funia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Boze jakie malenstwa !!!:placz: Oby tylko przezyły ..... Quote
DORA1020 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 [quote name='funia']Moze pozyczyłąbym termofor ?on długo trzyma ciepło .... Moja teściowa ma .[/QUOTE] Becia obiecala wyslac termofor,takze dzieki:) Quote
DORA1020 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Ale mleko jak najbardziej potrzebne i jakis cieplutki kocyk. Quote
DORA1020 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Dziekuje Beatko za wstawienie zdjec malenstw:) Quote
Ingrid44 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 O matko jedyna, takie maciupinki i juz komus bylo za duzo problemu. Okropni sa ludzie :( Quote
Poker Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Byłam na wizycie w Bystrzycy Kłodzkiej,Maja może pakować walizki. Dom będzie bardzo dobry. Cała rodzina jest zapsiona.Warunki bdb, łącznie z ogrodzonym ogródkiem, po którym biega królik i basenem dla psów. Rozmawiałam na temat kosztów transportu i ze względu na to ,że Maja jest po sterylce i odpada ten koszt w DS, prosiłam ,żeby dołożyli się solidnie.Pani podeszła ze zrozumieniem. Prosiłam też, aby nie puszczali suni bez smyczy dopóki nie będzie przychodziła na każde zawołanie za ogródku oraz ,żeby przez jakiś czas prowadzili ją na ciasnych obróżce i szelkach i 2.smyczach. Pani nie może się doczekać suni, ma w komórce jej zdjęcie i ciągle ogląda.Wypatrzyła ją na Morusku. Quote
Becia Lublin Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 zdjęcie, na którym widać pępowinę maluszka [IMG]http://i48.tinypic.com/dfbbs.jpg[/IMG] Quote
elik Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='DORA1020']... jest podejrzenie czyje to szczeniaczki,kobieta zglosila to na policje,ale wiadomo...policjanci powiedzieli,ze nie udowodni jej,ze to jej suni szczeniaki...[/QUOTE] Że suczka po porodzie, to zapewne widać. Wystarczy zapytać gnoja gdzie są szczeniaki. Quote
andegawenka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 a może jedno zostawił, kiedyś tak robioną ze wzgledu na zdrowie suki Quote
diana79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 biedne maluchy :( jakie psy najbardziej potrzebują ogłoszeń? Quote
sonia71 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Poker']Byłam na wizycie w Bystrzycy Kłodzkiej,Maja może pakować walizki. Dom będzie bardzo dobry. Cała rodzina jest zapsiona.Warunki bdb, łącznie z ogrodzonym ogródkiem, po którym biega królik i basenem dla psów. Rozmawiałam na temat kosztów transportu i ze względu na to ,że Maja jest po sterylce i odpada ten koszt w DS, prosiłam ,żeby dołożyli się solidnie.Pani podeszła ze zrozumieniem. Prosiłam też, aby nie puszczali suni bez smyczy dopóki nie będzie przychodziła na każde zawołanie za ogródku oraz ,żeby przez jakiś czas prowadzili ją na ciasnych obróżce i szelkach i 2.smyczach. Pani nie może się doczekać suni, ma w komórce jej zdjęcie i ciągle ogląda.Wypatrzyła ją na Morusku.[/QUOTE] suuuper!!!Majeczka już nie będzie bezdomna!tylko teraz transprot no i jeszcze jej dzieciaczki -a na to wszystko pozostał jeszcze tylko tydzień ,one są ogłaszane jakoś? Quote
DORA1020 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Poker']Byłam na wizycie w Bystrzycy Kłodzkiej,Maja może pakować walizki. Dom będzie bardzo dobry. Cała rodzina jest zapsiona.Warunki bdb, łącznie z ogrodzonym ogródkiem, po którym biega królik i basenem dla psów. Rozmawiałam na temat kosztów transportu i ze względu na to ,że Maja jest po sterylce i odpada ten koszt w DS, prosiłam ,żeby dołożyli się solidnie.Pani podeszła ze zrozumieniem. Prosiłam też, aby nie puszczali suni bez smyczy dopóki nie będzie przychodziła na każde zawołanie za ogródku oraz ,żeby przez jakiś czas prowadzili ją na ciasnych obróżce i szelkach i 2.smyczach. Pani nie może się doczekać suni, ma w komórce jej zdjęcie i ciągle ogląda.Wypatrzyła ją na Morusku.[/QUOTE] Bardzo dziekuje Poker za wizyte PA:):) ciesze sie,ze domek ok juz po rozmowie z ta Pania czulam,ze bedzie dobrze,teraz tylko transport do Bystrzycy,strasznie daaaleko,ale coz,dobry domek,to trzeba to jakos zorganizowac. Quote
DORA1020 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='andegawenka']a może jedno zostawił, kiedyś tak robioną ze wzgledu na zdrowie suki[/QUOTE] Ta kobieta zostawila trzy szczeniaczki,trzy wyrzucila:( Krystyna byla tam wczoraj,powiedziala jej,ze albo przyznaje sie,ze wyrzucila,i nie poniesie kary,albo wzywa policje i weta. No i kobieta sie przyznala. Krystyna odstapila od ukarania jej,poniewaz ta powiedzila,ze zaluje,ze to zrobila i zaraz chciala isc po szczeniaki. To jest biedna kobieta/oczywiscie to jej nie usprawiedliwia,ze tak postapila/ ale ona nie ma czym karmic tej malutkiej suczki,dziewczyny mowily,ze sunia moze nie wykarmic 6 szczeniakow.Wiosna spalil sie jej dom,kobieta chodzi i prosi wszytkich o pomoc. Z kolei ta Pani,ktora uratowala zycie maluchom nie chce ich teraz oddac. Nawet jak szczeniaczki wroca do suni/prosilam o to/ to i tak trzeba pomoc wykarmic te male i znalezc im domy. Sunia zostanie wysterylizowana,zeby juz wiecej takie rzeczy nie mialy miejsca. Quote
