Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Magda,mam dla Twoich podopiecznych karmę suchą i kilka puszek od Fundacji ZEA. W tej chwili nie potrafię powiedzieć,ile tego jest,ale lada dzień Ci wszystko dostarczę.

Dziękuję bardzo FUNDACJI ZEA za tę karmę :)

Posted

Pytałyscie, co z malymi kociakami u Krystyny. Znalazlam im domy w Warszawie, ktore czekają, bo kociaki chorują. Krystyna ma stały problem z dojazdem do lecznicy do Zamoscia. Nikt nie może pomoc?

Posted

Magda,mam dla Twoich podopiecznych karmę suchą i kilka puszek od Fundacji ZEA. W tej chwili nie potrafię powiedzieć,ile tego jest,ale lada dzień Ci wszystko dostarczę.

Dziękuję bardzo FUNDACJI ZEA za tę karmę :)

Bardzo dziekuje fundacji za pomoc.....:) bardzo potrzebne,i karma sucha i mokra.Dzieki raz jeszcze.........:)

Posted

Potrzebuje jeszcze puszek dla kotkow dzialkowych.

Niestety 4 kotki zaginely,obawiam sie ,ze nie zyja,bo nie zdarzylo sie,zeby nie przyszly na jedzenie,a od kilku dni nie ma ich.

Bardzo przydalby mi sie Dt  dla kotkow,bo nie mam ich gdzie umiescic ,zeby chwile poczekalay na dom.

To bardzo mnie martwi.

Posted

jest wpłata: 150,-zł na Brysia lub inne - pani Ewa R., Tychy ( 27.01.)

Bardzo dziekuje p.Ewie.... :)
Bedzie duzo do zaplacenia za pobyt 2 kotkow w lecznicy.......duuuuuuuuuuuzo..............
czy moze ktos zrobic wyroznione na OLX na lubelskie dla czarno-bialego kocurka? Felus?
Dlugo juz czeka na dom,a taki fajny domowy kociaczek.
Posted

czy moze ktos zrobic wyroznione na OLX na lubelskie dla czarno-bialego kocurka? Felus?
Dlugo juz czeka na dom,a taki fajny domowy kociaczek.

wyróżnię jeszcze na tydzień ...

Posted

Maks to chyba od niedawna jest na wątku? Bo nie przypominam sobie jego :(

Posted

zapisze sobie

To ten rudy piesio potrzebuje budy? one w tym domu, wewnątrz, nie mieszkają?

Tego malego psiaka Maksia trzymaja wewnatrz,biedactwo az piszczy tak chce na dwor.
Mowila kobieta,ze nie maja obrozki ani smyczy,to beda go wyprowadzac.
Zawiozlam i obrozke i smycz.
Ale tej kobiecie nie mozna wierzyc,jest z uposledzeniem umyslowym.
Pomagam im od lat.Wiele zwierzat,ktore mieli nie przezylo,bylo tam duzo interwencji,ale z takim osobami nie bardzo ktos sobie poradzi.
Szakal to staruszek,nie widzi na jedno oko,upada na tylne lapy.
Nie jest zdrowy.
Kobieta mowi,ze Szakal jest w domu,ale ja go widze zawsze na dworze,ala123 tez widziala ,ze Szakal lezal na betonie.
Jest tam buda,bo kobieta twierdzi,ze jak wychodzi z domu to wtedy psiak jest na dworze,a czasmi jak wychodzi to nie ma jej pol dnia,a pies to staruszek,zimno mu i lezy na betonie.
6 lat temu ala123 podarowala psiakowi ta bude,ktroa jest na zdjeciu,jednak nie byla to nowa buda i po tylu latach taka wlasnie zostala.
No i zwierzaki gloduja,co moglam to zabralam dla psiakow,ale to malo.
Kiedys szukalam DT dla Szakala,ale nie wyszlo.
Bo dla niego najlepszy by byl domowy tymczas,bo psiak stary i nie widzi na jedno oko,i problem z lapami.