Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Ninka nie potrzebuję już wsparcia , pojechała do nowego domu bez długów. Jej przydział , który przeznaczyłam należy do "Twoich" kotów Dora :)

Bardzo dziekuje...:) fajnie,ze Ninka ma swoj domek,zycze tego wszystkim zwierzaczkom,a kotkom przyda sie jedzonko.

Naprawde bardzo Wam wszystkim dziekuje.....:) pewnie nie raz juz macie dosyc.....jak dlugo ta Dora bedzie proscic.......

ale ja widzac glodne i przerazone zwierzaki wstyd chowam do kieszeni...i prosze....prosze......

a Wy macie dobre serca...:) i sie litujecie nad zwierzaczkami.

Jutro wstawie zdjecia szczeniaczkow.

Posted

To bezdomniaczki będą mieć wyżerkę. Madie  :) :) :)

Łazienkowa dziewczynka w nowym domu

082e4a37823c.jpg 15d869002c97.jpg

e02d0eaa8e74.jpg 382b166c9d2f.jpg

Oj...tak.........bedzie wyzerka....... :)

Dziekuje za wstawienie zdjec:)

Warto bylo czekac tak dlugo,na taki domek:)

Widac,ze pokochali Agatke,ciesze sie bardzo... :)  dziekuje ludka... :)

Posted

Wysłałam 30kg nienajgorszej karmy. Powinna być najpóżniej w środę. 

Ztymi psiakami Doro, ile one mają?

Bardzo dziekuje...:)...:) naprawde sporo tej karmy...:)

Te szczeniaczki maja chyba 6 tygodni,ale dokladnie zapytam ta kobiete jak pojde w tym tygodniu zaniesc jedzenie dla zwierzakow.

Ta nieodopwiedzialna kobieta nie zasluguje na pomoc,ale pomagamy zwierzakom, nie jej,a dla niej nie ma problemu,odda szczeniaczki kazdemu chetnemu...nie wazne czy na wies ...na lancuch...niewazne

a sa dwie suczki......

pomagajac jej powiedzalam,ze ja znajde domy dla maluchow,zeby nikomu nie oddawala

ale znajac takich ludzi wiem co moze byc:(

dlatego bede proscic o dt...nied wiem kogo......ale bede szukac,

ta kobieta ma jeszcze 3 psiaki,i 3 kotki

jej znajoma poprosila mnie o pomoc dla zwierzakow,bo one gloduja.

Zdenerwowalam sie bardzo,ale tez szkoda zwierzkow,trzeba pomoc wiedzac ,ze starszej osoby odopiedzialnosci nie nauczysz...i rozumu nie dodasz.....

Posted

Doro, te szczenięta powinny być jeszcze przy suce z 6 tygodni...Jeśli kobita zgodzi sie je zostawić tyle i potem oddac na zabieg to sfinansuję sterylizację suki. 

Posted

Doro, te szczenięta powinny być jeszcze przy suce z 6 tygodni...Jeśli kobita zgodzi sie je zostawić tyle i potem oddac na zabieg to sfinansuję sterylizację suki. 

Dzieki Madie:)  ale kobieta nie zgadza sie na sterylizacje

juz jej kiedys proponowalam

co mam zrobic ,jesli ona sie nie zgadza?

Posted

Trzeba jakos wysterylizowac suczke bo ciagle beda szczeniaki. Moze powiedziec ze musi pojechac do weta bo chora albo cos w tym rodzaju. Ta kobieta jest niespelna rozumu I tak ja trzeba traktowac.

Posted

Trzeba jakos wysterylizowac suczke bo ciagle beda szczeniaki. Moze powiedziec ze musi pojechac do weta bo chora albo cos w tym rodzaju. Ta kobieta jest niespelna rozumu I tak ja trzeba traktowac.

Też tak uważam, choć wiem, że pewnie sytuacja patowa... :(

Posted

Oczywiscie,ze jest niespelna rozumu,tylko takim osobom tutaj pomagam:(

Posted

Dziewczyny, chciałabym pomoc Wam jakoś trochę finansowo, bo wiem, że jest Was niewiele, i chętnie wsparlabym Was kwota ca 300-400 zł miesięcznie, bo moje psy znalazły już domy:), i mam trochę luzu. Jedyne na czym mi zależy to to, żebyście znalazły jakaś fundacje lub stowarzyszenie, które i życzy konta, bo ja chciałabym odliczyć to dobie jako darowiznę, i mieć znów pieniążki na psy.

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny, chciałabym pomoc Wam jakoś trochę finansowo, bo wiem, że jest Was niewiele, i chętnie wsparlabym Was kwota ca 300-400 zł miesięcznie, bo moje psy znalazły już domy:), i mam trochę luzu. Jedyne na czym mi zależy to to, żebyście znalazły jakaś fundacje lub stowarzyszenie, które i życzy konta, bo ja chciałabym odliczyć to dobie jako darowiznę, i mieć znów pieniążki na psy.

Ania........ :)............ :) nie wiem jak dziekowac..... :)

to byloby duze wsparcie,tymbardziej,ze zwierzakow w potrzebie ciagle przybywa,a nie ubywa.

Pieniazkami chcialbym sie podzielic z Krystyna Pomaranska,ktora  jest biedna dziewczyna,nie ma nawet internetu,tylko wielkie serce dla zwierzakow w potrzebie

i ala123 i kudlata,ktore ratuja zwierzaki w Zamosciu i okolicy.

Ania,bardzo Ci dziekujemy.......... :)

moze Viva uzyczy swojego konta?

Czasami ta fundacja mi pomaga.

Teraz np.   szukaja kogos kto przywiezie z W-wy  kociaki do Piaseczna do Madie.

I chyba juz znalezli chetna osobe ,na sobote wieczorem.

Takze napewno uzycza konta

nadal nie moge uwierzyc.................

Posted

No Jeju, aż mi głupio, bo to znów żadna wielka kwota, a jeśli chcecie się podzielić z zamojski psami to będę wpłacać więcej - mnie odpadlo 600 xl płacone za dwa psy na dt (w domkach- Finka po dwóch latach płatnego dt!!!! :)), wiec w tej sytuacji mogę wpłacić więcej. Jak znajdziecie fundacje to pierwszy przelew poleci z końcem października...