DORA1020 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='handzia']DORA, czy biała kicia z tego zdjęcia jest jeszcze do wzięcia? [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/854/79899250.jpg/"][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/4948/79899250.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL][/QUOTE] Chyba tak,dzisiaj miala jechac do DS,ale nie udalo mi sie jej zlapac. Kotka nie jest oswojona,DS musialby sie przylozyc,i kotka musialaby byc w domu. Ludka znalazla jej dobry dom w Bialymstoku,ale chyba potencjalny dom zrezygnowal. Czy jest ktos zainteresowany adopcja malutkiej? Quote
handzia Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='DORA1020']Chyba tak,dzisiaj miala jechac do DS,ale nie udalo mi sie jej zlapac. Kotka nie jest oswojona,DS musialby sie przylozyc,i kotka musialaby byc w domu. Ludka znalazla jej dobry dom w Bialymstoku,ale chyba potencjalny dom zrezygnowal. Czy jest ktos zainteresowany adopcja malutkiej?[/QUOTE] Tak, mam fajny dom, do miziania i przytulania do łózka :) Tylko właśnie pytają czy oswojona jest...Bo woleliby, żeby tak...Dałoby się ją złapać i oswoić choć troszkę jakoś? Quote
funia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Magda załatwiłam wizyte w Pruszkowie .Podaj szybko nr tel. Quote
DORA1020 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='funia']Magda załatwiłam wizyte w Pruszkowie .Podaj szybko nr tel.[/QUOTE] Napisalam do anna35-1974 i ona zrobi wizyte w czwartek,ale i tak nie mam numeru tel. bo nie zapisalam napisalam do DS i prosilam o numer tel. Quote
Becia Lublin Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 przypominam, że Sara i szczeniaczek mogą jechać do swoich domków ... (Zawiercie i Starachowice) niestety oprócz szczerych chęci nie mają nic, podróż jest daleko a póki co ani chętnych do wspólnej drogi ani kasy (z wyjątkiem 20 zł od Maszy) :( Quote
ala123 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Becia Lublin']przypominam, że Sara i szczeniaczek mogą jechać do swoich domków ... (Zawiercie i Starachowice) niestety oprócz szczerych chęci nie mają nic, podróż jest daleko a póki co ani chętnych do wspólnej drogi ani kasy (z wyjątkiem 20 zł od Maszy) :([/QUOTE] A nowi właściciele nie dołożą nic od siebie do transportu? Quote
Becia Lublin Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='ala123']A nowi właściciele nie dołożą nic od siebie do transportu?[/QUOTE] tak dołożą, ale nie wiem jeszcze ile muszę zadzwonić do DS Sary i zapytać ile Quote
diana79 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 a jest na transportowym założony wątek z trasą? Quote
masza44 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Becia Lublin']przypominam, że Sara i szczeniaczek mogą jechać do swoich domków ... (Zawiercie i Starachowice) niestety oprócz szczerych chęci nie mają nic, podróż jest daleko a póki co ani chętnych do wspólnej drogi ani kasy (z wyjątkiem 20 zł od Maszy) :([/QUOTE] Becia daj mi numer konta to przeleję te 2 dyszki, mam nadzieję, że reszta się dozbiera, ja mam w tym miesiącu dołek finansowy i więcej niestety nie mogę dołożyć. Quote
Becia Lublin Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='diana79']a jest na transportowym założony wątek z trasą?[/QUOTE] tak, jest wątek transportowy założony na dogo i na FB i cisza Quote
ala123 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Dziewczyny,nie jestem na bieżąco z adopcjami i chcę zapytac o Zahira. Wiem,że pojechał do ds,ale jakoś mi umknęło gdzie? I jak on się miewa? Nie wiem dlaczego od kilku dni myślę o nim. Może dlatego,że tez był uciekinierem,tak jak Mundek,który ma teraz,można powiedzieć, problemy:roll: . Czy ktoś ma jakiś kontakt z domem Zahirka ? Quote
