Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Na prośbę Dory - 2 miesieczne szczeniaczki szukaja domow,2 suczki i jeden piesek

1418735872822.jpg1418736160391.jpg1418736141217.jpg1418735914293.jpg

Widziałam, że Pies na Zakręcie szuka im transportu do Warszawy - tam mają mieć DT. ? ;)

Posted

Super,, Pies na Zakręcie też mi kilka razy pomógł znaleźć wypasione domki bezdomniakom, więc trzymam kciuki :)

Posted

I ja sie martwie,ale juz niedlugo ,chyba w styczniu pojedzie do domku tymczasowego,do pani Ewy.
Czeka na swoja kolejke,wiec juz teraz bedzie lepiej,szkoda,ze nie wiedzialysmy o pani Ewie wczesniej,bo moze juz nie jeden psiak by do niej trafil na domowy tymczas.

Posted

Ja znam jedną p. Ewę - pomaga p. Krysi. Cudowna kobieta. Nie, źle mówię - obie są cudowne :p

Cieszę się, że Dasza trafi do DT.

Posted

Zaginal pies,caly czas stoje w oknie,palce obgryzlam....
Psiak mieszka w rodzinie....wiadomo jakiej......
byl bity,bardzo boi sie ludzi,byl dokarmiany przezemnie i sasiadke
ona rano mi powiedziala,ze od wczoraj go nie ma
spuscili go z lancucha...w koncu....ale dziura uciekl....
pies jest duzy,bardzo duzy........ma kolczatke na karku i panicznie boi sie ludzi,nikt do niego nie podejdzie
chociaz go dokarmiam,to wczoraj jak widzialam,ze biega luzem to go zawolalam,widzial,ze niose dla niego jedzenie,to uciekal az sie kurzylo....biedny psiak
gdybym miala samochod to pojechalabym go szukac...ale nie mam.....
nic nie moge robic...nic....caly czas stoje w oknie
to mlody psiak,ma moze ze 2 lata
a miala przyjechac Straz Ochrony Zwierzat......bo nie dzialo sie tutaj dobrze....

Guest TyŚka
Posted

Kurcze... niedobrze, że uciekł :( Dora, myślę że nie masz większego wpływu czy się odnajdziesz - robisz co możesz i ponadto, nie możesz się tak zamartwiać :(.

A może prędzej do Was przyjedzie Uwaga?

Posted

Kurcze... niedobrze, że uciekł :( Dora, myślę że nie masz większego wpływu czy się odnajdziesz - robisz co możesz i ponadto, nie możesz się tak zamartwiać :(.

A może prędzej do Was przyjedzie Uwaga?

Uwaga nie przyjedzie,bo nie ma komu o tym wszystkim opowiedziec
juz dawno proponowano mi,ze przyjedzie TV
jednak dla mnie to za duzy stres.........
a na zamartwianie nic nie poradze.....
nie ma nadal Nextora,martwie sie,bo psiak panicznie boi sie ludzi,w innym przypadku moze bym tak nie przezywala
i jeszcze ta zelazna kolczatka... :(
i nawet zdjecia jego nie mam,bo karmilam go wspolnie z Agata po cichu,zawsze byl na lancuchu...
Guest Elżbieta481
Posted

Życzę aby się pies odnalazł chociaż czy takie życie to życie?Nie wiem...

U nas sytuacja podobna-zniknął już jakiś czas temu jeden z moich podopiecznych kotek Feluś..W jednym czasie pojawiła się suka,dwa koty..Za wolna byłam..Sunię zabrałam-kota nie zdążyłam...Chciałam podleczyć..Myślę,że ludzie wiedzą,ale nie powiedzą(zrymowało mi się)..Ludzi bawią takie poszukiwania..

Oby się znalazł,bo nie wiadomo na kogo trafi taki zwierz..

Ela

Posted

Nadal go nie ma... :( najgorsze to,ze on bardzo boi sie ludzi,wobec czego nawet gdyby trafil na dobre serce to i tak nie da sobie pomoc.
Moze jakas sunia ma cieczke....moze wroci.....chwytam sie nadziei,bo nic mi nie zostalo.....

Posted

Nie przestraszyl sie fajerwerkow,tak bardzo psiak sie ich nie bal,slyszalam jak szczekal,taka jego reakcja na huk. No i uciekl 1 stycznia,jak zobaczylam go z balkonu,ze spuscili go z lancucha,to szybko wzielam jedzenie i pobieglam go nakarmic.Zobaczylam jak stal,wiec go zawolalam,a on zaczal uciekac..... :( i od tego czasu nie ma go......