :D Cieszę się, że tak szybko doszedł. Ale szczęśliwe koteczki, oby pozostałym też się poszczęściło. Quote
bakusiowa Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Zrobiłam Jaśminowi ogłoszenie na Warszawę. Skopiowałam te które jest na Kraków i zostało usunięte. Dlatego nieco przerobiłam i Jaśmin został Białaskiem. Nie wiem jak nazwać Kolędę. Też usunęli. Może ktos ma pomysł. Tylko szybko bo wszystko jest gotowe tylko imię trzeba wstawić. Quote
Tyśka) Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Kolędę przerób na Colę :) Początek wymawia się tak samo, więc może Dora nie będzie miała problemu z rozróżnieniem o jaką kotkę chodzi. A najlepiej zmienić tekst, jak się zmieni tekst, to tak się nie czepiają. A Koty "domne" takie szczęśliwe! cuuda! Quote
Baltimoore Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 39 minut temu, bakusiowa napisał: Zrobiłam Jaśminowi ogłoszenie na Warszawę. Skopiowałam te które jest na Kraków i zostało usunięte. Dlatego nieco przerobiłam i Jaśmin został Białaskiem. Nie wiem jak nazwać Kolędę. Też usunęli. Może ktos ma pomysł. Tylko szybko bo wszystko jest gotowe tylko imię trzeba wstawić. Ja Kolędę ogłaszam jako Chmurkę, Nadziejkę jako Blusię,aJaśmina jako Yodę:D Spróbuj Kolędę jako Pusię lub Bellę:) Quote
Baltimoore Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Niestety, Sangria ( z pozaforumowego DT) wraca z adopcji :( Dom miał być cudowny, ale coś poszło nie tak:( Quote
bakusiowa Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 35 minut temu, Tyś(ka) napisał: Kolędę przerób na Colę :) Początek wymawia się tak samo, więc może Dora nie będzie miała problemu z rozróżnieniem o jaką kotkę chodzi. A najlepiej zmienić tekst, jak się zmieni tekst, to tak się nie czepiają. A Koty "domne" takie szczęśliwe! cuuda! 34 minuty temu, Baltimoore napisał: Ja Kolędę ogłaszam jako Chmurkę, Nadziejkę jako Blusię,aJaśmina jako Yodę:D Spróbuj Kolędę jako Pusię lub Bellę:) To jak Dora połapie się w tym wszystkim? 1 Quote
Baltimoore Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Ja sama odbieram telefony to wiem kogo jak ogłaszam :) I jak domek wstępnie jest ok to dzwonię do Dory czy Ali czy kogoś i mówię o jakiego kota chodzi :) Jeśli chodzi o telefony na Dorę to trzeba ją uprzedzić jaki kot z jakim imieniem to sobie zapisze. Imiona podobne mają w tym przypadku zaletę :) Quote
terra Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Z moich obserwacji wynika, że w przypadku dublowania ogłoszeń na olx, kluczowe jest zdjęcie miniaturka. Jeśli one się różnią to jest szansa, że nie usuną. Quote
bakusiowa Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Udało się. Jaśmin to Białasek a Kolęda Burania. Zrobiłam na Warszawę-Białołęka. Quote
DORA1020 Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 23 godziny temu, bakusiowa napisał: Udało się. Jaśmin to Białasek a Kolęda Burania. Zrobiłam na Warszawę-Białołęka. Dzieki bakusiowa:) Quote
DORA1020 Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 Dla tego psiaka potrzebuje karmy.Mokrej,suchej psiak nie je. Od 4 lat Misiek jest na ulicy.Staram sie karmic go regularnie. Psiak nie dawał do tej pory sie poglaskac.Zostawialam jedzenie i musialam odchodzic kilka krokow,zeby zjadl.Teraz tego juz nie ma. Czasami da sie nawet poglaskac,chociaz jest czujny. Jest do zabrania buda podarowana kiedys przez fundacje Viva innemu biedakowi,niestety duza,a to malenki psiaczek. Od jakiegos czasu szukam bezskutecznie kogos kto by przewiozl ta bude w inne miejsce.Potrzebna przyczepka. Jedna Pani zgodzila sie,zeby na jej posesji buda stanela,nie wiem jak namówie Misia na spanie w tej budzie,ale na razie tylko taki mam pomysl na pomoc psiakowi. Bede wdzieczna za podarowanie karmy psiakowi. Quote
DORA1020 Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 I kolejne koty wyrzucone pod blok. Dorosly bialy w plamki,podrzucony 2 tygonie temu:( dzisiaj czarny moze ok 4-5 mieięczny:( nie wiem czy kotki czy kocurki potrzebuje budek zeby postawic w roznych miejscach,bede je karmic,na razie nie moge inaczej pomoc:( Quote
malagos Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 DORA, czy Ty jesteś "fejsbukowa"? Może poproszę ludzi o karmę dla kotów, mam kilku zaprzyjaźnionych kociarzy?... Tylko powiedz mi, ile kotów masz pod opieka, do wykarmienia? Quote
DORA1020 Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 1 godzinę temu, malagos napisał: DORA, czy Ty jesteś "fejsbukowa"? Może poproszę ludzi o karmę dla kotów, mam kilku zaprzyjaźnionych kociarzy?... Tylko powiedz mi, ile kotów masz pod opieka, do wykarmienia? W tej chwili mam do wykarnienia 31 kotów,dlatego ciągle o ta karme prosze. w różnych miejscach nie jestem fejsbukowa,chociaz jestem tam zarejesteowana,to rzadko zaglądam,bo nie mam na to czasu Quote
DORA1020 Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 24 minuty temu, terra napisał: Jeszcze jeden bazarek, zapraszam: Dziekuje terra:) Quote
DORA1020 Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 Szukam kogos do wizyty pa w Jaworznie dla Jasminka /ds lub dt/ Quote
sharka Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Tu jest fajna budka: http://allegro.pl/buda-domek-legowisko-dla-kota-ocieplona-i7077891628.html wychodzi z transportem 100 zł... albo za 90 zł: http://allegro.pl/domek-budka-legowisko-dla-kota-kuweta-na-zwirek-i6666844330.html?reco_id=3f2c82ac-db8e-11e7-b5d0-b8ca3a69c730 Quote
Baltimoore Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Szukam kogos do wizyty pa w Jaworznie dla Jasminka /ds lub dt/ I dobrego kociego behawiorysty w Krakowie !!! Dla Chmurki. :( Quote
Recommended Posts