Tyśka) Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Nikt nie dzwoni w sprawie Jarzębinki/Bezy/Jasia? A co z Małą vel Igą? Ma domek czy nadal czeka w lecznicy? Quote
DORA1020 Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: To te dzikuski? Tak,to te.Udalo sie złapac wszystkie. Dzieki ala123 za pomoc:) To nie sa ,az takie straszne dzikuski.Po prostu musialy sobie radzic na tym smietniku.Przeganiane,atakowane prze psy,musialy uciekac,chowac sie. Ale teraz sa bezpieczne. I bede szukac dla wszystkich domow. Rodzinka to: mamusia---piekna trikolorka dzieci 0k.3 miesieczne: trikolorka kocurek bialo-rudy kocurek tygrysek kocurek czarnulek Quote
DORA1020 Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 Dnia 13.07.2017 o 14:44, sharka napisał: paragony od Dory Dziekuje sharka za wstawienie paragonow:) Dziekuje za wplaty: sharka 30zl baltimoore 150zl buuenos zakupienie karmy Bardzo,bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 18 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Nikt nie dzwoni w sprawie Jarzębinki/Bezy/Jasia? A co z Małą vel Igą? Ma domek czy nadal czeka w lecznicy? Dzwonia....same debile..... wiec kociaki nadal czekaja na domy Igunia nie znalazla domu,byly trzy,nie ma ani jednego...:( Weci znalezli jej dt u swoich znajomych,z nadzieja,ze ja pokochaja i nie zechca oddac. Niestey malutka ma miec jeszcze jedna operacje:( a weci chca miec z nia kontakt,bo wszystko zrobili dla niej,zeby ja uratowac. Quote
DORA1020 Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 Bardzo prosze o pomoc dla moich podopiecznych potrzeby sa ogromne karma,zwirek,odpchlanie,odrobaczanie,leczenie/swierzb/ kociej rodzinki.Rodzinka miala kleszczowisko na swoich ciałkach:( Quote
DORA1020 Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 20 godzin temu, Baltimoore napisał: Dziekuje Baltimoore:) Karme kupilam za pieniazki,ktore wyslalas. Nie wiem co jadlyby zwierzaki,gdyby nie Twoja pomoc. Quote
malagos Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Byłam na urlopie, dość aktywnym, bo kajakowym, w Zwierzyńcu - często byliśmy w Szczebrzeszynie, i bardzo często Was wspominałam, Dzielne Dziewczyny :) A że znaleźliśmy w rowie w lesie w miejscowości Bagno przy szosie 4 maleńkie kociaki, to już opisywałam na watki Zamojszczaków... Ale zostały zabezpieczone przez nasza grupę doraźnie, potem pomógł burmistrz Zwierzyńca i ...fundacja ZEA Quote
DORA1020 Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 2 godziny temu, malagos napisał: Byłam na urlopie, dość aktywnym, bo kajakowym, w Zwierzyńcu - często byliśmy w Szczebrzeszynie, i bardzo często Was wspominałam, Dzielne Dziewczyny :) A że znaleźliśmy w rowie w lesie w miejscowości Bagno przy szosie 4 maleńkie kociaki, to już opisywałam na watki Zamojszczaków... Ale zostały zabezpieczone przez nasza grupę doraźnie, potem pomógł burmistrz Zwierzyńca i ...fundacja ZEA Mialy kotki szczescie,ze na was trafily niestety nie wszystkie maja szczescie bardzo duzo teraz wyrzuconych kotkow:( sama widzialas,ze Szczebrzeszyn to male miasteczko otoczone wsia,koty wyrzucaja masowo:( ja mam kolejne 3 wyrzucone maluszki:( Quote
DORA1020 Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 23 godziny temu, Baltimoore napisał: Kolejne trzy??? Kolejne trzy umiescilam je na chwile w bezpiecznym miejscu,wyglodzone,rzucily sie na jedzenie,byc może nie jadly kilka dni,zapcholne okrutnie,i chyba same kotki. W dodatku zostal wyrzucony starszy pies ,z choroba skóry,nakarmilam go,lgnie do czlowieka,ale jest ostrozny,boi sie. Tyska wstawila jego zdjecia na fb. Quote
DORA1020 Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 dziekuje buuenos za wstawienie zdjec:) Quote
DORA1020 Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Wszytskie potrzebuja jedzenia....głód najgorszy:( Quote
malagos Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 u mnie na wsi raczej nie spotykam się z porzuconymi kotkami, za to z psami - co chwila, cholerka :( Quote
DORA1020 Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 24 minuty temu, malagos napisał: u mnie na wsi raczej nie spotykam się z porzuconymi kotkami, za to z psami - co chwila, cholerka :( i tak...i tak...niedobrze:( jeszcze nie pomoge jednemu...a juz kolejne porzucone:( wsie na zamojszczyznie to 100lat za murzynami,ciemnota chociaz wiadomo,nie mozna uogólniać,sa osoby,ktore rozumieja co to jest sterylizacja,i że chorego zwierzaka trzeba zaniesc do weta,i nakarmia bezdomnego zwierzaka i szukaja dla niego pomocy ale niestety takich ludzi na wsi jest bardzo mało Quote
Madie Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 A jak się Doro mają kociaki z lecznicy z Mamusią? Quote
DORA1020 Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 3 godziny temu, Madie napisał: A jak się Doro mają kociaki z lecznicy z Mamusią? Maja sie dobrze:) to takie kochane malenstwa:) Własnie Madie myslalam o Tobie:) Prosilam wetke o badania,o ktorych pisalas,teraz czekam na info,ze zrobione Quote
Tyśka) Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Powoli nadrabiam zaległości... Spróbowałam podsumować ile kociaków jest do adopcji, ale oczywiście w międzyczasie się pogubiłam... :( Quote
Tyśka) Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Dnia 22.07.2017 o 13:54, DORA1020 napisał: W dodatku zostal wyrzucony starszy pies ,z choroba skóry,nakarmilam go,lgnie do czlowieka,ale jest ostrozny,boi sie. Tyska wstawila jego zdjecia na fb. Tak, to ten psi staruszek. Na psich grupach ludzie tylko wstawiają smutną reakcję i tyle :( Quote
Tyśka) Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Dora za bardzo nie ma czasu, więc pozwolę sama napisać... Jarzębinka ma szansę na DS. Poszukiwany jest transport na trasie Zamość --> Kraków. Ktoś coś? Bezy niestety nie ma już z nami... :( Dora bardzo to przeżywa. Odejście takiego malucha zawsze jest szokiem... Quote
Recommended Posts