Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny tylko zabiedzony i wymaga troski, ale da sie z niego zrobić cudnego psiaka...mimo przeżyć jest łagodny...więc najważniejsze, że ma charakter dobry....

Posted

Kar0la napisał(a):
Był niedozywiony. Widziałam łyse placki na łapach o reszcie nie wiem.
Jest w schronisku od 2006-04-23

Nie wiesz czy mozna by go wyrwac z tamtad w miare szybko???

Posted

Nie wiem na jakim etapie leczenia jest grzybica, ale wiem, że leczony jest już jakiś czas, dostawał zastrzyki. Pani Hania o niego dba, szykuje mu smakowite jedzonko, wychodzi na spacery. Myślę, że do adopcji będzie lada chwila, albo już jest.
A co chcesz go?

Posted

Kar0la napisał(a):
Nie wiem na jakim etapie leczenia jest grzybica, ale wiem, że leczony jest już jakiś czas, dostawał zastrzyki. Pani Hania o niego dba, szykuje mu smakowite jedzonko, wychodzi na spacery. Myślę, że do adopcji będzie lada chwila, albo już jest.
A co chcesz go?

jezeli chodzi o mnie to od zaraz!!!!! Jestem na etapie przekonywania chlopa.... wiec trzymaj kciuki...

Posted

hihi, żółty jest nie tylko kochany, ale i bardzo mądry :p
broni panią hanię przed wszystkimi niebezpieczeństwami, a dzisiaj jak byłyśmy z nim na spacerze i zaczął robić kupę, a pani hania skomentowała "oj będzie trochę brzydko pachnieć teraz" to on warknął zniesmaczony od razu, jakby zupełnie wszystko zrozumiał :lol:

Posted

Opory są...ale jest nienajgorzej.... Dziewczyny napiszcie proszę szczerze jaki jest stan niunia...czy miał jakieś badania robione, jakiej wielkości jest, czy tylko ta grzybica jest do wyleczenia czy coś jeszcze???
Podajcie może mi kontakt do Pani Hani, która się nim opiekuje.

Posted

Ja prawdę mówiąc więcej o jego stanie zdrowia nie wiem. Można się dowiedzieć tylko, że ja nie wiem kiedy teraz będę w schronisku. Napisz do Juli Zuzanny może ona będzie szybciej. On jest wielkości mniej więcej do kolana, może troszę za ( ja mam 164 cm).

Posted

Kar0la napisał(a):
Ja prawdę mówiąc więcej o jego stanie zdrowia nie wiem. Można się dowiedzieć tylko, że ja nie wiem kiedy teraz będę w schronisku. Napisz do Juli Zuzanny może ona będzie szybciej. On jest wielkości mniej więcej do kolana, może troszę za ( ja mam 164 cm).

Dzięki. Już napisałam.

No już przekonywanie mam za sobą.... Jest zgoda!!!!! Juz puściłam smsa do Pani Hani, bo chcę się wszystkiego dowiedzieć o psisku...na razie brak odpowiedzi na tego smsa.... Jakby ktos cos wiedział to niech pisze szybciutko.