Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Jaka ona cudna. Mogę dać znać dziewczynom od SOS, może pomogą.

Ona teraz przebywa w DT szczebrzeszyńskim?

Posted

Dzisiaj bylam na wizycie pa.dla Brysia.

Do adopcji nie doszlo, i z tej rodziny,gdzie koty maja pieklo na ziemi przywiozlam mala trikolorke.

Zaluje,ze nie zabralam wszystkich,bo teraz o nich mysle,jak bardzo sa glodne.

attachicon.gifDSC02256.JPG

to malutka tri,zjadla i caly czas spi.

Śliczne maleństwo. nie mają czym karmić kotów, a jeszcze psiaka chcieli adoptować. Paranoja :(

Posted

Kotunia byla wczoraj u weta,na razie to tylko je..je i je......karmie ja co 3 godziny. I skrzeczy,bo miauczeniem tego nazwac nie mozna.

Ale bedzie dobrze,dostala leki,recepte na kropelki do oczu i witaminki musze kupic.

Koszt wizyty 24zl + krople do oczu i witaminki,i transport do weta do Zamoacia 20zl

[attachment=19105:DSC02298.JPG]

[attachment=19106:DSC02287.JPG]

[attachment=19107:DSC02289.JPG]

Szczepienie pod koniec nastepnego tygodnia,o ile bedzie zdrowa.

Posted

Przepiękna.  Oby szybko ktoś sensowny ją zauważył.

Posted

Kotunia byla wczoraj u weta,na razie to tylko je..je i je......karmie ja co 3 godziny. I skrzeczy,bo miauczeniem tego nazwac nie mozna.

Ale bedzie dobrze,dostala leki,recepte na kropelki do oczu i witaminki musze kupic.

Koszt wizyty 24zl + krople do oczu i witaminki,i transport do weta do Zamoacia 20zl

attachicon.gifDSC02298.JPG

attachicon.gifDSC02287.JPG

attachicon.gifDSC02289.JPG

Szczepienie pod koniec nastepnego tygodnia,o ile bedzie zdrowa.

Nie szczep jej jeszcze.Najpierw powinna zostać odrobaczona przynajmniej dwukrotnie w odstępach dwutygodniowych.I to ostrożnie, kotka jest niedożywiona i chora.Szczepionka kiepsko działa u zarobaczonego kota.Moje tymczasy szczepiłam po czterokrotnym odrobaczeniu i jeszcze potem czekałam, w sumie trzy miesiące trwało zanim je szczepiłam..Na psach nie znam się zupełnie, ale "w kotach robię " od lat, wiem co piszę.

Takie były moje kociaki, złapałam je razem z mamą i są u mnie do dzisiaj, czyli cztery miesiące.\

[url=http://naforum.zapodaj.net/2041d8f4db78.jpg.html]2041d8f4db78.jpg[/url]

Takie są dzisiaj.Jest i tri.

[url=http://naforum.zapodaj.net/0fed77be7a8d.jpg.html]0fed77be7a8d.jpg[/url]

Posted

To fakt. Szczepionka osłabia, a kociątko i tak jest już bardzo słabe.

Słyszałam też opinię, że przed szczepieniem należy zwierzaczka odrobaczyć, bo robale osłabiają moc szczepionki.

Posted

Nie szczep jej jeszcze.Najpierw powinna zostać odrobaczona przynajmniej dwukrotnie w odstępach dwutygodniowych.I to ostrożnie, kotka jest niedożywiona i chora.Szczepionka kiepsko działa u zarobaczonego kota.Moje tymczasy szczepiłam po czterokrotnym odrobaczeniu i jeszcze potem czekałam, w sumie trzy miesiące trwało zanim je szczepiłam..Na psach nie znam się zupełnie, ale "w kotach robię " od lat, wiem co piszę.

Takie były moje kociaki, złapałam je razem z mamą i są u mnie do dzisiaj, czyli cztery miesiące.\

2041d8f4db78.jpg

Takie są dzisiaj.Jest i tri.

0fed77be7a8d.jpg

Pewnie masz racje

kocinka jest bardzo grzeczna,mila,kochana

glaski,jedzonko i spanko...spanko

apetycik dopisuje...na szczescie

pierwsza kupa na podloge,ale madralnska szybko zalapala co do czego sluzy,i teraz juz wszystko do kuwety.

Posted

Kocurek znalazł dom, Państwo odbierają go za tydzień, w środę. Na razie będzie jedynakiem, ale z opcją dokocenia się za jakiś czas. 

Ciesze sie...:) juz mi ludka mowila o tym...:)

zostanie juz tylko jedna kicia do adopcji.

Posted

Kobieta oddala tego kotka.

Zdjecie wstawi ludka..jak ja poprosze.......bo na razie nie moge wstawiac,nie wiem czy to tylko chwilowe czy na stale.

Oni sciagaja koty z ogloszen,dlatego wszystkie takie ladne...rude...ale pozniej wyglodniale,chore

Tego w najgorszym stanie oddala.

Zawiozlysmy z Krystyna sucha karme i puszki.

Ale to wystarczy tylko na kilka dni.

Potrzebny tym kotkom weterynarz.Najlepiej na miejscu.

Posted

Kolekcjonerzy zwierząt?

Po cholerę im zwierzęta? Wytłumaczyłyście im, że nie nadają się na właścicieli? Próbowałyście porozmawiać, by więcej nie brali zwierząt? :(

Posted

O Boże, jaki cudowny. On ma kk?
PS: Mam jedną puchę 800g Grau do oddania, mój kotek zaprotestował i nie chce jeść... Mogę Ci dokupić parę puszek karmy i Ci podrzucić.