DORA1020 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='sonia71']suuuper!!!Majeczka już nie będzie bezdomna!tylko teraz transprot no i jeszcze jej dzieciaczki -a na to wszystko pozostał jeszcze tylko tydzień ,one są ogłaszane jakoś?[/QUOTE] Piesek Biszkopcik chyba pojedzie w piatek do Lublina,trzeba tylko w ciagu tego tygodnia znalezc dom/nawet DT/ dla czarno-bialej suni.Ja ja oglaszalam na Tablicy. Quote
DORA1020 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='diana79']biedne maluchy :( jakie psy najbardziej potrzebują ogłoszeń?[/QUOTE] Na cito ogloszen potrzebuje Mikus Poprosilam Becie o wstawienie jego zdjec. To piesek bezdomny,dzisiaj go widzialam,ogon podkulony,przestaszony,kulal,chyba ktos go zbil,chcialam go nakarmic,ale bardzo sie bal,jak podeszlam blisko ,to uciekl. Najgorzej z tym tekstem,ale moze sprobuje... Mikus Maly piesek w typie jamnika czeka na swoj wymarzony dom. Mikus jest lagodny,troche nieufny,zostal wyrzucony na ulice i jakos musial sobie radzic nie kazdy poglaskal,pewnie czasami dostal i kopniaka.I pewnie stad ta nieufnosc. Mikus jest bardzo smutny,ogonek podkulony,glodny.Zbliza sie zima,piesek jest krotkowlosy, moze nie przezyc zimy.Potrzebuje kogos,kto pokaze mu,ze swiat jest dobry,nie wszyscy ludzie sa zli,sa i tacy.ktorzy maja wielkie i dobre serca,takie jak ma piesek,i ze napewno ktos go pokocha i da mu cieply domek. Quote
DORA1020 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='diana79']biedne maluchy :( jakie psy najbardziej potrzebują ogłoszeń?[/QUOTE] A Szwagier ma ogloszenia? Flaper chyba ogloszen juz nie ma. Bede potrzebowala ogloszen dla malych kotkow,tylko musze pojsc zrobic im zdjecia. Quote
diana79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ok to wyślij proszę do mnie też te fotki a ogłaszać od razu na Warszawę? czy gdzie? Quote
DORA1020 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='diana79']ok to wyślij proszę do mnie też te fotki a ogłaszać od razu na Warszawę? czy gdzie?[/QUOTE] Chyba na Warszawe,chociaz ostatnio jest odzew i z Lublina,i z Poznania Quote
diana79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='DORA1020']A Szwagier ma ogloszenia? Flaper chyba ogloszen juz nie ma. Bede potrzebowala ogloszen dla malych kotkow,tylko musze pojsc zrobic im zdjecia.[/QUOTE] Szwagier 2 tygodnie temu miał 30 ogłoszeń na Lublin teraz będzie miał 30 ogłoszeń na Warszawę Flapera odświerzam stare ogłoszenia stale na Warszawę Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ja nie w temacie :( Kim jest Poker? Czekam na fotki Mikusia. Quote
diana79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Ty$ka']Ja nie w temacie :( Kim jest Poker? Czekam na fotki Mikusia.[/QUOTE] Poker osoba która zrobiła wizytę przedadopcyjną a może chodzi Ci o Flapera? Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 A widzisz, czytałam w pośpiechu i nie doczytałam, że Poker robił(a) wizytę ;) Quote
diana79 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='DORA1020']Na cito ogloszen potrzebuje Mikus Poprosilam Becie o wstawienie jego zdjec. To piesek bezdomny,dzisiaj go widzialam,ogon podkulony,przestaszony,kulal,chyba ktos go zbil,chcialam go nakarmic,ale bardzo sie bal,jak podeszlam blisko ,to uciekl. Najgorzej z tym tekstem,ale moze sprobuje... Mikus Maly piesek w typie jamnika czeka na swoj wymarzony dom. Mikus jest lagodny,troche nieufny,zostal wyrzucony na ulice i jakos musial sobie radzic nie kazdy poglaskal,pewnie czasami dostal i kopniaka.I pewnie stad ta nieufnosc. Mikus jest bardzo smutny,ogonek podkulony,glodny.Zbliza sie zima,piesek jest krotkowlosy, moze nie przezyc zimy.Potrzebuje kogos,kto pokaze mu,ze swiat jest dobry,nie wszyscy ludzie sa zli,sa i tacy.ktorzy maja wielkie i dobre serca,takie jak ma piesek,i ze napewno ktos go pokocha i da mu cieply domek.[/QUOTE] a to czasem nie jest ten Mikuś? [url]http://tablica.pl/oferta/porzucony-malutki-mikus-szuka-domku-ID1bpht.html[/url] odnawiam mu stale kilka ogłoszeń ale widac cisza Quote
Becia Lublin Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 MIKUŚ [IMG]http://i47.tinypic.com/dy0fo9.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/qzpuv6.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/2dlm107.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/2pyz38o.jpg[/IMG] Quote
DORA1020 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Dziekuje Becia za wstawienie zdjec:) Quote
Recommended Posts