Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie wczorajsze zdjęcia autorstwa Moniki :) Psiaki były już wymęczone. jedne chętnie pozują i pokazują pysio - inne jakby nie chciały być fotografowane i chowają się.

LEON

KAJTUŚ

BATONIK

DANIO - nasze adhd :)

Posted

Ostatnio jak zostałam z Weroniką i panią Basią w zp, ( bo na spacerze było jeszcze parę psów ) , to Milka w boksie tak płakała, to nie był zwykły pisk , ale płacz ...

Posted

UMowa była na środę. Będę tam gdzie ostanio ok. 16:20 - zgłaszać się kto będzie, aby było wiadomo ile kursów.

Rozmawiałam z P.Radkiem - Prezes (Astek) się rozbisurmanił. Grzeczny nie jest:shake: wszystko ściąga. Radek ma jeszcze suczkę z Trzebienia, jest wysterylizowana i też szukamy jej domu. Jak będę miałą lepsze zdjęcia, to wkleję.

Posted

Podobno tak. Jutro umówimy się dokładnie. Niech P.Monika da znać - ile osób:)
Dziewczyny, a widziałyście to:
http://www.otoboleslawiec.pl/news.php?id=63169

ogromne zainteresowanie się zaczyna .... Mam nadzieję, że to coś dobrego psiakom przyniesie, a nie tylko zadymę...... i że nie jest to przedsięwzięcie jednorazowe na ocenę..... i słomiany zapał.... Tyle stowarzyszeń i wszyscy chcą pomagać.... ale jak przyjdzie co do czego to gdzie oni są?......

Posted

OK to muszę na dwie tury:) 16:20 jestem koło P.Moniki zabiorę w takim razie Monikę, Kasię i Laurę i mogę Gosię lub Patryka, bo oni w domu mogą czekać i wrócę po kogoś. Najwyżej Monika - zostawisz telefon:) Mogę jeszcze tak, że w pierwszej turze Monika Gosia i Patryk a w drugiej Kasia i Laura - piszcie jak:)

Posted

Dziewczyny bądźcie o 16:20 najwyżej 10 minut poczekacie - może być?
Bianka ma teraz na imię Gabi - był konkurs w firmie na imię dla niej. Marzeniem dla niej - dla nas też byłby dom z ogrodem.... Bianka - Gabi została adoptowana przez bolesławiecką firmę. Ma duży wybieg do dyspozycji , wielką ocieplaną budę. W dzień ma młodszą i mniejszą od niej koleżankę - owczarkę. Gabi pokazała dzisiaj przy jedzeniu kto rządzi - pogoniła koleżankę. Była też u psiego fryzjera - jest czysta i wykąpana. Jest pod dobrą opieką i będziemy miały na bieżąco info o Niuni :)

Kasiu - teraz przeczytałam - fajnie:) To ja zabiorę Monikę, Gosię i Patryka, a wracać będziemy na raty :)

Posted

Widziałam :( Było ogłoszeni o zaginięci labradora, ale już go nie ma. Kasiu - dogadasz się z Laurą na jutro , bo widzę, że już jej nie ma.? A ja dogadałabym się z Moniką.
A znowu gdzieś z wątku nam Ania zniknęła....

Posted

Wiecie jaki jest problem z tymi psami że jak znajdziemy dom któremuś to nastepny dochodzi :(:( tez trzeba brać pod uwage wine ludzi którzy biora i wyrzucaja