Natalia97 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 albo wiecej niz 1 :shake:psy to nie zabawki! Quote
kasia8579 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=50186 - P.Doroto , tą suczkę oddaje ta pani co chciała Lunę zaadoptować... `Oddaje poniewaz bardzo duzo czasu spedzam poza domem i niestety nie mozemy jej zatrzymac. - to cytat Quote
dorota k. Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 kasia8579 napisał(a):http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=50186 - P.Doroto , tą suczkę oddaje ta pani co chciała Lunę zaadoptować... `Oddaje poniewaz bardzo duzo czasu spedzam poza domem i niestety nie mozemy jej zatrzymac. - to cytat Widziałam - ta pani najpierw chciała Cezarka, później Lunę no i okazało się że wzięła szczeniaczka, dla którego już czasu nie ma... ech ludzie są nieodpowiedzialni:shake: :-( Biorą, potrzymają trochę..., robią psiakowi nadzieję, a później... szkoda gadać:-( Quote
badmonique Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jestem w szoku,że ta pani chce oddać teraz szczeniaka:/ Wydawała się taka sensowna jak z nią rozmawiałam;/ Choć wydawało mi się dziwne, że jak luna poszła do adopcji to ona napisała, że już nie sa zainteresowani zadnym psem z zp. jak można wziąć psa i go za chwilę oddawać!!!!!!!! Quote
aanka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Patrzyłam na zdjęcie Cerbera i:-(:-(:-(. . On od razu mi zaufał ,gdy weszłam do boksu ,aby mu dać wody ok. rok temu .. :-(dalej płaczę:-(:-(. Quote
Laura:) Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Boże to Cerber jednak zdechł :(:( [FONT=Georgia]"To tylko pies, tak mówisz... Tylko pies A ja Ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa I kiedy sie uśmiechasz do niej Ona sie huśta na ogonie a kiedy sie pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy Tobie jest psie niebo Z Toba zostaje jego dusza..."[/FONT] Quote
Natalia97 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 wciagu 3 lat zdechly im ponad 2 psy czy to nie dziwne? Quote
kasia8579 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ponad dwa psy? tzn. ile ? Mi też to się dziwne wydaje... Quote
Natalia97 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 cerber pudel ... ma jeszcze jednego psa i chyba mi sie wydajwe ze jeszcze jednego miala ...... Quote
Laura:) Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A jak się umawiamy na sobote ?? P.Dorota mogła bym jechać z panią ?? Quote
dorota k. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Jutro się umówimy dokładnie. Wiem, że P.Basia jedzie, Kasi nie będzie, nie wiem jak z Moniką, Gosią i Chłopakami i P.Anią- czekam jak Monika da znać. Laura przyjadę po Ciebie na pewno - jutro się umówimy o której i gdzie. Cerbera głaskałam w sobotę.... brak mi łez i słow.... Quote
Laura:) Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A ja moge podejści jak zawsze nie ma problemu naprawde http://pies.pl/dwa-malutkie-kundelki_352_a2562.html te psiaki wygladaja jak tosia i lusia Quote
dorota k. Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Na jutro za wiele chętnych na spacerosa nie ma:shake: O 9:30 jestem umówiona z Basią. Kasi nie będzie, Gosi i Patryka też, Moniki - też raczej nie - jeszcze jutro rano ma dać znać. Mam nadzieję, że nie będzie wiało i lało. Laura - będę tak ok. 9:45 pomiędzy Biedronką a krzyżem milenijnym - tam jest takie miejsce do parkowania. Aniu - Ciebie też mogę z tego miejsca zabrać. Quote
kasia8579 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tak, mnie nie będzie ponieważ jutro rano jadę do Kłodzka, być może jutro Ania z Ewą autobusem będą:) Quote
Laura:) Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A Czemu Oskar nie jest odrejestrowny z SM ?? Jak tam u psiaków Quote
dorota k. Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Nie wiem, zawsze mieli bałagan. U psiaków bez zmian. Było nas wczoraj trochę , wszystkie, z wyjątkiem Kazana , miały długie spacerki. Cieszyły się bardzo. Wybieramy się w środę. Quote
monika083 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 kopiuje z watku wroclawskiego: http://www.dogomania.pl/threads/1926...0#post16680050 Napisał jusstyna85 Dostałam informacje,że na 63 km od strony granicy niemieckiej przy autostradzie(okolice zjazdu na Szczytnice) przy KFC leżał pies-zywy.Czy ktoś jest z tamtych rejonów? Quote
Natalia97 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 tutaj sa wszyscy z bolesławca oprócz mnie .... Quote
Recommended Posts