Ewlee Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Pan ma około 3 lat(mimo starego wyglądu...) był wychudzony...dopiero jedna z wolontariuszek doprowadziła go dodo dzisiejszego stanu....codziennie wyprowadza go na spcerek, karmi go... Psiak jest łagodny, niejest agresywny do psów.... Psiaczek ma chorobe skóry(wyglada to jak odlezyny), jednak odpowiedni antybiotyk i CZYSTOŚĆ.. wyzdrowieje....po sierści widać (wykazły to badania laboratoryjne) widać niedozywienie.... Quote
Ewlee Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 W stylu labka..goldena...Nikt niehce takiego przytsojniaka?!?! Quote
daisy Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Prosze napisz gdzie, w ktorym schronisku jest psina Quote
Kar0la Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Oj smutasku...faktycznie wyglądasz na starszego psiaczka... Szkoda, że musi wracać do boksu... Quote
kasia_m Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 w jakich warunkach musi zyc pies by w wieku 3 lat wygladal jak staruszek??? :angryy: Quote
Ewlee Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Niestety nieweim, gdzie przebywał wcześniej..jednak iadome jest to, iż był tam głodzony..być może bitty(chociż, ludzi się az tak bardzo nieboji....) Quote
agula Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 podnosze na pierwsza stronę białą bidulę. :-( Jaki on chudziutki i nieszcześliwy,aż strach pomyśleć jak musiał wyglądać wcześniej. Quote
Ewlee Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Jescze miesiąc temu był znacznie chudszy..niestety zdjęć z tego okresu niemam.... Ale jak znajdzie domek, to będzie piekny:)! Quote
Kar0la Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Oj biedaku przypominasz mi twojego kolegę staruszka Nestorka...a on był starszy od ciebie o wieeele lat...:-( Quote
Milkat Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Fajny z niego piesio, bidulek chudy okropnie, potrzeba mu domku, oj potrzeba.....; wkleiłam na forum labradorowe; Quote
Milkat Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 a niuniek ma jakies imię? hopaj nieznajomy żółty przystojniaczku;) Quote
agula Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 jeden dzień mnie nie ma a Żółty tak spada:mad: , szukam i szukam:crazyeye: a on tak daleko, hop na górę. Quote
Kar0la Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Widziałam go dzisiaj jak wracał ze spacerku. Wygłaskałam go i poszedł na obiadek. Jest super psem. W rzeczywistości wygląda troche młodziej niż na zdjęciach. Quote
Milkat Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 lupe dzieki za banerek:lol: pozwoliłam go sobie wkleić równiez na innym forum do podpisu, tam tez jest watek Żółtego, ale nie wiem jak zrobić żeby tam przez banerek wejśc na wątek:niewiem: ...trudno....ale jest śliczny Quote
Recommended Posts