diana79 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 kolejny biedny pies który mieszka na ulicy w Szczcebrzeszynie od kilku miesięcy :( jest bardzo podobny do malamuta ale jest mały, to miniaturka malamuta we wrześniu ktoś mu łapę przetrącił i kulał :( musimy mu znaleźć dom na zimę proszę o pomoc w ogłaszaniu tekst do ogloszeń Bari ma ok.2lat Jest podobny do malamuta,ale jest mały, to jakby miniaturka malamuta. Jest łagodny, przyjaźnie nastawiony do wszystkich,uwielbia sie bawić. Obecnie mieszka na ulicy i pilnie szuka domu przynajmniej tymczasowego na zimę. Możliwa pomoc w transporcie. Kontakt: 664 500 434 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] może ktoś napisze coś lepszego? bo ja nie mam glowy do pisania [IMG]http://img811.imageshack.us/img811/2827/baris.jpg[/IMG] [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/3135/bari2.jpg[/IMG] [IMG]http://img593.imageshack.us/img593/7682/bari3s.jpg[/IMG] [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/9098/bari4.jpg[/IMG] Quote
diana79 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Becia Lublin']tak, jest wątek transportowy założony na dogo i na FB i cisza[/QUOTE] a może na miau.p warto tez założyć? Quote
missiaa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Bardzo was proszę o głosy w wewnętrznej dogomaniackiej ankiecie krakvetu na Bezpłatny Dom Tymczasowy [B]Magdaleny Nieduziak- czyli mamę missieek[/B]. Pod opieką duża ilość psiaków, wyciągniętych z Olkuskiej mordowni. Pieniędzy ciągle za mało, a tyle psiaków w potrzebuje. Karma jest na wagę złota! Bardzo prosimy. Próbowaliśmy dwa miesiące temu, nie udało się:( więc próbujemy znów. Proszę o głos:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235228-KrakVet-ankieta-na-listopad[/URL] pozdrawiam:) i przepraszam za spam :( Quote
Becia Lublin Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='diana79']a może na miau.p warto tez założyć?[/QUOTE] niestety nie jestem na miau i nie potrafię tego zrobić, a poza tym od 2 dni jestem nieprzytomna i wałczę o życie Czikuni... panienka zjadła coś podczas wieczornego spacerku i wymiotowała krwią, krew znajdowała się także w odbycie ... w badaniu RTG wyszło, ze w jelicie cienkim jest coś czego nie powinno tam być, na szczęście badanie krwi wykluczyło obecność trutki w organizmie, czikę codziennie woziłam do szpitala, gdzie poddawali jej leki i kroplówkę, teraz jest już lepiej i mam ja w domku, jutro kolejna wizyta, ...... Quote
diana79 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Becia Lublin']niestety nie jestem na miau i nie potrafię tego zrobić, a poza tym od 2 dni jestem nieprzytomna i wałczę o życie Czikuni... panienka zjadła coś podczas wieczornego spacerku i wymiotowała krwią, krew znajdowała się także w odbycie ... w badaniu RTG wyszło, ze w jelicie cienkim jest coś czego nie powinno tam być, na szczęście badanie krwi wykluczyło obecność trutki w organizmie, czikę codziennie woziłam do szpitala, gdzie poddawali jej leki i kroplówkę, teraz jest już lepiej i mam ja w domku, jutro kolejna wizyta, ......[/QUOTE] to straszne :( trzymajcie się mocno! będzie dobrze, może jakaś ostra kośc jej przebiła jelito... mój pierwszy Bingo tak miał ale wyszedł z tego bez operacji założę na miau na transportowym Quote
DORA1020 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Biedna Czikunia,rozmawialam z Becia,jest juz troszeczke lepiej. Quote
