Madie Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Boziu, jakie one śliczne, i Haszczanka i dzieciaki!!! Gdzie teraz przebywają? Quote
Guest TyŚka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Jaka ona cudna. Mogę dać znać dziewczynom od SOS, może pomogą. Ona teraz przebywa w DT szczebrzeszyńskim? Quote
DORA1020 Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 tak,teraz przebywaja w dt ,ale jutro po poludniu juz jada i beda pod opieka fundacji sa takie kochane,i sunia i maluchy,strasznie kochane psiaczki Quote
Nadziejka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Zagladam z kciukami ogromnymi jak tam kotunia po wizycie? calunki czas jest u Ciebie Madziu? Quote
elik Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Dzisiaj bylam na wizycie pa.dla Brysia. Do adopcji nie doszlo, i z tej rodziny,gdzie koty maja pieklo na ziemi przywiozlam mala trikolorke. Zaluje,ze nie zabralam wszystkich,bo teraz o nich mysle,jak bardzo sa glodne. DSC02256.JPG to malutka tri,zjadla i caly czas spi. Śliczne maleństwo. nie mają czym karmić kotów, a jeszcze psiaka chcieli adoptować. Paranoja :( Quote
DORA1020 Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Kotunia byla wczoraj u weta,na razie to tylko je..je i je......karmie ja co 3 godziny. I skrzeczy,bo miauczeniem tego nazwac nie mozna. Ale bedzie dobrze,dostala leki,recepte na kropelki do oczu i witaminki musze kupic. Koszt wizyty 24zl + krople do oczu i witaminki,i transport do weta do Zamoacia 20zl [attachment=19105:DSC02298.JPG] [attachment=19106:DSC02287.JPG] [attachment=19107:DSC02289.JPG] Szczepienie pod koniec nastepnego tygodnia,o ile bedzie zdrowa. Quote
ludka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Przepiękna biedusia. Trzeba bedzie uważac przy adopcji, bo moga się zgłaszac oszolomy lub pseudohodowcy. Quote
DORA1020 Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 To prawda,sliczna jest...:) jest grzeczna i mila koteczka. Quote
mari23 Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 bezdomne ze Szczebrzeszyna dostały darowiznę: 400,- Anna B. z Krakowa (03.11.) Quote
Guest TyŚka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Przepiękna. Oby szybko ktoś sensowny ją zauważył. Quote
DORA1020 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 bezdomne ze Szczebrzeszyna dostały darowiznę: 400,- Anna B. z Krakowa (03.11.) Bardzo dziekuje....:) Tak jak wczesniej pisalam kwota zostanie podzielona na splate dlugow. Quote
DORA1020 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Tyska dzisiaj bedziemy w Tomaszowie ok. 11tej Jesli chcesz sie z nami zabrac,zadzwon wczesniej. tel 605 998 518 Quote
Guest TyŚka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Za późno przeczytałam, przepraszam :( Quote
ewkar Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Kotunia byla wczoraj u weta,na razie to tylko je..je i je......karmie ja co 3 godziny. I skrzeczy,bo miauczeniem tego nazwac nie mozna. Ale bedzie dobrze,dostala leki,recepte na kropelki do oczu i witaminki musze kupic. Koszt wizyty 24zl + krople do oczu i witaminki,i transport do weta do Zamoacia 20zl DSC02298.JPG DSC02287.JPG DSC02289.JPG Szczepienie pod koniec nastepnego tygodnia,o ile bedzie zdrowa. Nie szczep jej jeszcze.Najpierw powinna zostać odrobaczona przynajmniej dwukrotnie w odstępach dwutygodniowych.I to ostrożnie, kotka jest niedożywiona i chora.Szczepionka kiepsko działa u zarobaczonego kota.Moje tymczasy szczepiłam po czterokrotnym odrobaczeniu i jeszcze potem czekałam, w sumie trzy miesiące trwało zanim je szczepiłam..Na psach nie znam się zupełnie, ale "w kotach robię " od lat, wiem co piszę. Takie były moje kociaki, złapałam je razem z mamą i są u mnie do dzisiaj, czyli cztery miesiące.\ [url=http://naforum.zapodaj.net/2041d8f4db78.jpg.html][/url] Takie są dzisiaj.Jest i tri. [url=http://naforum.zapodaj.net/0fed77be7a8d.jpg.html][/url] Quote
elik Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 To fakt. Szczepionka osłabia, a kociątko i tak jest już bardzo słabe. Słyszałam też opinię, że przed szczepieniem należy zwierzaczka odrobaczyć, bo robale osłabiają moc szczepionki. Quote
Madie Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Kocurek znalazł dom, Państwo odbierają go za tydzień, w środę. Na razie będzie jedynakiem, ale z opcją dokocenia się za jakiś czas. Quote
DORA1020 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Nie szczep jej jeszcze.Najpierw powinna zostać odrobaczona przynajmniej dwukrotnie w odstępach dwutygodniowych.I to ostrożnie, kotka jest niedożywiona i chora.Szczepionka kiepsko działa u zarobaczonego kota.Moje tymczasy szczepiłam po czterokrotnym odrobaczeniu i jeszcze potem czekałam, w sumie trzy miesiące trwało zanim je szczepiłam..Na psach nie znam się zupełnie, ale "w kotach robię " od lat, wiem co piszę. Takie były moje kociaki, złapałam je razem z mamą i są u mnie do dzisiaj, czyli cztery miesiące.\ Takie są dzisiaj.Jest i tri. Pewnie masz racje kocinka jest bardzo grzeczna,mila,kochana glaski,jedzonko i spanko...spanko apetycik dopisuje...na szczescie pierwsza kupa na podloge,ale madralnska szybko zalapala co do czego sluzy,i teraz juz wszystko do kuwety. Quote
DORA1020 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Kocurek znalazł dom, Państwo odbierają go za tydzień, w środę. Na razie będzie jedynakiem, ale z opcją dokocenia się za jakiś czas. Ciesze sie...:) juz mi ludka mowila o tym...:) zostanie juz tylko jedna kicia do adopcji. Quote
DORA1020 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Kobieta oddala tego kotka. Zdjecie wstawi ludka..jak ja poprosze.......bo na razie nie moge wstawiac,nie wiem czy to tylko chwilowe czy na stale. Oni sciagaja koty z ogloszen,dlatego wszystkie takie ladne...rude...ale pozniej wyglodniale,chore Tego w najgorszym stanie oddala. Zawiozlysmy z Krystyna sucha karme i puszki. Ale to wystarczy tylko na kilka dni. Potrzebny tym kotkom weterynarz.Najlepiej na miejscu. Quote
Guest TyŚka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Kolekcjonerzy zwierząt? Po cholerę im zwierzęta? Wytłumaczyłyście im, że nie nadają się na właścicieli? Próbowałyście porozmawiać, by więcej nie brali zwierząt? :( Quote
DORA1020 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Dziekuje ludka za wstawienie zdjec:) Quote
Guest TyŚka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 O Boże, jaki cudowny. On ma kk? PS: Mam jedną puchę 800g Grau do oddania, mój kotek zaprotestował i nie chce jeść... Mogę Ci dokupić parę puszek karmy i Ci podrzucić. Quote
Recommended Posts