ala123 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Magda,mam dla Twoich podopiecznych karmę suchą i kilka puszek od Fundacji ZEA. W tej chwili nie potrafię powiedzieć,ile tego jest,ale lada dzień Ci wszystko dostarczę. Dziękuję bardzo FUNDACJI ZEA za tę karmę :) Quote
ludka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Pytałyscie, co z malymi kociakami u Krystyny. Znalazlam im domy w Warszawie, ktore czekają, bo kociaki chorują. Krystyna ma stały problem z dojazdem do lecznicy do Zamoscia. Nikt nie może pomoc? Quote
DORA1020 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Magda,mam dla Twoich podopiecznych karmę suchą i kilka puszek od Fundacji ZEA. W tej chwili nie potrafię powiedzieć,ile tego jest,ale lada dzień Ci wszystko dostarczę. Dziękuję bardzo FUNDACJI ZEA za tę karmę :) Bardzo dziekuje fundacji za pomoc.....:) bardzo potrzebne,i karma sucha i mokra.Dzieki raz jeszcze.........:) Quote
DORA1020 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Potrzebuje jeszcze puszek dla kotkow dzialkowych. Niestety 4 kotki zaginely,obawiam sie ,ze nie zyja,bo nie zdarzylo sie,zeby nie przyszly na jedzenie,a od kilku dni nie ma ich. Bardzo przydalby mi sie Dt dla kotkow,bo nie mam ich gdzie umiescic ,zeby chwile poczekalay na dom. To bardzo mnie martwi. Quote
mari23 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/145466-malutka-ruda-suczka-pilnie-poszukiwana/ jeśli macie taką sunię - mam dla niej cudowny dom Quote
andegawenka Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Widziałyście ten apel, znamy tam kogoś ? "Szukam osoby z okolic Lublina (konkretnie Poniatowa) do zrobienia zdjęć kotkom." Dziękuję za odpowiedź :( Quote
sharka Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Dziękuję za odpowiedź :( ja z okolic P-nia więc nie odzywam się :/ Quote
mari23 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 jest wpłata: 150,-zł na Brysia lub inne - pani Ewa R., Tychy ( 27.01.) Quote
DORA1020 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 podesłałam choć 20 zł na karmę Dziekuje sharka.... :)bylam u Szakala,zrobilam zdjecia,wysle Ci....moze byc? Wstawisz na watek? Quote
DORA1020 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Dziękuję za odpowiedź :( A ja ze Sz-na.....daleko..... :( wiec sie nie odzywalam..... Quote
DORA1020 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 jest wpłata: 150,-zł na Brysia lub inne - pani Ewa R., Tychy ( 27.01.) Bardzo dziekuje p.Ewie.... :)Bedzie duzo do zaplacenia za pobyt 2 kotkow w lecznicy.......duuuuuuuuuuuzo..............czy moze ktos zrobic wyroznione na OLX na lubelskie dla czarno-bialego kocurka? Felus?Dlugo juz czeka na dom,a taki fajny domowy kociaczek. Quote
andegawenka Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 A ja ze Sz-na.....daleko..... :( wiec sie nie odzywalam..... Rozgrzeszam <_< ....... :lol: ;) Quote
sharka Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dziekuje sharka.... :) bylam u Szakala,zrobilam zdjecia,wysle Ci....moze byc? Wstawisz na watek? wstawię :) Quote
Lucyna Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 czy moze ktos zrobic wyroznione na OLX na lubelskie dla czarno-bialego kocurka? Felus? Dlugo juz czeka na dom,a taki fajny domowy kociaczek. wyróżnię jeszcze na tydzień ... Quote
DORA1020 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 wyróżnię jeszcze na tydzień ... Dziekuje Lucynko.....:) nie wiem dlaczego nie ma chetnego na tak milego kotka. Quote
DORA1020 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Sharka,juz wyslalam Ci zdjecia biednego Szakala i Maksia. Quote
Kasia77 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 zapisze sobie To ten rudy piesio potrzebuje budy? one w tym domu, wewnątrz, nie mieszkają? Quote
Guest TyŚka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Maks to chyba od niedawna jest na wątku? Bo nie przypominam sobie jego :( Quote
DORA1020 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Dzieki sharka za wstawienie zdjec.... :)nie wstawilas jeszcze zdjecia budy Szakala,o ile to buda mozna nazwac.... Quote
DORA1020 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 zapisze sobie To ten rudy piesio potrzebuje budy? one w tym domu, wewnątrz, nie mieszkają? Tego malego psiaka Maksia trzymaja wewnatrz,biedactwo az piszczy tak chce na dwor.Mowila kobieta,ze nie maja obrozki ani smyczy,to beda go wyprowadzac.Zawiozlam i obrozke i smycz.Ale tej kobiecie nie mozna wierzyc,jest z uposledzeniem umyslowym.Pomagam im od lat.Wiele zwierzat,ktore mieli nie przezylo,bylo tam duzo interwencji,ale z takim osobami nie bardzo ktos sobie poradzi.Szakal to staruszek,nie widzi na jedno oko,upada na tylne lapy.Nie jest zdrowy.Kobieta mowi,ze Szakal jest w domu,ale ja go widze zawsze na dworze,ala123 tez widziala ,ze Szakal lezal na betonie.Jest tam buda,bo kobieta twierdzi,ze jak wychodzi z domu to wtedy psiak jest na dworze,a czasmi jak wychodzi to nie ma jej pol dnia,a pies to staruszek,zimno mu i lezy na betonie.6 lat temu ala123 podarowala psiakowi ta bude,ktroa jest na zdjeciu,jednak nie byla to nowa buda i po tylu latach taka wlasnie zostala.No i zwierzaki gloduja,co moglam to zabralam dla psiakow,ale to malo.Kiedys szukalam DT dla Szakala,ale nie wyszlo.Bo dla niego najlepszy by byl domowy tymczas,bo psiak stary i nie widzi na jedno oko,i problem z lapami. Quote
DORA1020 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Sharka,ja chyba przez pomylke zamisat zdjecia budy wyslalam zdjecie Brysia Quote
sharka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 chyba tak, wszystkie trzy zdjęcia wkleiłam, nie mam nic więcej w skrzynce edit: już mam zdjęcie nowe, zaraz wstawię Quote
Recommended Posts