Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to kaska to 15.30 kolo stoktotki . Pani Moniko czy Pani jedzie może autobusem ??. wogule kiedy idziemy do ZP ?????? ja juz sie pogubilam wiem ze dzisaj nie idziemy

Posted

Idziemy jutro. P.Moniki nie będzie, bo chora, ale ma być P.Ania i P.Gosia. Ja mogę zabrać 4 osoby. Będę tak koło 16:20 koło P.Gosi. Kasia i Laura - kawałek za przystankiem na Chrobrego - idąc w kierunku dworca PKP trzeba skręcić w prawo - tak jak się jedzie do Lidla - będę zaraz za zakrętem. To kto będzie ?

Posted

Cały czas mi lata taki czarny ogon i nie mogę edytować poprzedniego postu ani nic napisać. Zaraz udaję się do spania. Wiem, że późno się odezwałam. Tak jak pisałam - będę jutro ok. 16:20 przy wjeździe do lidla.Rano (przed 6-tą) zajrzę kto się zgłosił do jazdy i najwyżej będziemy w kontakcie telefonicznym

Posted

Laura - zobaczymy, czy w pierwszej turze, bo ktoś z dorosłych musi być - same nie pójdziecie. Czekam na info od P.Moniki - mam nadzieję, że ze zdrowiem ok. Monika - wyszły jakieś zdjęcia z wczoraj? Może jak w sobotę będzie nas więcej to coś się uda zrobić.

Posted

Bywało gorsze zamieszanie. Dzisiaj nie było źle. Odesłałyśmy dziewczyny do P.Basi i nie powiedziałyśmy jej, żeby nr tel. wzięła.
W soboty jest multum ludzi chętnych do wyprowdzania - czasmi nadmiar . Gorzej w tygodniu. Nie dam rady już dzisiaj zdjęć dodać - padłam. Jutro poprzeglądam i dodam.

Posted

Trochę mi to czasu zajmuje:) Dodaję. Starałam się wybrać najlepsze.
Mamy dwóch Misiów w przechowalni -nie zmieniamy im imion bo to ich prawdziwe. Misio - z ul.Lubańskiej. Misiu - osierocony.

MISIU - osierocony psiak :(

CYRKA

CYRKA i FADO