Baltimoore Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Fajny wnuczuś :)) Większa i ciemniejsza była Liza, mniejsza jaśniejsza Lila :) Ale mogło się zmienić w nowym domu :)) Najważniejsze że mają suuper :)) To też były 3 kotki znalezione w lsie, skazane na pewną śmierć gdyby ktoś ich przypadkiem nie znalazł. Quote
Nesiowata Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 minuty temu, Baltimoore napisał: Fajny wnuczuś :)) Większa i ciemniejsza była Liza, mniejsza jaśniejsza Lila :) Ale mogło się zmienić w nowym domu :)) Najważniejsze że mają suuper :)) To też były 3 kotki znalezione w lsie, skazane na pewną śmierć gdyby ktoś ich przypadkiem nie znalazł. Liza to teraz Kika. Lila została. Quote
rozi Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Opiekowałam się kiedyś kotem (mix persa), który z podłogi wskakiwał na pawlacz nad drzwiami w przedpokoju, jednym lekkim ruchem. Gorzej, że z tego pawlacza skakał na wchodzących, trzeba było uważać :D Quote
DORA1020 Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Dnia 11.03.2019 o 13:34, Poker napisał: DORA, znowu ludzie zarzucili mnie manelami dla futrzaków. Czy gdzieś się przydadzą ? Jeśli są polary to z chęcią przyjmę,ale tylko polary,wymieniam je kotkom w budkach nie wkładam polarów w budkach na cała zimę,tylko co jakiś czas wymieniam za inne dziękuje:) Krystyna też już nie potrzebuje,ostatnio dostała sporą pakę od Ciebie i mówiła,że na długo jej wystarczy Quote
DORA1020 Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 8 godzin temu, Baltimoore napisał: Bosmanku śliczny:) głaski i przytulanko:) Quote
terra Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Bosmanek pięknieje z każdym dniem :) Bure siostrzyczki prześliczne. Quote
terra Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 zapraszam na bazarek po połowie dla Bosmanka i Apsika https://www.dogomania.com/forum/topic/349604-galeria-różności-dla-bosmanka-i-apsika/ mile widziana pomoc w podnoszeniu i reklamowaniu bazarku Quote
Baltimoore Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 godziny temu, terra napisał: zapraszam na bazarek po połowie dla Bosmanka i Apsika https://www.dogomania.com/forum/topic/349604-galeria-różności-dla-bosmanka-i-apsika/ mile widziana pomoc w podnoszeniu i reklamowaniu bazarku Bardzo dziękuję w imieniu Bosmanka i swoim :)) Quote
DORA1020 Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Bardzo dziękuję w imieniu Bosmanka i swoim :)) ja również:) Quote
Baltimoore Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 U Bosmanka wszystko dobrze. Trochę kicha nadal, dostał krople Tobrex na kontynuację leczenia. Ma apetyt na wszystko :)) 1 1 Quote
terra Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Śliczny rudzielec, oby to już był ten domek na zawsze. Trzymam kciuki. Bosmanku zdrowiej. 1 Quote
Baltimoore Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Terra :)) potwierdzam przyszedł przelew 50 zł na leczenie Bosmanka. Bardzo Ci dziękuję w imieniu Bosmanka, Dory i swoim :)) PS Bosmanek preferuje spanie w nogach łóżka, w dzień ma posterunek obserwacyjny przy misce z wodą, lubi się jeszcze chować w garderobie pod wiszącymi koszulami. Jest spokojny, grzeczny i zrównoważony. Z kocimi rezydentami dobrze :)) Kot złoto :)) 1 1 Quote
sharka Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Baltimore, kilka zł na Bosmanka słać na konto Twoje czy Dory? Jeśli Twoje to podaj je orosze Quote
DORA1020 Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 4 minuty temu, sharka napisał: Baltimore, kilka zł na Bosmanka słać na konto Twoje czy Dory? Jeśli Twoje to podaj je orosze Na konto Baltimoore proszę,bardzo dziękujemy za pomoc Bosmankowi:) Quote
Baltimoore Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 26 minut temu, sharka napisał: Baltimore, kilka zł na Bosmanka słać na konto Twoje czy Dory? Jeśli Twoje to podaj je orosze Ok, wyślę Ci konto na PW. Bardzo dziękuje sharka :)) Quote
Baltimoore Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Mamy dom dla czarnej zielonookiej koteczki Adusi z Izicy. Dziękuję za wizytę PA mężowi mojej koleżanki z innego forum :)) Transport zorganizowała Ala 123 :)) 2 Quote
Baltimoore Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Sharka :)) potwierdzam przyszedł przelew 50 zł na leczenie Bosmanka. Bardzo Ci dziękuję w imieniu Bosmanka, Dory i swoim :)) 1 Quote
Aldrumka Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 15 godzin temu, Baltimoore napisał: Ok, wyślę Ci konto na PW. ja też poproszę Quote
Poker Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Dnia 13.03.2019 o 07:25, DORA1020 napisał: Jeśli są polary to z chęcią przyjmę,ale tylko polary,wymieniam je kotkom w budkach nie wkładam polarów w budkach na cała zimę,tylko co jakiś czas wymieniam za inne dziękuje:) Krystyna też już nie potrzebuje,ostatnio dostała sporą pakę od Ciebie i mówiła,że na długo jej wystarczy A jaśki i poszewki na nie mogą być ? A co z fundacją w w Rzeszowie? Quote
DORA1020 Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 4 godziny temu, Poker napisał: A jaśki i poszewki na nie mogą być ? A co z fundacją w w Rzeszowie? Zapytam o jaśki i poszewki i zadzwonie do fundacji czy potrzebują Quote
DORA1020 Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 Czy może ktos wstawic fotki Malinki na wątek? Pilne Koteczka 6 mieięczna dzikusia została złapana w łapak na sterylizację miałam ja wypuścić,ale wetka mówi,ze kicia pomalutku się oswaja więc pomyślałam,ze mozna poszukac jej domu,czasu jest niewiele,bo będą duże koszty jej pobytu w lecznicy ja ją ogłosiłam na Lublin,ale dzisiaj zmienie na Waszawe,i bardzo prosze o ogłoszenie jej na Krakow nie moge zrobic kolejnego ogloszenia z takimi samymi fotkami,bo olx mi odrzuci Quote
Baltimoore Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Ogłoszenie Magdusi (Malinki) na Kraków https://www.olx.pl/oferta/magdusia-z-lecznicy-bardzo-pilnie-szuka-domu-CID103-IDybDfT.html 1 Quote
DORA1020 Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 Od tygodnia próbujemy z sue złapac do łapaka mamę Malinki rad było dużo ale kotka widziała łapanie Malinki,a wcześniej siostry Malinki rady co włożyc do łapaka,żeby kicia chwyciła przynętę na nic się zdadzą ponieważ koteczka nawet nie zbliża sie do łapaka,z daleka mnie obserwuje a póżniej gdzieś sobie idzie a jest jeszcze Macius,który bez problemu wszedł do łapaka,zjadł ulubione swoje jedzonko,siadł na srodku łapaka,póżniej sobie poszedł Quote
DORA1020 Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 8 minut temu, Baltimoore napisał: Ogłoszenie Magdusi (Malinki) na Kraków https://www.olx.pl/oferta/magdusia-z-lecznicy-bardzo-pilnie-szuka-domu-CID103-IDybDfT.html Bardzo dziękuję:) przez to ubranko nie widac jej umaszczenia,to śliczna koteczka,ale strach w oczach jeszcze jest Quote
Recommended Posts