Laura:) Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A wiesz jak trudno Fadowi zrobic zdięcie co chwile patrzy w inną strone Quote
dorota k. Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Wszystkie wczorajsze zdjęcia autorstwa Moniki :) Psiaki były już wymęczone. jedne chętnie pozują i pokazują pysio - inne jakby nie chciały być fotografowane i chowają się. LEON KAJTUŚ BATONIK DANIO - nasze adhd :) Quote
kasia8579 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ostatnio jak zostałam z Weroniką i panią Basią w zp, ( bo na spacerze było jeszcze parę psów ) , to Milka w boksie tak płakała, to nie był zwykły pisk , ale płacz ... Quote
Laura:) Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 No ona tak zawsze jak my bylismy na spacerze chba 1km od zp albo wiecej to słychac było jej pisk Quote
badmonique Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 heh wszystkie psiaki z jęzorami na brodach:) Quote
NikaEla Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 może nie na temat, ale mamy wielki dług do spłaty..................http://www.dogomania.pl/threads/202503-POMOCY!MAMY-MA%C5%81O-CZASU!!-GROZI-WINDYKATOR!-Ulv-nie-odmawia-pomocy.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-i-jej! Quote
dorota k. Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 UMowa była na środę. Będę tam gdzie ostanio ok. 16:20 - zgłaszać się kto będzie, aby było wiadomo ile kursów. Rozmawiałam z P.Radkiem - Prezes (Astek) się rozbisurmanił. Grzeczny nie jest:shake: wszystko ściąga. Radek ma jeszcze suczkę z Trzebienia, jest wysterylizowana i też szukamy jej domu. Jak będę miałą lepsze zdjęcia, to wkleję. Quote
kasia8579 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Prezes niegrzeczny ? , dziwne... Widziałam ostatnio pana Radka z tą suczką na torach. Ja będę w środę :) Quote
dorota k. Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Podobno tak. Jutro umówimy się dokładnie. Niech P.Monika da znać - ile osób:) Dziewczyny, a widziałyście to: http://www.otoboleslawiec.pl/news.php?id=63169 ogromne zainteresowanie się zaczyna .... Mam nadzieję, że to coś dobrego psiakom przyniesie, a nie tylko zadymę...... i że nie jest to przedsięwzięcie jednorazowe na ocenę..... i słomiany zapał.... Tyle stowarzyszeń i wszyscy chcą pomagać.... ale jak przyjdzie co do czego to gdzie oni są?...... Quote
kasia8579 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Widziałam to na bolec.info - http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=5635 Quote
Laura:) Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ok ja bede na 100% jak zawsze 16.20 z Kaska bedziemy tam czekać :):) Quote
badmonique Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Gocha i Patryk tez jutro będą. I tym razem samochodem beda jechać z P. Dorotą:) Quote
dorota k. Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 OK to muszę na dwie tury:) 16:20 jestem koło P.Moniki zabiorę w takim razie Monikę, Kasię i Laurę i mogę Gosię lub Patryka, bo oni w domu mogą czekać i wrócę po kogoś. Najwyżej Monika - zostawisz telefon:) Mogę jeszcze tak, że w pierwszej turze Monika Gosia i Patryk a w drugiej Kasia i Laura - piszcie jak:) Quote
Laura:) Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Najlepiej w pierwszej turze mnie Kasie P.Monike i jeszcze Gosię lub Patryka Quote
kasia8579 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Mnie mój tato jutro zawiezie - i Laurę też, właśnie teraz się go spytałam. Laura przyjdź po mnie o 16;10 okk ? Quote
dorota k. Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Dziewczyny bądźcie o 16:20 najwyżej 10 minut poczekacie - może być? Bianka ma teraz na imię Gabi - był konkurs w firmie na imię dla niej. Marzeniem dla niej - dla nas też byłby dom z ogrodem.... Bianka - Gabi została adoptowana przez bolesławiecką firmę. Ma duży wybieg do dyspozycji , wielką ocieplaną budę. W dzień ma młodszą i mniejszą od niej koleżankę - owczarkę. Gabi pokazała dzisiaj przy jedzeniu kto rządzi - pogoniła koleżankę. Była też u psiego fryzjera - jest czysta i wykąpana. Jest pod dobrą opieką i będziemy miały na bieżąco info o Niuni :) Kasiu - teraz przeczytałam - fajnie:) To ja zabiorę Monikę, Gosię i Patryka, a wracać będziemy na raty :) Quote
kasia8579 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 czyli Gabi (Bianka) adoptowana ? Huraa :D Ale na stronie sm labrador ... Trzeba chyba na jej wątku o tym napisać :)- http://www.dogomania.pl/threads/204480-Suczka-w-typie-Moskiewski-pies-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cy-w-boles%C5%82awieckiej-przechowalni-.......?p=16620514#post16620514 Quote
dorota k. Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Widziałam :( Było ogłoszeni o zaginięci labradora, ale już go nie ma. Kasiu - dogadasz się z Laurą na jutro , bo widzę, że już jej nie ma.? A ja dogadałabym się z Moniką. A znowu gdzieś z wątku nam Ania zniknęła.... Quote
kasia8579 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Już się dogadałyśmy - dzwoniła do mnie... a czy czasem ten labrador nie przypomina Dextera - czytałam kiedyś o nim na bolec.info Quote
Laura:) Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Wiecie jaki jest problem z tymi psami że jak znajdziemy dom któremuś to nastepny dochodzi :(:( tez trzeba brać pod uwage wine ludzi którzy biora i wyrzucaja Quote
Recommended Posts