Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cacusiu życzymy Tobie i Twojej panci Zdrowych, Spokojnych i Szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy, przepraszamy również że tak dawno nas nie było ale ostatnio adoptowałam niesłyszącego kota z Częstochowy i miałam wiele do zrobienia z tego powodu.

Posted

Cacuś <*>, dawno Cię nie odwiedzałam, ale pamiętam. Wiosna u nas w pełni, u Was - pewnie zawsze. Bądź szczęśliwy i pamiętaj o tęskniącej Pańci.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Fifek_Miśki doskonale wiem co czujesz.......
ale pamiętaj,że on Żyje w Twoim serduszku i w Twoich myślach....
W moim sercu tkwi Wielka nadzieja, że teraz Twój skarbeczek wraz z moim Daficzkiem nas słyszą i merdają ogonkami,kiedy mówimy do nich coś w swoich myślach.... Teraz nie czują już bólu i biegają sobie beztrosko po łąkach....
Jak przyjdzie czas to znów będziemy razem ze swoimi małymi słoneczkami, ale teraz niech sobie spokojnie się pobawią......

Trzymaj się dzienie Fifek_Miśki. Jestem z Tobą......

Te świece dla ciebie mały aniołeczku

:candle: :candle: :candle: :candle:

Posted

Nasze kochane słońca wiedzą że o nich myślimy, tak samo my wiemy że przecież one też na pewno o nas pamiętają. Mam tylko nadzieję że pogodę mają ładniejszą. Ja też kładąc się codziennie spać zastanawiam się czy dzisiaj akurat Aresek mnie odwiedzi i nawet jeśli rano się budzę i czuję ogromną pustkę to i tak wiem że to że nie przyszedł nie oznacza że mnie nie kocha, wierzę że za Tęczowym Mostem mają tyle atrakcji i spraw do obgadania że nie zawsze jest czas by nas odwiedzić z drugiej strony nawet podczas dnia dają nam znać że o nas myślą zobacz ile w tym roku było tęcz??? Uszy do góry one na prawdę nas kochają

Posted

oczywiscie, ze to cos znaczy! daja nam znac, ze wszystko u nich ok! i merdaja ogonkami badz calymi pupami w przypadku braku ogonka:)
jutro mija miesiac od odejscia Fausta - wcale nie jest lepiej ze mna! tesknie i wyje, chociaz Faust sni mi sie codziennie i zawsze bardzo dobrze! chyba mnie uspokaja maly duszek bo widzi, ze pancia w ciaglej histerii. smutno bez tych naszych serduszek kochanych.

Posted

Fifek_Miśki Twój malutki aniołeczek w tej tęczy próbuję Tobie powiedzieć,że bardzo Ciebie Kocha. Trzymaj się dzielnie i kiedy znów zobaczysz na niebie tęcę przekaż mu odemnie pozdrowienia....OK?

Dla Ciebie skarbeczku....... :candle::candle::candle::candle: niech zawsze u Was, za Tęczowym Mostem, będzie jasno.....

Posted

<<<<<<<Pewien człowiek powiedział ze smutkiem:
- "Odchodzą od nas najbliższe maluti istotki.......nasi przyjaciele..... nasze Pieski.......... Czujemy potworny ból i pustkę......."

w odpowiedzi ten człowiek usłyszał, od zupełnie obcej osoby
- "Ale przecież oni żyją w naszych sercach i wspomniniach i dopóki my o nich pamiętamy będą Żyć i cieszyć się razem z nami">>>>>>>>

Pamiętamy o Tobie aniołeczku.......... :candle:[FONT=Comic Sans MS] :candle: :candle: :candle: :candle: [/FONT]

Posted

To już rok.... równiusieńko rok temu odchodziło Twoje wątłe schorowane ciałko od nas..... tylko ciałko, bo dusza zawsze pozostała WIELKA....
Cholernie ciężki rok.... a mam wrażenie że może minął miesiąc jak Ciebie tu nie ma....

A ja wciąż mam wrażenie że stoisz za drzwiami i będziesz mnie pięknie witał przy popołudniowym powrocie do domu....
teraz wita mnie tylko pustka.... przeraźliwa.... do bólu....
czas leczy rany - ponoć, bo u mnie chyba czas stanął w miejscu.... a rany wciąż są świeże....

Kochanie wierze że jest Ci TAM dobrze... wierzę że czekasz TAM na mnie....
że jeszcze poczochram Twoją łepetynkę, i przytulę policzek do mokrego nosa...

Szczęścia kochanie za TM ......

• Posted

Rany będą krwawiły do końca życia.Nigdy już nic nie bedzie takie same a ta miłość jest jedyna i niepowtarzalna.Co roku, co każdą rocznicę i czy święto łzy będa płynąć same a serce mało nie rozerwie sie na kawałki....

"Stoję przy Twoim łóżku, przyszedłem chociaż zerknąć
    widziałem jak płakałaś i ciężko Ci było zasnąć

zapiszczałem cichutko gdy ocierałaś łzę z policzka
    "to ja" nie zostawiłem Cię, jestem tu i czuję się dobrze

byłem przy Tobie gdy jadłaś śniadanie, gdy nalewałaś herbatę
    zamyślona sięgałaś dłonią w pustkę by mnie pogłaskać

byłem przy Tobie gdy stałaś nad moim grobem i delikatnie go pielęgnowałaś
    chciałem Cię zapewnić, że ja tam nie leżę

teraz jest możliwe żebym był stale blisko
    i mogę Cię zapewnić, że nigdzie nie odeszłem

siedziałaś bardzo cicho i nagle uśmiechnęłaś się jakbyś wiedziała
    że tego cichego wieczoru jestem obok Ciebie

dzień się skończył, uśmiech znikł, ziewasz
    dobranoc, zobaczymy się rano

kiedy przyjdzie czas i przekroczysz tęczowy most, spotkamy się po drugiej stronie
    pobiegnę do Ciebie co sił w łapach i zawsze będziemy razem

chciałbym Ci pokazać tyle rzeczy, jest tyle miejsc do zobaczenia
    bądź cierpliwa, dokończ swoją podróż, a potem wróć do mnie - do domu..."