Duffi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dla Ciebie skarbeczku.......... :candle::candle::candle::candle: Mam nadzieję,że u Was za Tęczowym Mostem jest równie piękna pogoda jak dziś w głogowie........ Quote
Monia70 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Zapewne jak zawsze mają piekną pogode. U nas za to dziś bardzo mroźno. Pamietam maleńki o Tobie [*] Quote
Duffi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja też mam nadzieję, że za Tęczowym Mostem świeci teraz słoneczko i jest bardzo ciepło..... Skarbeczku światełko dla Ciebie.... :candle: Quote
ARESIK_B Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jestes lekarstwem na zło, na proze życie, które jest bez blasku i kolorów, Podnosisz na duchu kiedy potrzebuję, Nie muszę prosić o pomoc, bo ty i tak jestes i będziesz, i nawet o tym nie wiesz, jak ważny jesteś w moim życiu, Kiedy życie tak pędzi, a ja czasami się w nim gubię, pośród ludzkiej obojetności, kiedy ludzie cierpia w samotności, Ja nie muszę bo mam Ciebie, Dziekuję że jesteś przyjacielu Quote
Duffi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Pamiętam o Tobie słoneczko :candle::candle: :candle: :candle: :candle: :candle: Quote
ARESIK_B Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Fifeńku dawno Cię nie odwiedzałam, ale pamiętam, caly czas pamiętam. Pwewnie jeszcze śpicie, no bo pewie po co wstawać, u nas taka deszczow i brzydka pogoda, mam nadzieję że u was jest pieknie, na pewno jest jak inaczejmoże być za pięknym tęczowym mostem... Quote
Fifek_Miśki Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Rybko to już nasze drugie Święta bez Ciebie.... a ciągle ta cholerna pustka w sercu.... ale dziękuje Ci za ten cud... Wesołych Świąt.... Quote
Duffi Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Aniołku dla Ciebie ten płomyk naszej pamięci....... Quote
Recommended Posts