Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia8579 napisał(a):
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=50186 - P.Doroto , tą suczkę oddaje ta pani co chciała Lunę zaadoptować...
`Oddaje poniewaz bardzo duzo czasu spedzam poza domem i niestety nie mozemy jej zatrzymac. - to cytat

Widziałam - ta pani najpierw chciała Cezarka, później Lunę no i okazało się że wzięła szczeniaczka, dla którego już czasu nie ma... ech ludzie są nieodpowiedzialni:shake: :-( Biorą, potrzymają trochę..., robią psiakowi nadzieję, a później... szkoda gadać:-(

Posted

Jestem w szoku,że ta pani chce oddać teraz szczeniaka:/
Wydawała się taka sensowna jak z nią rozmawiałam;/

Choć wydawało mi się dziwne, że jak luna poszła do adopcji to ona napisała, że już nie sa zainteresowani zadnym psem z zp.

jak można wziąć psa i go za chwilę oddawać!!!!!!!!

Posted

Patrzyłam na zdjęcie Cerbera i:-(:-(:-(. . On od razu mi zaufał ,gdy weszłam do boksu ,aby mu dać wody ok. rok temu .. :-(dalej płaczę:-(:-(.

Posted

Boże to Cerber jednak zdechł :(:(
[FONT=Georgia]"To tylko pies, tak mówisz...
Tylko pies
A ja Ci powiem
Że pies to czasem więcej jest niż człowiek
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz
Psia dusza większa jest od psa
I kiedy sie uśmiechasz do niej
Ona sie huśta na ogonie
a kiedy sie pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko pies wyrusza
Przecież przy Tobie jest psie niebo
Z Toba zostaje jego dusza..."
[/FONT]

Posted

Jutro się umówimy dokładnie. Wiem, że P.Basia jedzie, Kasi nie będzie, nie wiem jak z Moniką, Gosią i Chłopakami i P.Anią- czekam jak Monika da znać. Laura przyjadę po Ciebie na pewno - jutro się umówimy o której i gdzie.

Cerbera głaskałam w sobotę.... brak mi łez i słow....

Posted

Na jutro za wiele chętnych na spacerosa nie ma:shake: O 9:30 jestem umówiona z Basią. Kasi nie będzie, Gosi i Patryka też, Moniki - też raczej nie - jeszcze jutro rano ma dać znać. Mam nadzieję, że nie będzie wiało i lało. Laura - będę tak ok. 9:45 pomiędzy Biedronką a krzyżem milenijnym - tam jest takie miejsce do parkowania. Aniu - Ciebie też mogę z tego miejsca zabrać.

Posted

Nie wiem, zawsze mieli bałagan.
U psiaków bez zmian. Było nas wczoraj trochę , wszystkie, z wyjątkiem Kazana , miały długie spacerki. Cieszyły się bardzo. Wybieramy się w środę.