handzia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Becia Lublin']niestety nie jestem na miau i nie potrafię tego zrobić, a poza tym od 2 dni jestem nieprzytomna i wałczę o życie Czikuni... panienka zjadła coś podczas wieczornego spacerku i wymiotowała krwią, krew znajdowała się także w odbycie ... w badaniu RTG wyszło, ze w jelicie cienkim jest coś czego nie powinno tam być, na szczęście badanie krwi wykluczyło obecność trutki w organizmie, czikę codziennie woziłam do szpitala, gdzie poddawali jej leki i kroplówkę, teraz jest już lepiej i mam ja w domku, jutro kolejna wizyta, ......[/QUOTE] Beatko, dopiero się dowiedziałam, trzymam kciuki... Quote
Becia Lublin Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='handzia']Beatko, dopiero się dowiedziałam, trzymam kciuki...[/QUOTE] dziękujemy za kciuki sunia całymi dniami śpi lub leży osowiała, zaraz jedziemy po kolejną porcję leków i kroplówkę Quote
wojtuś Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Przeklejam Alino info z bazaru na Trufelkę: [quote name='wojtuś']Jeśli to Kozienice płd-wsch. kraniec Mazowsza to Cioteczka [B]mestudio[/B] :) Przekleję jeszcze post do Ciebie na wątek Szczebrzeszyński;) [/QUOTE] Quote
Ty$ka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) EDIT: Dałam znać Dziewczynom z SOS Husky. [quote name='diana79']kolejny biedny pies który mieszka na ulicy w Szczcebrzeszynie od kilku miesięcy :( jest bardzo podobny do malamuta ale jest mały, to miniaturka malamuta we wrześniu ktoś mu łapę przetrącił i kulał :( musimy mu znaleźć dom na zimę proszę o pomoc w ogłaszaniu tekst do ogloszeń Bari ma ok.2lat Jest podobny do malamuta,ale jest mały, to jakby miniaturka malamuta. Jest łagodny, przyjaźnie nastawiony do wszystkich,uwielbia sie bawić. Obecnie mieszka na ulicy i pilnie szuka domu przynajmniej tymczasowego na zimę. Możliwa pomoc w transporcie. [/QUOTE] To haszczak. ;) Ile ma w kłębie? Śliczny... Jak zachowuje się do psów - da radę sprawdzić? I opis: Bari to 2letni siberian husky o wilczastym umaszczeniu i brązowych oczach. Ten wspaniały przedstawiciel rasy nie ma w sobie agresji, rozdaje całusy na prawo i lewo, uwielbia przebywać blisko człowieka. Bari niemal ciągle jest w ruchu, wszystkich zaprasza do wspólnych zabaw, biega, skacze i szaleje, toteż będzie świetnym kompanem aktywnej rodziny. Bari nie jest bezpieczny, aktualnie błąka się po ulicach woj. lubelskiego, a niedługo nadchodzi zima... Nie pozwól mu umrzeć - daj mu Dom Tymczasowy lub Stały! Pomożemy w transporcie na terenie całej Polski. Kontakt: 664 500 434 [EMAIL="[email protected]"][email protected] [/EMAIL] Edited November 15, 2012 by Ty$ka Quote
ala123 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [QUOTE]wojtuś Przeklejam Alino info z bazaru na Trufelkę: [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]wojtuś[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19970020#post19970020"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Jeśli to Kozienice płd-wsch. kraniec Mazowsza to Cioteczka [B]mestudio[/B] :smile: Przekleję jeszcze post do Ciebie na wątek Szczebrzeszyński;-) [/QUOTE] Dziękuję Ci:lol:. Wczoraj skontaktowałam się z mestudio oraz z sylwija i AnnaA. AnnaA pojechała we wskazane miejsce dwa razy,szukała tego biednego kota,ale nie znalazła niestety:shake:. Tz mestudio jeszcze dzisiaj miał sprawdzić. Mam nadzieję,że ktoś pomógł choremu zwierzęciu lub też, jak to określiła AnnaA, Św.Franciszek skrócił jego cierpienia... Quote
handzia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Becia Lublin']dziękujemy za kciuki sunia całymi dniami śpi lub leży osowiała, zaraz jedziemy po kolejną porcję leków i kroplówkę[/QUOTE] No i jak tam, lepiej Czikunia się czuje? Quote
wojtuś Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Przekleję Handziu z krakowskiego tu i na zamojski:) [quote name='wojtuś']Handziu :) Mysłowice to już Śląskie, bliżej do Katowic i Jaworzna:) A z Mysłowic jest m.in. [B]Ptysiak i kuba123[/B] :) Napisz proszę do nich;) Przekleję też na wątek zamojski :)[/QUOTE] Quote
Recommended Posts