DORA1020 Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Zapraszam na kolejny watek szczebrzeszynskiego bezdomniaka http://www.dogomania.com/forum/topic/144768-brysnieduzy-psiakmieszka-w-meliniejuz-dwa-lata-czeka-na-domczy-zdarzy/?p=15984550 Quote
ala123 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Na prośbę Dory1020 wstawiam zdjęcie Arona: Quote
Guest TyŚka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Na prośbę Dory - 2 miesieczne szczeniaczki szukaja domow,2 suczki i jeden piesek Widziałam, że Pies na Zakręcie szuka im transportu do Warszawy - tam mają mieć DT. ? ;) Quote
DORA1020 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Widziałam, że Pies na Zakręcie szuka im transportu do Warszawy - tam mają mieć DT. ? ;) Tak,maja jechac do W-wy. Quote
DORA1020 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Dzieki ala123 za wstawienie zdjec... :) Aron ma chore uszy... :( Quote
Guest TyŚka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Super,, Pies na Zakręcie też mi kilka razy pomógł znaleźć wypasione domki bezdomniakom, więc trzymam kciuki :) Quote
DORA1020 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 I ja sie martwie,ale juz niedlugo ,chyba w styczniu pojedzie do domku tymczasowego,do pani Ewy.Czeka na swoja kolejke,wiec juz teraz bedzie lepiej,szkoda,ze nie wiedzialysmy o pani Ewie wczesniej,bo moze juz nie jeden psiak by do niej trafil na domowy tymczas. Quote
Elisabeta Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nareszcie jakaś dobra wiaomośc. ;) Będzie jeszcze lepsza, gdy Daszeńka pójdzie do własnego Domku. Stałego i na zawsze. :) Quote
Guest TyŚka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ja znam jedną p. Ewę - pomaga p. Krysi. Cudowna kobieta. Nie, źle mówię - obie są cudowne :p Cieszę się, że Dasza trafi do DT. Quote
Ingrid44 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Bardzo sie ciesze ze Daszka jedzie do DT. To juz duzy krok naprzod do DS :) :) :) Quote
DORA1020 Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Ingrid,doszla karma od Ciebie na tymczas...bardzo dziekuje.... :):) Quote
DORA1020 Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Zaginal pies,caly czas stoje w oknie,palce obgryzlam....Psiak mieszka w rodzinie....wiadomo jakiej......byl bity,bardzo boi sie ludzi,byl dokarmiany przezemnie i sasiadkeona rano mi powiedziala,ze od wczoraj go nie maspuscili go z lancucha...w koncu....ale dziura uciekl....pies jest duzy,bardzo duzy........ma kolczatke na karku i panicznie boi sie ludzi,nikt do niego nie podejdziechociaz go dokarmiam,to wczoraj jak widzialam,ze biega luzem to go zawolalam,widzial,ze niose dla niego jedzenie,to uciekal az sie kurzylo....biedny psiakgdybym miala samochod to pojechalabym go szukac...ale nie mam.....nic nie moge robic...nic....caly czas stoje w oknieto mlody psiak,ma moze ze 2 lataa miala przyjechac Straz Ochrony Zwierzat......bo nie dzialo sie tutaj dobrze.... Quote
Guest TyŚka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Kurcze... niedobrze, że uciekł :( Dora, myślę że nie masz większego wpływu czy się odnajdziesz - robisz co możesz i ponadto, nie możesz się tak zamartwiać :(. A może prędzej do Was przyjedzie Uwaga? Quote
DORA1020 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Kurcze... niedobrze, że uciekł :( Dora, myślę że nie masz większego wpływu czy się odnajdziesz - robisz co możesz i ponadto, nie możesz się tak zamartwiać :(.A może prędzej do Was przyjedzie Uwaga? Uwaga nie przyjedzie,bo nie ma komu o tym wszystkim opowiedziecjuz dawno proponowano mi,ze przyjedzie TVjednak dla mnie to za duzy stres.........a na zamartwianie nic nie poradze.....nie ma nadal Nextora,martwie sie,bo psiak panicznie boi sie ludzi,w innym przypadku moze bym tak nie przezywalai jeszcze ta zelazna kolczatka... :(i nawet zdjecia jego nie mam,bo karmilam go wspolnie z Agata po cichu,zawsze byl na lancuchu... Quote
Ingrid44 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 To wszystko bardzo smutne. Bardzo mi przykro :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Życzę aby się pies odnalazł chociaż czy takie życie to życie?Nie wiem... U nas sytuacja podobna-zniknął już jakiś czas temu jeden z moich podopiecznych kotek Feluś..W jednym czasie pojawiła się suka,dwa koty..Za wolna byłam..Sunię zabrałam-kota nie zdążyłam...Chciałam podleczyć..Myślę,że ludzie wiedzą,ale nie powiedzą(zrymowało mi się)..Ludzi bawią takie poszukiwania.. Oby się znalazł,bo nie wiadomo na kogo trafi taki zwierz.. Ela Quote
DORA1020 Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Nadal go nie ma... :( najgorsze to,ze on bardzo boi sie ludzi,wobec czego nawet gdyby trafil na dobre serce to i tak nie da sobie pomoc.Moze jakas sunia ma cieczke....moze wroci.....chwytam sie nadziei,bo nic mi nie zostalo..... Quote
ala123 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Nadal go nie ma... Zastanawiam się,co się mogło stać... Quote
handzia Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Może uciekł przestraszony fajerwerkami??? może wróci do swojego domu, chociaż beznadziejnego....psy kochają swoich właścicieli pomimo wszystko :( Quote
DORA1020 Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Nie przestraszyl sie fajerwerkow,tak bardzo psiak sie ich nie bal,slyszalam jak szczekal,taka jego reakcja na huk. No i uciekl 1 stycznia,jak zobaczylam go z balkonu,ze spuscili go z lancucha,to szybko wzielam jedzenie i pobieglam go nakarmic.Zobaczylam jak stal,wiec go zawolalam,a on zaczal uciekac..... :( i od tego czasu nie ma go...... Quote
Recommended Posts